Roll back on pitch D'floor. (Diego Costa)
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fallon d'Floor (2015)
Collapse
X
-
põlve ligamendid andsid alla hoopis. oops.Algselt postitas Katk Vaata postitustAga for real, miks ta seal riskima hakkas lutsu viskamisega?
Kommentaar
-
Ootame vabandusi.Algselt postitas Martin Vaata postitustOleks pidanud kiiremini targutama, sest mulle tundus vaatamisel kramp (94. minut kah).
Pascuali ja Puyoli ees"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Hispaanias?Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa ei saa aru, miks kohtunik sellise asja eest kollast ei näita."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Just. Hispaanias Ronaldole sellise eest kollane? Never gonna happen.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustAntud juhul. Kohtunik on 2 meetri kaugusel ja näeb selgelt seda."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Mulle üldse tundub, et kohtunikud on suhteliselt leebed simuleerimise karistamisega.Algselt postitas rixxer Vaata postitustJust. Hispaanias Ronaldole sellise eest kollane? Never gonna happen.
Kommentaar
-
Jah, seda küll. Põhjuseid on erinevaid, aga olen ikka paari kollast näinud, nt Messile (sic!) ja Neymarile kunagi.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMulle üldse tundub, et kohtunikud on suhteliselt leebed simuleerimise karistamisega."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar