1. Kui tihti ja millist trenni teed?
nädalas umbes korda kolm saab palli nagu taga aetud. ja siis veel pea-aegu iga päev saab rattaga väike ring tehtud
2.Kui hea mängija oled ehk millises eesti liigas arvad, et saaksid normaalselt hakkama?
eelmine aasta olin neljadas liigas. ei tahaks küll praalida kuid arvan et kui ikka korralikult vähemalt 3-4 korda nädalas trenni teeks mitte niisama ei toksiks oma lõbuks arvan et 3ndas saaks kindlasti akkama.
3. Mis on su plussid-miinused platsil?
+ kiirus(kui peki maha saaks
), hea kohavalik, situatsioonide ette nägemine, flair samuti
ja siis peamäng(eriti oma kasvu kohta)
- tehnika pole just kõige parem(õigemini võiks parem olla, kasv(kuigi ründava mängijana on sellest suht pohlad, natuke aega tagasi oleks veel pannud veel vastupidavus aga olen täheldanud et selle koha pealt akkab paremaks minema
4. Kas sinu arvates oleks kõige ilusam ja heam elukutse olla eesti koondises?
je rait. aston villa for me anytime
nädalas umbes korda kolm saab palli nagu taga aetud. ja siis veel pea-aegu iga päev saab rattaga väike ring tehtud
2.Kui hea mängija oled ehk millises eesti liigas arvad, et saaksid normaalselt hakkama?
eelmine aasta olin neljadas liigas. ei tahaks küll praalida kuid arvan et kui ikka korralikult vähemalt 3-4 korda nädalas trenni teeks mitte niisama ei toksiks oma lõbuks arvan et 3ndas saaks kindlasti akkama.
3. Mis on su plussid-miinused platsil?
+ kiirus(kui peki maha saaks
), hea kohavalik, situatsioonide ette nägemine, flair samuti
ja siis peamäng(eriti oma kasvu kohta)- tehnika pole just kõige parem(õigemini võiks parem olla, kasv(kuigi ründava mängijana on sellest suht pohlad, natuke aega tagasi oleks veel pannud veel vastupidavus aga olen täheldanud et selle koha pealt akkab paremaks minema
4. Kas sinu arvates oleks kõige ilusam ja heam elukutse olla eesti koondises?
je rait. aston villa for me anytime

ahha trenni teen aga alati just mitte jalkat,iga päev muidu vahel 2 korda.

kuna ma alustasin jalgpalliga teistest kõvasti hiljem, pole mul erilisi plusse välja tuua. niisiis: vasak jalg pole kuigi hea (mida ei saa ka parema kohta öelda), tegelt väga aeglane ma ka ei ole, peaga mäng on mul alla arvestuse, löök on enam-vähem (kui pallile pihta saan), üldiselt panen päris palju villast, kuid üritan ennast parandada.
Kommentaar