Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
"Tegemist ei pea siis olema parimate või olulisemate mängijatega, keda olen mängimas näinud, vaid nende tüüpidega, kellele mõtlemine toob alati naeratuse näole."
alessando del piero
10 aastane eika rokkis ringi kadaka turult ostetud del piero särgiga (see, millel veel sony oli ees kirjas), rohkem pole elus jalgpallisärke omanud. klassik.
fabio grosso
ma ei tea, mitu korda elus ma olen vaadanud itaalia vs saksamaa poolfinaali kokkuvõtet ja itaalia vs prantsusmaa finaali penaltiseeriat. üsna ebamõistliku arvu eeldatavasti. fakt on see, et grosso oli paar nädalat faking jumal ja kui mõtled grosso, siis tulevad koheselt meelde kaks järgnevat hetke ja näole tuleb naeratus.
GOOOOOL! GOOOOOL! GOOOOOL! GROSSO! GROSSO! GROSSO! GOOL! GOL DI GROSSO!
ja
CAMPIONE DEL MONDO! CAMPIONE DEL MONDO! CAMPIONE DEL MONDO! CAMPIONE DEL MONDO! CAMPIONE DEL MONDO!
paolo montero
ma ei saa midagi teha, aga mulle lihtsalt meeldivad munnid ja räpased mängijad. ma ei mõtle selliseid suarezeid, kes seljatagant hammustavad ja siis kukuvad ise nuttes pikali. vaid ikka sellised paolo monterod, kes taklavad vastase pikali ja siis vaatab rahulikult ülbelt vastastele näkku "noh, litsid, kes on järgmine". kui on nö omas tiimis, siis on raske mitte-armastada.
gigi buffon
mängiv klassik.
ja viimasele kohale võiks panna näiteks felipe nunese, kluiverti, overmarsi, hyypia, litmaneni, bierhoffi, ükskõik millise valencia 99-01 mängija (kily gonzalez, pellegrino, ayala, carboni, mendieta vms), toni, miccoli, di natale, mcallisteri, felipe melo, pirlo, cannavaro, barzagli jne.
STEVE MANDANDA: tegeleb tassimisega, hetkel plaaneerib kolimist
Nedved: need kaunid juuksed, mida kaitsjad lisaks tema kandadele näha said, maratonihuviline
ZIDANE: palliga maailma kõige voolavam ja elegantsem mees, nüüd tegeleb superstaaride vahelise suhtekorraldusega
Ronaldo: tegi üleasteid ja lõi väravaid, hetkel foodie
Ronaldinho: puhas show ja vaatemäng, mängis jalgpalli nii nagu seda tegema peab, party guy
Ronaldinho - teda vaadates tuleb pisar silma, see tehnika on/oli üle mõistuse.
Kluivert - kuna ise sai kunagi ründajana tegutsetud, siis see Hollandi mees oli üks esimesi, kes rämedalt meeldima hakkas.
Zidane - tõenäoliselt lemmik mängija ever, endboss.
Raul - sama mis Kluivertiga.
Van Nistelrooy - surmavalt hea ründaja.
Hetkel
Özil - elegantne ja söödud on lihtsalt jumalikud.
Pogba - täielik beast, kogu kompott on niii hea.
Messi - parim mängija, kes elanud.
Thiago - veidi pildilt kadunud viimasel ajal, aga kui vormis, siis uskumatult hea. Tehniline ja nii mänguline, seda, kuidas ta neid kehapetteid teeb ja lihtsalt keskel mööda astub, on ilus vaadata.
Emre Can - tõsine loom, uskumatu workrate ja kui saaks veidi söötu ja otsustusvõimet paremaks, siis oleks lihtsalt surmavalt hea.
Kui peaks mingi alg11 nimetama, siis vist tuleks nii.
Liivo Leetma - Kalamajas tänaval jalkat mängides olin mina tema. Tulime Eestiga maailmameistriks.
Mart Poom
Andres Oper
Figo
Riquelme - hämmastav mängija. Selliseid enam ei ole.
Roberto Carlos
Edgar Davids - ei tea miks, aga väiksena hullult meeldis
Õige Ronaldo.
Maradona
Litmaneni tulemusi sai ka Yle teksti-tv kaudu jälgitud ikka
* Edgar Davids - Esimene lemmikjalgpallur. Tõsi, jalgpalliga oli seal suhteliselt vähe pistmist, pigem oli niisama lahe prill + tegi Nike reklaamides ägedaid trikke. Silma hakkas 1998 a MM ajal ja oli vist Jugoslaavia vastu mängus, aga alates sellest MM-st muutus jalgpall minu jaoks hoobilt spordialaks nr 1.
* Raul - Suurepärane väravavaist ja üldiselt ka selline sümpaatne kuju.
* David Beckham - Jalgpallur, kes polnud enam lihtsalt jalgpallur vaid suisa ikoon ja popstaar, keda teadis ka iga jalgpallikauge inimene. Standardolukordade maestro, kelle liigutusi karistuslööki sooritades sai ka ise trennis kopeeritud ja no see värav Kreeka vastu on üks legendaarsemaid üldse.
* Henrik Larsson - Rootsi on alati olnud üks meeskondi, kellele olen suurturniiridel pöialt hoidnud ja Larssonil on selles osas suur roll kanda.
Ma üritan seda kuidagi ausalt vastata, et mitte lihtsalt loetleda tuntud nimesid, vaid pigem proovida aru saada, et isik tõesti meeldis. Kuidagi jube keeruline on samas üht nime nimetada, ma olen vist rohkem mansade jälgija.
* Carlos Valderamma, unustamatu soeng, tõenäoliselt esimene jalgpallur, kes jättis mingi mulje
* Dunga. Kogu Brasiilia kambast oli kuidagi kõige ägedam, äkki seetõttu, et oli kapten. Tema järel Bebeto ja siis alles Romario ja teised.
* Vana Tammeka punt: Tiirik, Konsa, Naaber, Škunov ja teised, see oli juba esiliigas kõva seltskond. Tänaseks on väga piinlik man-crush Kevin Rääbise suhtes, natuke liiga rõõmus olin, kui ta mind Instagramis jälgima hakkas. Samas, ma olin tema fännisaarel alguses ainsana.
* Vist tõesti Francesco Toldo, eriti see lege pendlaseeria Hollandi vastu.
* CMi mõjusfäär:
a) Kogu Leedsi noortepunt (Alan Smith eriti, kuid ka Lee Bowyer, Danny Mills jms)
b) CMi sai täiesti alguses mängitud Lazioga ja seal oli selline kipper nagu Luca Marchegiani, see oli kõva mees, seega sellest seltskonnast ka Alessandro Nesta, Gaizka Mendieta ja teised. Sõber oli loll AC Milan, kuna ta oli natuke tobu, siis ta ei teadnud, et tärni vajutades läheb CM kinni. Nii ma ikka natuke cheatisin kah, et krt, jooksis kokku jälle.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Tuleb väheke rohkem kui viis.
92 EM - Brolin, Hässler
94 MM - Stoichkov
96 EM - Berger, Poborsky, Nedved
98 MM - Petit
01 - Oper
06 MM - Zidane
11 - Vassiljev
Zidane, Mandanda, Henry, Deschamps ja viienda koha peale konkureerivad mitmed alustades Piresi ja lõpetades Thuramiga ning Bartheziga.
Elu on üldiselt näidanud, et "uue aja" jalgpalluritega väga enam emotsionaalset sidet pole mõtet luua, sest enamasti on tegemist lihtlabaste palgasõduritega, kes on valmis raha, tiitlite ja kuulsuse nimel ilmselt ka oma vanaema maha müüma.
Zidane, Mandanda, Henry, Deschamps ja viienda koha peale konkureerivad mitmed alustades Piresi ja lõpetades Thuramiga ning Bartheziga.
Elu on üldiselt näidanud, et "uue aja" jalgpalluritega väga enam emotsionaalset sidet pole mõtet luua, sest enamasti on tegemist lihtlabaste palgasõduritega, kes on valmis raha, tiitlite ja kuulsuse nimel ilmselt ka oma vanaema maha müüma.
Kõik sinu loetletud mängijad(v.a mandanda) on vähemalt 5 korda klubi vahetanud
Kommentaar