Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

halamisteema

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mul sõber oli eile jummala segi joonud. Helistas et ma järgi tuleks, aga ma ei viitsinud... Ta pidi tund aega oksendama et pilt sirgeks läheks ja et saaks koju roomata mööda kõrvalisi teid. Kui mendid oleks näinud, oleks kainerisse läinud Ma ei läinud talle järgi Ja nüüd on jubedad süümekad
    FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
    sigpic

Kommentaar

Algselt postitas rixxer Vaata postitust
      Kui sa neid "tavalisi" vigu ikka igas mängus neli tükki sisse saad? Ja Mou konspiratsiooniteooriad ja Pepi naeruvääristamine kui ebaausalt võitev võistkond on lapselik kitumine? Well...
      antud Ramose viga oli puhas kehaga lüke - veelkord - ei midagi erilist (kui sa jooksed palju palliga, siis tahest-tahtmata saadki hulgim sissesõitmisi). Ramos sai enda teenitud kaardi sealt. Õppigu ükskord põlvedest end allapoole laskma (mitte päris käpuli), siis ehk suudab korralikult ka palli kätte saada.

Mis siis - keegi ütles, et sa oled munn, ütles korda kakskümmend - lähed kohe kaebama? Nagu vanem generatsioon üleb - seda tuleb võtta kui komplimenti. Las koerad hauguvad, karavan läheb edasi.

Samamoodi nagu Jose alavääristab jalkat kaitsva taktikaga (kuigi mehed suudavad rohkemat), alavääristab Barca (krt, isegi Puyoli olete pea-aega suutnud end sellesse mätsida) seda enda näitlemisega, mis maailma parima mansa puhul on arusaamatu (sa oled parim, kuid mitte väärikalt - millepärast? sellepärast, et teised on vääritud tõprad hakkad samuti tõpraks?) - ju on tegemist mingite siseringi lastega.

Kusjuures on jäänud mulje, et peale Ronaldinho (kellelt kõik, v.a. Xavi, peavad suhu võtma) lahkumist on Barca mänguvälised jõud appi võtnud... uitmõte.

Ja jumala eest ma ei vaata mitte kunagi seda mängu uuesti - kas sa arvad, et mul on mõni kromosoom puudu nagu seal platsi peal olnutel?

Parem oleks kui Barca kordusmängu rahumeeli 5:0 võidaks.

Vittu küll, kas sellepärast, et on sitaks pingeid teeme jalgpallist mingi Tivoli tuuri? Palun ärge siis mängige.
      Võimalus on muidugi mitte vaadata, kuid Porto-Villareali mäng jällegi andis mõista, et onja võib oodata.
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Mis Sport Balticu peal toimub?????? mingi lätlane rääägib

Kommentaar

ja imeväel peale postitust hakkas eestlane rääkima

Kommentaar

Kusehäda on ja suitsu tahaks!
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Kas keegi teab kedagi, kes teaks kedagi, kes arvaks, et kumbki Chelsea eilsetest väravatest oli määrustepärane :S ?
              Päris tore kui KAKS VÄRAVAT ÜHES MÄNGUS kingitakse niisama. Teretulemast kuradima 18. sajandisse, kus ei ole tehnoloogiat.
              Aga no ju oli siis niimoodi Premier League selle hooaja stsenaariumis kirjas...

Kommentaar

Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
                Kas keegi teab kedagi, kes teaks kedagi, kes arvaks, et kumbki Chelsea eilsetest väravatest oli määrustepärane :S ?
                Päris tore kui KAKS VÄRAVAT ÜHES MÄNGUS kingitakse niisama. Teretulemast kuradima 18. sajandisse, kus ei ole tehnoloogiat.
                Aga no ju oli siis niimoodi Premier League selle hooaja stsenaariumis kirjas...
                18. sajandil puudus tehnoloogia?

Kommentaar

Algselt postitas Anarhist Vaata postitust
                  18. sajandil puudus tehnoloogia?
                  Said aru küll, mida ma mõtlesin.
                  Kui ei saanud siis ma võin selgitada ka - puudus tehnoloogia, et kasutada videokordusi ja/või väravajoone andureid.

Kommentaar

Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
                    Tean küll. Tahad ka teada? Vastus valges.

Eilse mängu kohtunikud.
                    jokers to the right
                    clowns to the left of me

Kommentaar

Vaevalt, et nemadki seda arvasid eks onu Roman tegi väikese kingituse, et nad näitaksid nii välja, nagu nad arvaksid nii...

Kommentaar

Barcelona on kõige mõttetuim jalgpalli tiim üleüldse.
                        Tänud tähelepanu eest.
                        Ela ja tunne, et elad
                        see on kõige lihtsam
                        filosoofia, mis toimib
                        sule silmad ära vaata
                        tagasi, hinga sügavalt ja
                        hüppa üle iseenda varju
                        tule koos minuga.

Kommentaar

Su emakeeleõpetaja on mõttetuim õpetaja üldse

Kõige mõttetumad jalgpallikoondised on Andorra ja Kreeka.
                          slimm.ee

Kommentaar

Tratratratratratratratratratratratratratratratratr atratratratratratratratratratratratratratratratrat ratratratratratratratratratratratratratratratratra tratratratratratratratratratratratratratratratratr atratratratratratratratratratratratratratratratrat ratratratratratratratratratratratratratratratratra tratratratratratratratratratratratratratratratratr atratratratratratratratratratratratratratratratrat ratratratratratratratratratratratratratratratratra

Kommentaar

Lp. TV3-e toimetus,

Minge vittu.
                              Algselt postitas fitti
                              Jah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.

Kommentaar

Working...
                              X