Algselt postitas marv3llous
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TOP 10 kõige ebasümpaatsemat välismaa jalgpalliklubi
Collapse
X
-
Algselt postitas sanch Vaata postitustmine perse
Kommentaar
-
Vanasti oli nii:
Many000(päriselt, pean p6hjused ka kirja panema? K6ige-k6ige tropib klubi kelle uskumatu 6nn ja kohtunike kallutatus ei näivat l6ppu leidvat, kuniks viskinina pensile läks, good times, cant get enough.)
T
Ü
H
E
R
M
A
A
Chelsea(T6si, kuni venelaseni pidasin neid v6rldemisi sympaatseteks, Zolad ja Jimmyd ja muud mehed olid kinda kewlid) (Sisi tulid mitte ii kewlid mehed - venelane, erivajadus, John F Terry, Cashley, Dogbreath, jpt.) Punanina pensileminek ja erivajadustega naasmine on top-2 pea peale keeranud.
Siis veel mingi tühi maa. Ja siis tulevad pool, spurs, stoke. Rohkem ei dislaigi premmis kedagi. Välismaalt, Bayern va bundesliga bullyd, feck off.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 0071. Chelsea - lihtsalt nii-nii tuim on Chelsea mänge kommenteerida. Lähevad tuimalt juhtima ja siis sügavadülejäänud aja mune, kohutav. Kui Kruus saadab järgmise nädala kava, siis kõlab mitme kommentaatori poolt raske ohe või joovastus, kui neile on määratud/mitte määratud Chelsea mäng.
Kommentaar
-
1.Manu -see kuidas alati 90+ (nii palju minuteid,et alati sobiv seis saada) mängud,ehk kohtunikud...
2.Real Madrid - klubi kellele on särgimüügi tulemused tähtsamad ,kui karikad
3.Bayern - ostan kodused konkurendid nõrgemaks
4.AC Milan - ei tea kedagi,kes sellist saasta toetaks (loe:itaalia jalgpall on lihtsalt saast)
5.Inter - ei tea kedagi,kes sellist saasta toetaks (loe:itaalia jalgpall on lihtsalt saast)
6.Jubentus - ei tea kedagi,kes sellist saasta toetaks (loe:itaalia jalgpall on lihtsalt saast)
7.AC Roma - ei tea kedagi,kes sellist saasta toetaks (loe:itaalia jalgpall on lihtsalt saast)
8.PSG -
9.Monaco - oli raha,enam ei ole
10.Lazio - ei tea kedagi,kes sellist saasta toetaks (loe:itaalia jalgpall on lihtsalt saast)Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budu Vaata postitust6.Jubentus - ei tea kedagi,kes sellist saasta toetaks (loe:itaalia jalgpall on lihtsalt saast)The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustNii ongi. Täna lõid Tottsile kolm tükki aga mängu vaadates oli küll selline 0:0 mängu tunne. Eriti teine poolaeg, kus tempo oli nii madal, et värvi kuivamist on ka põnevam vaadata. Et kaastundeavaldused, Vincent.
Premier League 2014/2015
MD 16
Chelsea-Hull City
LIVE
Baltic Commentators
Dannar
Seekord tabas bullet mind.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustValetad.
ei tea ju. sina ju vana pärnu LM poolehoidjaMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budu Vaata postitustei tea ju. sina ju vana pärnu LM poolehoidjaThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust16:55 Football 2:00
Premier League 2014/2015
MD 16
Chelsea-Hull City
LIVE
Baltic Commentators
Dannar
Seekord tabas bullet mind.
Aga enamus Chelsea fännid on vastukaaluks siin foorumis üsna sümpaatsed.
Kommentaar
-
1. Liverpool - Olgu nad, mis olukorras tahes, omavad nad otsest ohtu või mitte, siis on nende võitmine minu jaoks alati kõige tähtsam. Ajalugu on vihane ja fännid on olnud väga ebameeldivad läbi aegade (mõnitavad chantid müncheni katastroofi kohta näiteks). Siin foorumiski tõusid ühe hooaja tõttu päris ära ja nüüd on madalamad kui muru. (Samas respect neile, kes üsna edutu ajaperioodi järel ikkagi fännid on.)
