Mäger trollib ju teid. Reaalselt jäite uskuma et kineskoop telekas on äpid?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viaplay Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMäger trollib ju teid. Reaalselt jäite uskuma et kineskoop telekas on äpid?
Kommentaar
-
Algselt postitas BlueForce Vaata postitust
Kuulge, mul täiesti pohh sellest mis telekas tal on. Jutt käib muust. Elisa elamusel on Viaplay äpp olemas. Teliast tuli teade, et ka nemad kaaluvad seda asja. Mis puutub siia kineskoobiga telekas?!? Keep calm..
Kommentaar
-
Kuulge, mul täiesti pohh sellest mis telekas tal on. Jutt käib muust. Elisa elamusel on Viaplay äpp olemas. Teliast tuli teade, et ka nemad kaaluvad seda asja. Mis puutub siia kineskoobiga telekas?!? Keep calm..
Kommentaar
-
Kuulge, mul täiesti pohh sellest mis telekas tal on. Jutt käib muust. Elisa elamusel on Viaplay äpp olemas. Teliast tuli teade, et ka nemad kaaluvad seda asja. Mis puutub siia kineskoobiga telekas?!? Keep calm..the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Mitmed Viaplay kasutajad on kurtnud, et sealsed spordiülekanded on ainult 720p kvaliteedis, mis muudab vaatamiskogemuse kehvaks. Uurisime Viaplaylt, miks see nii on. Viaplayle kuuluvad eksklusiivselt mitmete spordiülekannete edastamise õigused – seega, kui mõnda mängu näha tahad, siis sageli polegi muud varianti kui Viaplayd kasutada. Samas on mitmed kasutajad pettunud, et pildi kvaliteedi osas pole Viaplay […]
Kommentaar
-
Algselt postitas Kribenski Vaata postitust
OT: VP youtubes jooksev reklaam on ka halva kvaliteediga ning ruuduline
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustmingi leedu keel tuleb jälle. Mänx vs Liverpool. Restart aitas.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Viaplay android tv app on täielik sõnnik. Absoluutselt võimatu otse Liverpooli mängu telekast vaadata. Pilt jookseb iga paari sekundi tagant pange, heli vahetub samuti iga natukese aja tagant. Huvi pärast panin arvuti tööle ja veebilehelt tuleb striim probleemideta Nüüd peangi arvutist pilti telekasse edasi castima, et saaks mängu suure ekraani pealt näha.
Eelmine manc mäng nägi telekas 720p striimi heal juhul mingi 10 minutit kogu mängust. Ülejäänud aeg tuli sealt mingit 480p sugust sodi, mille peale telekas ahastunult ainult käsi laiutas - ei ole võimalik normaalset pilti ekraanile kuvada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wikat Vaata postitustÜlejäänud aeg tuli sealt mingit 480p sugust sodi
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar