Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jalka foorumid mujalt

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Jalka foorumid mujalt

Kuna sellist teemat siit ei leidnud, siis mõtlesin küsida kaasvõitlejatelt, et milliseid välismaa/teiste riikide jalkafoorumeid jälgite ning teate? Huvi pakuvad rohkem sellised soccerneti sarnased, mis koondavad konkreetse riigi/piirkonna kõiki huvilisi.. Aga võib ka konkreetse klubiga eraldi seotud foorumite/blogide linke postitada.

See teema oleks siis hea koht ka alustajatele, kust saada esimesed viited oma lemmik klubi tegemiste jälgimiseks
    FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/

Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!

Lisaks soccernetile käin aeg-ajalt ka RAWK'is. Liverpooli oma.
    Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
    Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Minu lemmik Arsenali foorumid:

Arsenal Mania - The Unofficial Arsenal Site for Arsenal Fans

Minu lemmik City foorum:

Minu lemmik Chelsea foorum:

The leading Chelsea Football Club forum. Discuss all the latest news, games, transfer rumours and general football with CFC fans.

Minu lemmik ManU foorum:

Kommentaar

Keegi võiks mõne atraktiivsema Bundesliga foorumi lingi ka siia visata. Soovitavalt inglisekeelse foorumi.

Kommentaar

Redcafe'd jälgin ise. Eks seal moodustab Manchester United ainult ühe alafoorumi. Ülejäänutes räägitakse muust jalgpallist ka.

Iseenesest on selliseid foorumeid natuke overwhelming lugeda, sest postitusi on alati nii palju, et ei jõua lihtsalt läbi lugeda. Samas liiguvad sellistes foorumites tihti igasugused videod, pildid jms, mida siia foorumisse hea jagada on.

Kommentaar

Kunagi eksisteeris selline foorum nagu fcbes.com, mis oli miljon korda parem alternatiiv kui barcaforum.com. Seal kannatasin mingi kuu aega olla, aga tundub et enamik seltskonnast on mingid millimeetrise süütenööriga vennad kes peale iga natukenegi halvemat tulemust nõuavad mängijate müüki, treenerite vahetus ja kes teab mida veel.
            Aga väga millegi muu jälgimiseks aega ei ole, paari blogi aegajalt loen.

Kommentaar

Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
              Kunagi eksisteeris selline foorum nagu fcbes.com, mis oli miljon korda parem alternatiiv kui barcaforum.com. Seal kannatasin mingi kuu aega olla, aga tundub et enamik seltskonnast on mingid millimeetrise süütenööriga vennad kes peale iga natukenegi halvemat tulemust nõuavad mängijate müüki, treenerite vahetus ja kes teab mida veel.
              Aga väga millegi muu jälgimiseks aega ei ole, paari blogi aegajalt loen.
              Sheeri blogide linke siis!

Kommentaar

Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
                Sheeri blogide linke siis!
                Palun aga:
                All the latest news and opinion on FC Barcelona

Kommentaar

reddit.com/r/misiganesklubisindhuvitab

Kommentaar

Working...
                  X