Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TOP 10 kõige sümpaatsemat välismaa jalgpalliklubi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tra, taun. Vaata kui sitasti Milan on viimane aasta mänginud. Hui keegi viitsib neid fännatu ju. Praegu on Chelsea kõige tugevam meeskond. Vb Real v Bayern. Siin tuleb sisetunde järgi otsustada ja avatari vahetada.
    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

1. NEC Nijmegen
      2. Moskva Spartak
      3. Liverpool
      4. ManU
      5. Stuttgart
      6. AS Roma
      7. QPR
      8. Motherwell

Kommentaar

Algselt postitas mg Vaata postitust
        AS Livorno Calcio]
        Livornoga käib praegu Fifas career mode
        sigpic

Kommentaar

Top 10.

1. Manchester United - Suur osa minu lapsepõlvest ja hunnik sentimentaalseid väärtusi. Kindlasti mõistan, miks ta paljude jaoks sümpaatne pole; on ju see üsna igav valik. Aga see ei tähenda, et ma seda klubi kuidagi vähem hindama peaksin.
          2. Borussia Dortmund - Jalkahipsterite lemmik juba viimased aastad. Erapooletutele liigajälgijatele ikka meeldib, kui on väiksem meeskond, kes suure valitseja suudab murda. Klopp elavdab jalkakultuuri üksi juba väga palju. Viimasel ajal ja sellel hooajal muidugi meeskond tundub hääbumas ja see on kurb. Hääbub ka sellega kahjuks see sümpaatia; nii gloryhunterlik, kui see ka ei tundu.
          3. Napoli - Veidralt sümpaatne sats, kes tegi mitu aastat järjest Champions League'is vägitegusid. Samuti on ajalugu meeskonnal ju täitsa kõva ja viimastel aastatel on õiged talendid leitud. Üks väheseid, kes järjepidevalt 3/5 kaitsega mängis, kui veel paljude tippsatsid seda ei harrastanud. Julge sats
          4. ja 5. Amsterdami Ajax ning PSV - Hollandi liiga on Euroopa tippsatside potentsiaalne akadeemia. Alati palju noori talente, kes kunagi nagu otsa ei saa, kuigi tihti neid klubisid tühjendamas käiakse.
          6. Everton - Jälle viimase aja lemmik, sest liigas on kõvasid tegusid hakatud korraldama ning palju huvitavaid talente.
          7. Atletico Madrid - Umbes sama nagu Dortmundiga. Lisaks siis katkematu ründajate tootmine ja leidmine. Torres, Agüero, Falcao, Costa - who's next?
          8. Arsenal - Korralik lähiajalugu ja konkurent Unitediga; sümpaatne filosoofia, mis kahjuks pole tükk aega enam töötanud. Samuti truudus peatreeneri vastu. Meeldiv on neid alati võita.
          9. Basel - Champions Leagues viimastel aastatel korraliku peavalu tekitanud meeskond. Sümpaatne underdog, kellega peab alati arvestama ja kelle poolt muidu erapooletuna täitsa meeldiv olla on.
          10. Real Madrid - Tohutult ebasümpaatne on selle klubi ümber toimuv, aga lähiajaloost väga sümpaatseid tegijaid (Raul, Zidane) ning ManU legendide osalus klubis (Ronaldo nüüd ja Van Nistelrooy, Bechkam enne)... Kuidagi on mingi pisikuga siiski mind nakatanud, nii häbi kui mul ka pole.

Southampton ja Swansea võib auks ka ära nimetada.
          //Augsburg ka no-brainer muidugi.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
            Tra, taun. Vaata kui sitasti Milan on viimane aasta mänginud. Hui keegi viitsib neid fännatu ju. Praegu on Chelsea kõige tugevam meeskond. Vb Real v Bayern. Siin tuleb sisetunde järgi otsustada ja avatari vahetada.
            Juve fänn räägib kuidas teised gloryhundivad?

Nüüd kirjuta pikk kiri kuidas sa oled alati nendega koos olnud jne. Mõttetu mees oled täiesti. Ajab kõvaks ka kui saad ära panna minu vanustele tatikatele netis?

Kommentaar

Algselt postitas Amos Vaata postitust
              AS Roma - Kõik peavad neid debiilideks, aga tegelikult on geeniused..
              Algselt postitas Amos Vaata postitust
              Nüüd kirjuta pikk kiri kuidas sa oled alati nendega koos olnud jne. Mõttetu mees oled täiesti. Ajab kõvaks ka kui saad ära panna minu vanustele tatikatele netis?
              Mul on hea meel, et sa õige avatari lõpuks üles leidsid.
              The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Asssssssssaaaaaa raissssk kus pani killu maha
                Jõhker vend oled ikka.

