Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EpicapEditz

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas K!rvegamees Vaata postitust
    No tegelikult ma tahtsin lihtsalt sult midagi küsida, see, et ma täna foorumiga liitusin, ei puutu asjasse..
    Nimelt, võiksid Marek Lemsalust ühe kena kokkuvõtva video teha, aitäh!
    ei tea pole eriti huvitatud mineviku videosse panemisest, pigem tahaks vaatajani tuua kuidas asjad hetkel on/käivad..
    FORZA FIORENTINA!

Kommentaar

Uus video COMING SOON! Eesti Meistriliigaga seoses !
      FORZA FIORENTINA!

Kommentaar

Siin ta on!
        FORZA FIORENTINA!

Kommentaar

mulle absoluutselt ei meeldi, et sa seda kumavat/sillerdavat efekti kasutad. väga kole.

Kommentaar

Algselt postitas Riks Vaata postitust
            mulle absoluutselt ei meeldi, et sa seda kumavat/sillerdavat efekti kasutad. väga kole.
            + 1
            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Tegu on promoga, nagu aru saite. Riks, kas ''väga kole'' käis video või efekti kohta ?

e- endale tundus ka, et läksin pisut liiale.
              FORZA FIORENTINA!

Kommentaar

Promo kohta on materjali piisavalt. Ehk jah rikkus video see tobe effekt.

Aga edaspidiseks jaksu!
                JUST DO IT.

Kommentaar

Võtsin eilse Manchester Unitedi tiitli võidumängu kaadrisse ning klopsisin kokku. Loodan, et meeldib!

FORZA FIORENTINA!

Kommentaar

Algselt postitas epicap Vaata postitust
                    Tegu on promoga, nagu aru saite. Riks, kas ''väga kole'' käis video või efekti kohta ?

e- endale tundus ka, et läksin pisut liiale.
                    efekti kohta ikka.

Kommentaar

Need sillerdavad tulukesed olid liiast jah, aga props, et ideejupi üles korjasid.

Kommentaar

Tegin pisikese video Kostja esitusest Hollandi vastu (kvaliteet pole kiita)
                        FORZA FIORENTINA!

Kommentaar

Ei meeldi,et äär must on, mida see peaks sümboliseerima või miks see peaks ilusam olema, kui tavapilt?
                          Ei meeldi taustaks olev muusika, ei lähe absoluutselt kokku videopildiga.
                          Ei meeldinud tekst 0.23, font okey aga värvid ei sobi ja üsna halb lugeda.

Minu subjektiivne arvamus.

Kommentaar

Algselt postitas Shaq Vaata postitust
                            Ei meeldi,et äär must on, mida see peaks sümboliseerima või miks see peaks ilusam olema, kui tavapilt?
                            Ei meeldi taustaks olev muusika, ei lähe absoluutselt kokku videopildiga.
                            Ei meeldinud tekst 0.23, font okey aga värvid ei sobi ja üsna halb lugeda.

Minu subjektiivne arvamus.
                            Kes tellis kriitiku ?
                            Jeesus küll, just another fan vid tuubis, mis sa kärgid.
                            "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                            These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
                              Kes tellis kriitiku ?
                              Jeesus küll, just another fan vid tuubis, mis sa kärgid.
                              Aa sorry, ma mõtlesin,et kui inimene jagab oma videosid üle maailma ja ka soccernetis, siis võib neid kommenteerida.
                              Eks järgmine kord tehku siis sahtlisse, kui arvamusi ei taha.

Kommentaar

Henri Anieri väravad Motherwellis!
                                FORZA FIORENTINA!

Kommentaar

Working...
                                X