320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Henri Liiver Freestyle Football

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Henri Liiver Freestyle Football

    Tegu on siis jalgpalli trikkidega mida sooritatakse tavalise jalgpalliga. Reegleid ja piiranguid pole seatud ja see teebki selle spordiala või nö. hobi minu jaoks unikaalseks ja eriliseks. Ainuke asi mida on vaja, ongi pall. Tegelenud olen ma sellega alates 2011 aga on lihtsalt kohutavalt suuri pause ja muud jama vahepeal juhtunud. Aktiivselt olen ma selle käsile võtnud 2014 algusest ja olen ka Eesti top #1 freestyleri Eno Lintsi ehk palluriga trenni teinud. Egas midagi, väike tutvustav video minust ja tagasiside ja muu säärane on vägagi oodatud. Ei hammusta.

    http://youtu.be/69A2696IixA

    #2
    Jätkasin siis sealt kohast kus eelmine kord pooleli jäi, ehk ühesõnaga võtsin endale challenge teha 360 around the world ära. Klippide enda kogumine võttis aega ainult paar tundi ja video ise ei tohiks päris kindlasti mitte kedagi külmaks jätta. Antud video kvaliteet peaks olema ka märgatavalt parem kui seda oli eelmisel montaažil + editimisega on sellega ka kõvasti rohkem vaeva nähtud.

    Visake pilk peale!

    Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga

    Kommentaar


      #3
      Üks video sai valmis jälle.

      Ütlen kohe ära, et ega ma väga palju vaeva selle kokku panemisega & editimisega ei näinud. Kiirelt klipid üksteise otsa, tümm taha & valmis ta oligi. Põhjus miks ma seda tegingi peitubki selles, et neid klippe hakkas mu iPadi lihtsalt kogunema jiipalju, et ajab üle ääre juba.

      Kuid mis võibolla kõige rohkem huvi pakkuda võib, on mu esimene live esinemine freestylimisega.

      Visake pilk peale ja olge mõnusad!

      Kommentaar


        #4
        Uus video!

        Igav ei tohiks päris kindlasti hakata

        Kommentaar


          #5
          Siiani eksisteerin...

          Uus video

          Kommentaar


            #6
            Lalala.

            Kommentaar


              #7


              Nonii nonii.

              Ehk leidub siin inimesi kes sooviksid enda sünni- või hoopis mingi firma suvepäevadele tellida esmaklassilist jalgpalliga trikitamist ehk "freestylimist", siis võib mulle julgelt teada anda. Väga hea kiire tempoga meelelahutus mis tõmbab rahva ilusti käima ja pettuma kindlasti ei pea

              Samuti võin esineda baarides, pubides kui ka näiteks tuliste jalgpallilahingute poolajal. Võimalusi on mitmeid ja olen uutele huvitavatele pakkumistele vägagi avatud.

              Kes tundis huvi, siis minuga saab ühendust meiliteel henri.liiver@hotmail.com või teine võimalus on lihtsalt jätta väike kiri mulle siiasamasse lehele postkasti. Kes mind niisama toetada tahab ning kellele ma tundun aus ja normaalne kutt, siis võiks seda postitust tegelikult jagada Äkki leidub hoopis teie sõprade seas keegi, kellele see huvi pakuks. Oleksin väga väga tänulik!!

              H.

              Kommentaar

              Working...
              X