Kommentaar

Bolton Wanderers - kuidagi hakkas meeldima
                  Arsenal - mingid 100 aastat tagasi Bergkamp, Petit, Overmars,Henry jpt kõvernäod
                  NUFC - Kuningas Sheareri ajastu
                  Everton
                  PSV
                  Bradford PA - FM mõju
                  FC United of Manchester - FM
                  Accrington - FM
                  Sevilla - FM
                  Paris FC - FM
                  Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                  Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budu
                    Paris FC - FM
                    Muide, selle klubi puhul käisid ka vahepeal väga elavad jutud, et läheb ta naftaonude valdusesse aga seni õnneks pole asja saanud. Lähitulevikus võiks ju veel mõnu pealinna klubi kõrgliigas pallida (muidugi mitte naftarahade toel). Kaks loogilisemat varianti olekski siis FC Paris ja Pariisi Red Star, kes mõlemad Championnat Nationalis ehk tugevuselt kolmandas liigas mängivad. Mõlemad hetkel kenasti ka Ligue 2 koha eest võitlemas. FC Paris CN-i tabelit juhtimas, Red Star viies.

Kommentaar

1.-2.
                      Lokomotiv Moskva- Keegi siinsetest foorumikasutajatest vaevalt seda mõistab, aga ma olen Lokomotivi suur austaja. Ja millest kõik algas? Kuradima 1996 aasta Vene karika finaal, kus tugevale, võimsale ja minu poolt juba siis vihatud Spartakile astus välja tõeliste meeste brigaad. Kujutage vaid sellised nimed nagu Drozdov, Chugainov jne. Ja neid juhib Juri Semin, kes on ja jääb ainukeseks tugevaks Lokomotivi treeneriks läbi ajaloo.

Juventus- Teine minu poolt armastatud klubi. Jah, on olnud erinevaid aegu, on seda võistkonda ka karistatud ja praegugi pole kõik päris puhas. Aga kogu Itaalia jalgpall pole minu meelest puhas. Samas kõik algas millest? See Meistrite Liiga tiitel Ajaxi vastu. Mäletan nii hästi, et Ajax oli tol hetkel suurfavoriit ja Juve poisid tegid ära selle ning võitsid. Mäletan väga hästi, kuidas ema kustutas tule mu toas ning ma salaja panin teleka tagasi tööle ja vaatasin mängu. Siiamaani Ravanelli värav silme ees.

Jah need on 2 klubi, kelle ebaedu teeb tõeliselt kurvaks, kelle võidud tõeliselt rõõmustavad. Samas ei saa ma end nimetada tulihingeliseks fänniks, ei vaata neid iga hinna eest, ei ole valmis oma aega kulutama kusagil foorumis, et midagi rivaali fännile tõestada.

3.-5. Siin on klubid, kelle poolt ma otseselt ei fänna, kuid tahaks, et nad oleksid võimalikult kõrgel ja alati hoian pöialt + jälgin, kuidas neil läheb.
                      Kaiserslautern, Betis, Djurgarden. Põhimõtteliselt need sümpaatia tekkelood on erinevad.

Puhvertsoon
                      Siin on võistkonnad, kellele ma sümpatiseerin erineval ajal. Põhiliselt esinevad siin need võistkonnad, kes oma koduliigas on võimelised suuri ja hirmsaid troonilt kukutama. Hetkel on sellisteks võistkondadeks: Atletico, Dortmund, Marseille, Liverpool, PAOK jne.
                      Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Teeks siis kah need ära
                        1. Libpool - sümpaatiast asi kaugel juba, vaieldamatu lemmik tatist peale ja õppides üles kasvades erinevaid tahke hindama, on isu aina kasvand
                        2. Mönchengladbach - Arenes vaikselt sõprussidemetest lemmiklubiga ja sai vahel kõrvalt kiikama jäädud nende käekäigu üle
                        3. Dortmund - korralik fänlus, staadion, õige hümn ja hiljutine tublisti üles ehitatud ja atratkiivne edu
                        4. Leeds - vihkame manu koos! Ei, tegelt laheda karakteriga klubi, küll nad kunagi tagasi tulevad, kasvõi kauges tulevikus
                        5. Real Sociedad - mingite tutvuste kaudu
                        6. Augsburg - no Klaavan pani kaasa elama, ehk varsti mängule ka!
                        7. Aston Villa - mingil veidral kombel tekkinud ammusest ajast
                        8. Atletico Madrid - puhtalt hiljutiste liikumiste tõttu, hea kui keegi sellele kahe-hobuse rallile vahepeal käru keerab
                        9. Notts County - esimene klubi maailmas
                        10. eeh edasi on raske suruda
                        ★★★★★★

Kommentaar

1. Dortmund
                          2. Atletico Madrid
                          3. Augsburg
                          4. Liverpool
                          5. Valencia
                          6. Lazio
                          7. Malaga
                          8. Southampton