Sai ka vihastatud. Tüüblid.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Setanta Sports
Collapse
X
-
Ma ei viitsi topelttööd teha. Vaata ülekanded Eestis teemast.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKeegi Setanta kava viitsib ka üles viskama hakata, või pointless tegevus? Nagunii selgub kava telekat käima pannes.
Kommentaar
-
see on juba üsna tavapärane muster jah.Algselt postitas Drogba Vaata postitustHuvitav, et inglise keeles kommentaari valikmängudele pole, aga no vene keeles ajab ka asja ära.
Kommentaar
-
Ma pole veel ühelegi asjale inglisekeelset kommentaari taha saanudAlgselt postitas Drogba Vaata postitustHuvitav, et inglise keeles kommentaari valikmängudele pole, aga no vene keeles ajab ka asja ära.
venekeelne olemas. Misnuss on?
Ka liigamängudel ja hokil vaid "areeni hääled".
Võrk - Telia.
Kommentaar
-
Seda mängu liigutati. Äkki seetõttu? Oleks ju tore, kui näidataks.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKava.ee andmetel näitab täna Setanta Guingamp - Marseille mängu. Setanta enda kodulehel ma sellist inffi ei leidnud.
Kommentaar
-
La Liga ja Serie A mänge täna õhtul ei peeta, nii et täitsa võib olla küll.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSeda ma tean, et liigutati. Imelik, et just kava.ee-l on nagu info olemas, aga ametlikul lehel mitte.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar