Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tra me fucking ei ole Siberis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tra me fucking ei ole Siberis

Putsi raisk me olime Märdiga Siili tiigi ääres tshillima. Mõtlesime et rebiks burksi, ning jätsime jäätunud shampa põõsasse. Mäkk oli üle tee. Läksime sinna ja polnud veel üle tee kui juba lits meie shampa kallale läks. Tra.

Mõtlesime et mida vittu ja otstsime burksi. siis läksime raiskadega mölisema ja litsi kukkus kräunuma. Tra.

Märt informeerisi sibulaid, et me ei ela Siberis ja asjalik oleks eesti keeles rääkida.

Märt uuris ega sibulad ujuma ei tahaks minna tiiki - tiik oli samas selja taga. Sibulad erilist huvi suplesime vastu välja ei näidanud.

Jaurasime mõttetult edasi ja siis tärkas nende huvi menti helistada. Me olime sellega peaaegu nõus ja nad helistasid omaarust menti.

Ning nad kutsusid oma sõbras tiigi teiselt kaldalt asja klaarima. Lits hakkas Märti mobla ja raha varguses süüdistaja ja Kolja rääkis minuga rahulikult.

Sibula sõber tüüp tundus kaine ja rääkis mõistlikku juttu. Tema hoiatas, et Vasja ei helistsnud menti vaid kamraadidele Lasnamäel või Koplis.

LAhkusime sündmuskohalt ja jälgisime asja rõdult. Kamraade ega menti ei tulnud ja lahendasime Vana tallina kooreka lõpuni.

ISegi Märt ütleb, et Sibulad on tsurkad.

vaidlesin ühe sibulaga Möku ees tund aega
    tüübi oli tuhatoos nina all, kuid viskas koni demonstratiivselt minema
    ja küsimuse peale "miks ei pane tuhatoosi, vaid loobid maha", öeldi "aga ma olen harjunud nii"

Soomes olles oli kaks sibulat tööl, kes on mõlemad sündinud Eestis, kuid Eesti keelt kuulsid esimest korda 15 aastaselt.

vene hing on vene hing
    Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

möla maha, tv3 pealt hakkas kaunis kaunimaks
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

kännu, varsti võid Sa Siberis olla küll!
        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
          kännu, varsti võid Sa Siberis olla küll!
          Cännu läks krissu04-le külla

Kommentaar

peksin kurikaga sibulat ja siis tra ment läks sibula lasnamäele ja sibulad hüppasid supi sisse aga mina tahtsin küüslauku ja siis küüslaugu lita imes sibulat.

Kommentaar

Arteta, sina vä?

Kommentaar

Bussiga Pärnus sõites tekib tihti küsimus, et kas ma elan ikka Eestis?

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
                  Pärnus? Mõtle kuidas Tallinnas asjad on.

Kommentaar

Algselt postitas zip Vaata postitust
                    Pärnus? Mõtle kuidas Tallinnas asjad on.
                    Ei ole juhtunud Tallinnas bussiga sõitma.

Kommentaar

Ma olen. Sel ajal veel käisin rongiga tallinnas, kui oli koondise mängud ja pidime vahepeal siis bussiga ka sõitma, kahel korral olen näinud magavat parmu bussis ^^

Üldiselt suht räpased on need bussid ka seal
                      Ela ja tunne, et elad
                      see on kõige lihtsam
                      filosoofia, mis toimib
                      sule silmad ära vaata
                      tagasi, hinga sügavalt ja
                      hüppa üle iseenda varju
                      tule koos minuga.

Kommentaar

Algselt postitas Iceman Vaata postitust
                        kahel korral olen näinud magavat parmu bussis ^^
                        wau shit!!

anna autogammi või jätka oma odava säästuõlle joomist ja lõpeta nende kõrval.
                        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

bussiga pärnus sõitmisest peaksid postitama teemadesse "tra me fucking ei ole soome vanadekodus" või teata raiskamisest!, sest pärnus saab jala väga edukalt hakkama

Kommentaar

Algselt postitas piimamees Vaata postitust
                            bussiga pärnus sõitmisest peaksid postitama teemadesse "tra me fucking ei ole soome vanadekodus" või teata raiskamisest!, sest pärnus saab jala väga edukalt hakkama
                            Pigem siis juba rattaga aga vahel harva tuleb ka bussiga sõita, kui aega vähe.

Kommentaar

aga vahel harva tuleb ka bussiga sõita, kui aega vähe.
                              Rattaga sellisel juhul saab just kiiremini. Ise pole alates kooli lõppemisest(20. juuni) kordagi bussiga sõitnud.
                              Ela ja tunne, et elad
                              see on kõige lihtsam
                              filosoofia, mis toimib
                              sule silmad ära vaata
                              tagasi, hinga sügavalt ja
                              hüppa üle iseenda varju
                              tule koos minuga.

Kommentaar

Working...
                              X