Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kirjelda ennast kui jalgpallurit!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

1. Kui tihti ja millist trenni teed?
    nädalas umbes korda kolm saab palli nagu taga aetud. ja siis veel pea-aegu iga päev saab rattaga väike ring tehtud

2.Kui hea mängija oled ehk millises eesti liigas arvad, et saaksid normaalselt hakkama?
    eelmine aasta olin neljadas liigas. ei tahaks küll praalida kuid arvan et kui ikka korralikult vähemalt 3-4 korda nädalas trenni teeks mitte niisama ei toksiks oma lõbuks arvan et 3ndas saaks kindlasti akkama.

3. Mis on su plussid-miinused platsil?
    + kiirus(kui peki maha saaks), hea kohavalik, situatsioonide ette nägemine, flair samuti ja siis peamäng(eriti oma kasvu kohta)
    - tehnika pole just kõige parem(õigemini võiks parem olla, kasv(kuigi ründava mängijana on sellest suht pohlad, natuke aega tagasi oleks veel pannud veel vastupidavus aga olen täheldanud et selle koha pealt akkab paremaks minema

4. Kas sinu arvates oleks kõige ilusam ja heam elukutse olla eesti koondises?
    je rait. aston villa for me anytime

Kommentaar

Originally posted by eston#21

nädalas umbes korda kolm saab palli nagu taga aetud. ja siis veel pea-aegu iga päev saab rattaga väike ring tehtud

2.Kui hea mängija oled ehk millises eesti liigas arvad, et saaksid normaalselt hakkama?
      eelmine aasta olin neljadas liigas. ei tahaks küll praalida kuid arvan et kui ikka korralikult vähemalt 3-4 korda nädalas trenni teeks mitte niisama ei toksiks oma lõbuks arvan et 3ndas saaks kindlasti akkama.

+ kiirus(kui peki maha saaks), hea kohavalik, situatsioonide ette nägemine, flair samuti ja siis peamäng(eriti oma kasvu kohta)
      - tehnika pole just kõige parem(õigemini võiks parem olla, kasv(kuigi ründava mängijana on sellest suht pohlad, natuke aega tagasi oleks veel pannud veel vastupidavus aga olen täheldanud et selle koha pealt akkab paremaks minema

je rait. aston villa for me anytime
      Kas sa siis Aston Villas mängides Eestit ei tahakski esindada?
      \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

ei

parem esindaks inglismaad või kolumbiat

Kommentaar

eston sa oled ikka mõnus friik

Kommentaar

Ärge sõimake esteeti. Küll ta esindab ka Eestit, kui Villa eest mängib.

Kommentaar

Originally posted by Jyrka

eston sa oled ikka mõnus friik
              ja mis mu signatuur ütleb????

Kommentaar

ahha trenni teen aga alati just mitte jalkat,iga päev muidu vahel 2 korda.
                mängija oskustest:annan palju sööte ja mängin mõistusega ja natuke oskan trikki ka
                mängija miinustest:ei oska eriti ikka mängida tegelt viiendasse liigasse kuuluks vast,sest FC elva noortekoondise vendadest mängin paljudest paremini(need on muidugi ütlemata kehvaksed kõik seal)
                iidolix mul linna iff, enda arust olen seff!

Kommentaar

Talvel olid meil Soccerneti trennid iga reede, praegu on veel trenniajad ebaselged ja taon kaootiliselt kuidas kunagi, pmst peaaegu iga päev + veel sõprusmängud keskmiselt ju iga teine nädal. Kehalise kasvatuse tunnis käia ei viitsi kevadeti, aga nüdü peab minema enivei

Ma olen amatöörsatsi pingipoisi tasemel hetkel, seega ei tasuks eladeski unistada kõrgemast kui III liigast kunagi 10. aasta pärast

+ Kui natukenegi motivatsiooni saan või mõne vastase peale pahaseks saan, siis olen täis võitlsuvaimu ja ei pane väsimust tähelegi, mäng hakkab kohe minema
                  Nügimisvõtted, mis kompenseerivad vähese kehamassi, siiski on ikka 80+ mehikesi võimatu juba nügida
                  tehnikahaige mees olen, samas... (loe miinuste alt)
                  võin kõigis kohtades peale vasakkaitse mängida

- jõud
                  liialt suur eneseusaldus triblamisel
                  vastupidavus
                  löögijõud ja sagedane praak löökides
                  platsinägemine rünnakuolukorras, tihtipeale ei kuule ega pane tähele kui söötu tahetakse vms, algaja viga vist - loodan lahti saada

peaaegu
                  See kiri siin on all

Kommentaar

Replying to Topic 'Kirjelda ennast kui jalgpallurit!'

