Kellelgi veel inglise keel kanalil ära kadunud? Seadetest ei saa midagi muuta, näitab vaid kanali logo. Hetkel siis peab vene keelega leppima. Elion mul, kui see peaks aitama.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Setanta Sports
Collapse
X
-
-
-
armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
NHLis oli sama probleem juba mitu päeva tagasi... arvasin, et juhuslik värk seoses pühadevines tehnilise personaliga, aga tundub et probleem Elionis hoopis. Varem on ka paar korda lambist venekeelseks läinud, aga siis on järgmiseks päevaks english tagasi tulnud.Kommentaar
-
Mulle on tundnud, et mõnedel kommentaatoritel ongi vaikne hääl loomult nagu nt praegusel.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.Kommentaar
-
Sattusin mina Setanta Eurasia kodulehele ja mis ma näen: Hispaania liiga on alates järgmisest nädalavahetusest tagasi. Itaalia liiga mänge pole veel vahele topitud järgmiseks nädalavahetuseks. VÕi vähemalt ma loodan, et see ei kao sealt.
Setanta+, mida Eestis pole, näitab Bundesligat (no meil on Eurosport 2 selleks).Kommentaar
-
väga hea, asi tõesti toimibSattusin mina Setanta Eurasia kodulehele ja mis ma näen: Hispaania liiga on alates järgmisest nädalavahetusest tagasi. Itaalia liiga mänge pole veel vahele topitud järgmiseks nädalavahetuseks. VÕi vähemalt ma loodan, et see ei kao sealt.
Setanta+, mida Eestis pole, näitab Bundesligat (no meil on Eurosport 2 selleks).Catalunya is not Spain!Kommentaar
-
Muideks selle nädala Setanta on ikka täis jalkat. Isegi vist 1 Prantsuse mäng on sinna ära mahutatud. Spordisõbra pakett!Kommentaar
-
Kommentaar
-
No kui teoorias oleks teised PSG-le veidi lähemal. Selles suhtes, et ega see Marseille - PSG ka nüüd mingi hull intriigimäng pole.Kommentaar
-
Ei, ma saan sinust väga hästi aru. Lihtsalt Real Madrid on ilmselt vaadatavam klubi kui PSG ja Marseille kokku. Siin oleks lihtsalt turniiritabeli intriig vägagi kasuks.Kommentaar
-
Ei vaidlegi vastu, et puhtalt Reali nimi toob vaatajaid rohkem teleka ette aga
ma usun, et OM-PSG mängus on põnevust rohkem ja kauem, kui Granada-Real mängus.
Kumba ise vaataksid, kui saaks valida?Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar