Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kas üldse betsafe podcast jätkab? Kuidagi kahtlaselt järsku lõppes keset EMi ära.
nüüd kus augusti lõpp paistab on endiselt vaikus
Kas Betsafe mitte ei loobunud või lepingud lõppesid ka korvpallis Pärnu Sadama ja Riia Zelliga nende toetamiseks? See võiks ju olla märk sellest, et väga enam ei toetata suurprojekte Eesti spordis ja ega Betsafe jalkapodcasti mehed ka kõige odavamad härrad ei ole kindlasti. Kuigi Kruusi ja co-d ootaks nii jalka kui kossu juttu sügisel ajama küll. Mõnes mõttes senini konseptsioon ongi veidi naljakas, et siis kui on suvel kõige põnevamad euromängud saade alati puhkab. Samas ma saan ka aru, et Kams ja Kink - nendel pole aega sel perioodil väga seal käija.
Kas Betsafe ja Spotify on tülis? Mul näitab viimaseks uuenduseks 15.10.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
13.10 Müstilises Venemaas rääkis Vsevjov jalkast 50ndatel-60ndatel ja Puskasest. Hea kulamine.
Selles saates on 3 huvitavat fakti:
1)Euro-68 meistrivõistlustel, Poolfinaalis, kui seis oli viigis, siis edasipääseja Finaali otsustati ... mündiloopimisega väljakul.
2)Kuna Ferenc Puskás põgenes omal ajal Sotsialistlikust Ungarist kapitalistlikku Hispaaniasse, siis tema nime ei mainitud ei nõukade ajalehtedes ega nõuka televisioonis. Isegi kui ta lõi väravaid. Nõukade ajalehtedes nimetati teda tema perekonnanime asemel "hispaania jalgpalluriks". Teleülekannetes kutsus Nikolai Ozerov teda lihtsalt "kümnenumbriliseks jalgpalluriks".
3)1960. aastatel oli NSLV-s "oma David Beckham". Torkava välimisega jalgpallur. See oli Torpedo M meeskonna mängujuht Valeri Voronin. Muide, teda nomineeriti kaks korda "Kuldse Palli" auhinnale.
Pärast seda, kui Voronin 1968. aastal sattus ränna ühte õnnetusse, pakkus saksa tähtjalgpallur Franz Beckenbauer ametlikult abi tema paigutamiseks parimasse saksa kliinikusse meditsiiniliseks taastumiseks. Kuid nõuka võimud keeldusid.
Ja kas Betsafe hakkabki nüüd kahenädalase intervalliga ainult olema?
Jah.
Minu arust rumalus.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Betsafe allakäigutrepil jah. Euroopast või CLst ei räägita enam üldse mitte sõnagi. Realil natsa kärsahaisu, Cityl sama teema. Sportingu, Bresti ja Monaco üllatav minek siiani. Liverpooli Sloti väikest viisi fenomen. Teemasid oleks küll, aga räägime parem 15min kas Kink paneb Heinale 10tki taha või mitte, jopakolla.
Edit: Kasvõi Ceferini viimane statement fewer matches = less money, kui pidevalt räägitakse, et ACLd lähevad mängijatel ja graafik on pöörane kohati.
Kommentaar