2. Bayern - No lihtsalt ei istu kuidagi. Ostupoliitika (lol wtf, manu fänn seletab) teeb asja üsna igavaks. Samuti asjaolu, et täiesti tipus olles ikkagi laastatakse rahaga täiesti lähim konkurent. Saan täiesti aru, et majanduslik pool on klubil tegelikult paigas ja see raha on üsna ära teenitud.
3. Manchester City - Siin vast selgitusi ülemäära pole vaja. Kuna ise Manchesteris ei ela, siis seda sügavat noisy neighbours efekti pole (seepärast alles kolmas koht), aga sellegipoolest ei ole just hea suhtumine sellesse klubisse.
4. Barcelona - Täiesti ebapädevatel põhjustel. Periood, kus nad mängisid oma üliedukat tiki-takat ja võitsid finaalides* Manchester Unitedit... Minu jaoks oli sel perioodil nende mängustiil hoopis igav. Noo lihtsalt ei istu enam see klubi mulle ja ma ei oska seda selgitada. Kui nende mängu vaatan, olen alati nende vastu olnud.
5. Roma - üliedukas PR siin foorumis.
6. Chelsea - Pmts täiesti mõttetu klubi. Uusrikkad. Omaniku idiootne kannatamatus ja treenerite vahetused... Samas pean tunnistama, et kui CL võideti vägagi underdogidena, siis oli mul isegi hea meel. Drogba tegutsemine oli väga võimas. Aga väljaspool seda juhtumit on üsna kole see klubi mu jaoks.
7. Moskva CSKA - Fännid ja tühjad tribüünid ütlevad üsna paljugi.
8 ja 9 PSG ja Monaco - Ühelt poolt tore, et uut jõudu Euroopasse tekib, aga samas ei ole see kõik väga tõsiseltvõetav sellisel kujul.
Ei suutnud rohkem väga breinida... Ei ole väga vihkaja... On paljusid, kes külmaks jätavad. Seepärast üsna ühekülgne ja ebaoriginaalne nimekiri. Muide, olen väga teadlik, et olen ühe vihatuima ja ebasümpaatseima klubi austaja. On nii suurel klubil (nagu mu endagi jaoks Barcal ja Bayernil) palju mõttetuid fänne ja ebasümpaatselt ebaaus finantsrusikas.
Kommentaar
-
Algselt postitas žurnalist Vaata postitust4. Barcelona - Täiesti ebapädevatel põhjustel. Periood, kus nad mängisid oma üliedukat tiki-takat ja võitsid finaalis ja ühes poolfinaalis Manchester Unitedit... Minu jaoks oli sel perioodil nende mängustiil hoopis igav. Noo lihtsalt ei istu enam see klubi mulle ja ma ei oska seda selgitada. Kui nende mängu vaatan, olen alati nende vastu olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustÕnnitlused. Mäng Hulludega tuleb kindlasti põnev. Ainukene huvitavam Chelsea mäng, mida endal on õnnestunud näha, oli Manuga. Arsenaliga mäng mul näiteks ei meenugi, kuigi vaatasin. Ju siis polnud mäletamist väärt.
Aga enamus Chelsea fännid on vastukaaluks siin foorumis üsna sümpaatsed.
helistab kruus: "õu, ott saatis smsi, et ta ei saa homme teha. sa saaksid?"
mina äsja ärganuna (mõtlen, et tramisselotilhommeoli): ööh, no tavai
kruus: otil oli see FA cup...
mina (mõttes): tra...
kruus: see mingid kummalised meeskonnad
Kommentaar
-
Algselt postitas jaalo Vaata postitustMillal poolfinaalis Manut võideti? Manu sai 2x finaalis rämedalt põske Barcalt ajal, mil messi veel hea mängija oli. üldse on siin jube paljudel mälu ära joodud ma vaatan
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSelle suutsin Epicuga ära vahetada, aga täna tabas mind vene ruleti uus kuul.
helistab kruus: "õu, ott saatis smsi, et ta ei saa homme teha. sa saaksid?"
mina äsja ärganuna (mõtlen, et tramisselotilhommeoli): ööh, no tavai
kruus: otil oli see FA cup...
mina (mõttes): tra...
kruus: see mingid kummalised meeskonnadMcnamara saab veel kurjaks. Ära siis talle pettumust valmista ja tee ikka korralik taustauuring.
Kes muidu tänast Newcastle-Chelseat teeb? Kruus-Vara? See mäng lubab nagu natuke rohkem.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar