Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Läbukunnid TrioBeti fänniturniiril 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Läbukunnid TrioBeti fänniturniiril 2010

Et mingi fännide turniir tulemas, kus kogu maailm Soccerneti läbustajad osalema ootab.

Kas paneme võistkonna kokku? Rohkem infot siit http://foorum.soccernet.ee/showthrea...newpost&t=9551
    Kes huvitatud, postitage siia teemasse.

Omaette küsimus on, kas FC Läbukunne võetaks osalema.

Kommentaar

RummaBastards ja Jalgpallihaigla on kirjas, et ma ei näe põhjust miks meid ei lubata. Ja kuna me veel pmst esindame korraldaja poolt ennast, siis peaksime Soccerneti käest mingit õlut isegi tänutäheks küsima.

Ma ei tea küll kas ise mängida saan, aga mõistliku satsi korral võin miskine orgunn või manager olla kui vaja.

Kommentaar

Cannu, kui sa Suema ridades kaasa teha tahad, siis fännikal sa vist tõesti ise mängida ei tohi.
        Newton Heath 1878

Kommentaar

Mina kindlasti ootaks, et Budu tuleks kapist välja ning näitaks oma meisterlikku tehnikat ja platsinägemist ka eesti rahvale.

Kunagi sai tema enneolematut klassi ikka V liigas nähtud, kuid siis ta vist loobus, kuna ta leidis uue väljakutse soccerneti foorumi näol.

Kommentaar

Tofoa ja Teiresias ja mõni vähem tuntud kasutaja on kahjuks teiste tiimide all
            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas rauulo Vaata postitust
              Cannu, kui sa Suema ridades kaasa teha tahad, siis fännikal sa vist tõesti ise mängida ei tohi.
              Kas Suema saab üldse osa võtta? Eelmine aasta paraku nii tabeli taga otsas olijad ei saanud.
              BVB - Vaprus

Kommentaar

urmar ja count võiks ka ju kaasa lüüa!
                olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Kes muidu foorumlastest samal päeval samal turniiril veel mängivad?
                  The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
                    urmar ja count võiks ka ju kaasa lüüa!
                    kes siis jalgpalli mängida ei taha. a mul pole vapsee varustust. ja äärmiselt tobe oleks vigastada saada ennem jõule.
                    FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                    sigpic

Kommentaar

ma pole vist piisavalt läbukunn.

Kommentaar

no kui oled huvitatud, siis pane nimi kirja

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                          Moraalse toetajana panen õla projektile alla, paraku kostümeeritud teatejooksust vigastusele viidates osa ei võtaks. Osavõtt jäägu teiseks aastaks.
                          Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
                          "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

mina mina mina mina
                            forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                              oleks huvitatud küll, aga mis tasemel mängumehi teil vaja on?

Kommentaar

Working...
                              X