2 korda nädalas trenn ja yks liiga mäng nädalas + lisaks veel minimum kord nädalas orgunnin pisikese mängu sõpradega kusagil ... nii omalõbuks ja loomulikult 3-5 korda nädalas õlle trenn + igapäevane suitstamine ja pyhapäeva õhtune sigari popsutamine kaardi laua taga
                    Hetkel kusagil 3 liiga äärepoolikuna ma usun ... aga kui suits ntx ja alkoholi koguseid vähendada ja siis võib ju veel tõusta .. noor kah ..teine ju
                    Võidutahe . Kiirus on tugev plus ja selle kenakese kiiruse juures suudan oma tehnikaga palliga hakkama saada, creative side on kah hea -- igast lollusi suudan välja mõelda ahjaa paremal jalal asub ylimega kena pauer millega saab hullemaid pomme värava poole virutatud .. ja suhtkoht täpselt kusjuures :P ... universaalsus on kah kindlasti pluss ... soccerneti eest olen suutunud hästi seista nii kaitses poolikus kui ka Väravas ... igast teisi plusse on kah veel eesotsas mängu lugemisega ...
                    Miinuse alla paneksin ntx selle et vasak jalg pole võrdselt hea paremaga kuid ei saa kurta ... ja yks miinus oleks kindlasti see et väravas olles mängin barthezi :P ja mõned veel nii miinused kui plussid
                    4. Eesti koondis ... kindlasti oleks suur salasoov on seal pelada )), kasvõi yhe korra ... milanis tahaks elulõpuni mängida :P ... unistused unistused

Kommentaar

Jalgpalli saab mängitud umbes 4-5 korda nädalas, neist trenne umbes kord nädalas aga see muutub suvel kui tihemini trannis käia saab. Vahetevahel käin ka jooksmas

ma ei oska eritii mängida tegelt kui aus olla Aga no 4. liigas kus praegu olen saab enamvähem hakkama, tase tõusab koos meeskonnaga ma pakun.

Miinuseid on rohkelt, suurim neist on vasak jalg millega tsenderdamine on minu jaoks maagiline saavutus kõige kiirem ma ka pole ja tihti juhtub, et väsimus tüki peale..vihje küsimusest 1.: (Vahetevahel käin ka jooksmas ) Pluss on see, et ma satun enamasti sinna kuhu pall põrkab ja siis jääb üle ainult väravasse tõksata pall..vahetevahel õnnestub jumala abiga ka mõnest, mehest mööda triblada kui kuigi osav tehnik pole..

Suht mõttetu küsimus?
                      Mamps on tubli, nii päeval laudas kui ka õhtul klubist tulles hilja..

Kommentaar

peaaegu iga päev. esmaspäev ja kolmapäev jalka trenn, teisipäev (ja neljapäev) jõusaal, neljapäeval jooksmine, laupäev on vaba, või mängin jalkat või teen jõudu, pühapäeval tavaliselt liiga mäng. Nüüd on meil ka järvamaa MV, mis on mul kõik sassi ajanud.

Praegu piirdun 4. liigaga.

Plussid?? kuna ma alustasin jalgpalliga teistest kõvasti hiljem, pole mul erilisi plusse välja tuua. niisiis: vasak jalg pole kuigi hea (mida ei saa ka parema kohta öelda), tegelt väga aeglane ma ka ei ole, peaga mäng on mul alla arvestuse, löök on enam-vähem (kui pallile pihta saan), üldiselt panen päris palju villast, kuid üritan ennast parandada.

Mitte just kõige ilusam ja heam kuid ilus ja hea oleks siiski.

Kokkuvõte: jalgpalli mängida ei oska, kuid tahan osata ja sellepärast trenni teengi.
                        Lahinguväljal näeme, raisk!

Kommentaar

Vastus teemale 'Kirjelda ennast kui jalgpallurit!'

1.Mängin niisama sõpradega u.5-6 päeva nädalas oma 2 tundi päevas vähemalt

2.Ei tea pole iialgi üheski liigas mänginud ega tea mis tase seal on Eks 5 liigas saaks ikka hakkama

3.PlussidSee on vast raskeim küsimus)Tehnika,Löögitugevus,Peaga mäng.
                          Miinused:Vasak jalg on mõni päev ikka väga paigast ära ja üleüldse mu täpsuse ebastabiilsus(Mõni päev võin mitu penaltit ristnurka lüüa kuid teinepäev lähevad peaaegu kõik mööda,Nurgalöökide aja ei meeldi jalaga väga lüüa,rohkem meeldib peaga,Õnneks oma endisest needusest (Postid,Latid )olen enamvähem ülesaanud
                          kuid mõni pall lendab ikka latti ja posti.

4.Eks ta ole ikka auasi küll oma riiki esindada

Kommentaar

1.Nädalas 5 korda vähemalt 5tundi mängin jalkat

2.Saaksin hakkama normaalselt 1 liigas JK Tammekas

3.Plussid-täpne lööija,hea väravavaht.
                            Miinused-löögitugevust vähe,kiirust vähe

4.See on mu unistus Eesti koondises mängida

Kommentaar

Iseenast on raske kirjeldada niisiis proovisime üksteist kirjeldada ja vaatame mis tuleb välja

2.meistriliigas

3.Plussid-löögitugevus,kiirus,triblamine
                              miinused-lööb liiga palju üle värava , väravavaht

Kommentaar

2.Nagu ma juba ütlesin et ma ei tea liiga tugevustest midagi niisis arvan et ka tema saab vabalt 5das hakkama

3.Plussid - väravavaht , normaalne enamvähem täpne , söödud
                                Miinused - Peaga mäng , vasak jalg , löögitugevus

Kommentaar

Working...
                                X