Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

This is so wrong...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

This is so wrong...

Olen tahtnud seda teemat ammu tahtnud teha. Nimelt sattusin sõbraga arutellu suvel, kui kestis kogu see Snejider -> ManU kammajaa..kant selles, et ei osanud kuidagi Snejiderit kujutada ManU särgis ette.
    See tähendab, et kui on mingil mängijal särk mis talle üldse ei sobi või ei kujutaks mängijat mingi teatud klubi/koondise särgis ette, postitage..
    PS. Torresele ei sobi ja ei hakka kunagi sobima ka Chel$ea särk..
    http://www.youtube.com/user/Liverinho?feature=mhee

Messi Reali särgis ja krissu Barca omas
    Once a Gooner, always a Gooner

Kommentaar

Mul võtaks kõhu üllatusest lahti vaatepilt, kui ma peaksin nägema Bacary Sagnat frakis

Kommentaar

Algselt postitas Suht Pohh Vaata postitust
        PS. Torresele ei sobi ja ei hakka kunagi sobima ka Chel$ea särk..
        Minu arust polegi Torrese probleem niivõrd särgis, vaid tema tumedas ludupea soengus. Kui tal jätkuks arukust blond surfipoisi soeng tagasi võtta, hakkaks ka väravaid normaalselt tulema.
        Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas daywalker Vaata postitust
          Minu arust polegi Torrese probleem niivõrd särgis, vaid tema tumedas ludupea soengus. Kui tal jätkuks arukust blond surfipoisi soeng tagasi võtta, hakkaks ka väravaid normaalselt tulema.
          Düüd, sa oled ajast maas. Kust mujalt tal need kaks viimast väravat ikka tulid.

Kommentaar

Algselt postitas Teiresias Vaata postitust
            Mul võtaks kõhu üllatusest lahti vaatepilt, kui ma peaksin nägema Bacary Sagnat frakis

Peaaegu, tõmbas vähemalt vedelamaks natuke?
            Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

Pruun ja kollane on Balo värvid!

E: Mis kuradi pärast sa seda inglise keelt sinna pealkirja topid? Austagem meie kallist emakeelt
              "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

Kommentaar

Algselt postitas football2u Vaata postitust
                E: Mis kuradi pärast sa seda inglise keelt sinna pealkirja topid? Austagem meie kallist emakeelt
                ... ja miks sul siis kasutajanimi, allkiri ja tiitel inglise keeles on ?
                Newton Heath 1878

Kommentaar

Algselt postitas rauulo Vaata postitust
                  ... ja miks sul siis kasutajanimi, allkiri ja tiitel inglise keeles on ?
                  Aww snäp! Igatahes kasutajanime tahtsin eesti keelseks
                  "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

Kommentaar

Totti ja Lazio särk
                    "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                    These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Working...
                    X