Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hangunud nuudlid massidesse!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Hangunud nuudlid massidesse!

Sorry, Jasper, ära enam helista, ma olen juba kodus. Söögiplats on ikka saatanast, see saadab inemesed koju, kas need ültse sellest kuulda tahavd või mitte.

Ma loodan teil ülejäänuil läks hästi kukus j alevikas ja te saite selle hundi arve ikka makstud (mina maksin oma osa ja veel natke!) ja et vello sai ikka koju. Vello pärast ma ikka muretsen kõige rohkem.

Billy tervitab kahh.
    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Vello lahkus meist lühikese kuid südamliku hüvastijätu järel taksosse. Saatus võttis seejärel ohjad enda kätte. Usaldagem.

Kommentaar

Tuleb põnevusega oodata, millal ta endast elumärki annab.

St. elumärk minust on siin.

Kommentaar

Sōbrad, sōbrad, sōbrad.
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
          Sorry, Jasper, ära enam helista, ma olen juba kodus. Söögiplats on ikka saatanast, see saadab inemesed koju, kas need ültse sellest kuulda tahavd või mitte.

Ma loodan teil ülejäänuil läks hästi kukus j alevikas ja te saite selle hundi arve ikka makstud (mina maksin oma osa ja veel natke!) ja et vello sai ikka koju. Vello pärast ma ikka muretsen kõige rohkem.

Billy tervitab kahh.
          jajajajajjajajajajjajaja. ärme telefoni vastu võta, kirjutame foorumisse. (Y). "(Y)". ehv ohv.

kõik tegelased olid jube varmad ära kaduma. ehv ohv.

ainuke vend, kes midagi jagas oli Diana. järgmine kord ma suhtlen ainult sinuga - bros before hoes. Aitäh, et takso tellisid. Sa oled original ja ma loodan, et su õhtu lõppes hästi.
          jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

värdjad indiid!
            ja ei lõpetanud see dianagi teab kui hästi, jäi mingite švipsis töllide meelevalda.

obladi oblada!
            «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
            «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitust

obladi oblada!
              RK, sorry jah, kontrollisin. Ühtsel Eesti Suurkogul ei olnud publiku hulgas mitte sina, vaid nagu sa ka kahtlustasid, Héctor Jiménez, kes käis oma uue filmikarakteri tarvis vajalikke nüansse hankimas. Sorry veelkord.

Known for: Nacho Libre, Metsikud tsiklivennad, Suur film
              Jalgpallihaigla liige
              Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

mulle tuli just ette mälupilt kuku klubi tantsupõrandast. staadium ja liigutused olid more or less - http://www.youtube.com/watch?v=nYP2C8qn-Kk

99 kiitust ka vellole kohale ilmumise eest.
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

on kahetsusväärne, et üritust esmakordselt väisanud neljanda võimu esindaja ei julge järgmisel hommikul välja löönud siiraid emotsioone oma nime all avalikustada, vaid fabritseerib selle asemel meelelahutusuudise niigi allakäigutrepil olevas ajakirjandusväljaandes. väga näotu.

«See oli suurepärane õhtu. Kuid olen sellest nii palju eemaldunud, et ei suuda sellega peaaegu üldse suhestuda... Ausalt öeldes on see nagu ora p****s. Keda kotib? [...] Pole midagi hullemat kui kamp väsinud vanu peere ja see on fakt!»
                  armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Nagu karta oli, läks joomiseks. Loodetavasti oma arve osa tasusin ära, igatahes hommikul oli taskus tsekid 7 Budvari ja 21 B-52 tasumise kohta, kui keegi leiab, et olen finantsiliselt liiga teinud, saatku PM. Joodikud.
                    "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Algselt postitas vello99 Vaata postitust
                      Nagu karta oli, läks joomiseks. Loodetavasti oma arve osa tasusin ära, igatahes hommikul oli taskus tsekid 7 Budvari ja 21 B-52 tasumise kohta, kui keegi leiab, et olen finantsiliselt liiga teinud, saatku PM. Joodikud.
                      jumal tänatud, et seda saatanlikku nearatust, mille saatel sa taksoukse kinni tõmbasid, saab veel näha.
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

teil on mingi pedede punt vist...

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
                          Ei, ma jäin koju.

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust

Kui sa nende pededega oleksid pundis olnud, siis oleks su telefon alles
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Working...
                            X