320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viaplay Sport

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Järvela peamine häda on see, et ta on igal pool. Teed Soccerneti lahti – Järvela. Vaatad koondisemänge – Järvela. Meistrite Liiga – Järvela. ETV jalkastuudiod – Järvela. Kuku raadio – Järvela. vaatad aknast välja – Järvela. helistad emale – Järvela võtab vastu. igal pool oma vankumatut tõde kuulutamas (ja teisitimõtlejaid lollideks kutsumas). või röökimas.

puhtalt tänu sellele, et SN podcastis pole teda viimasel ajal olnud, oli ta nägu ja hääl viimaste koondisemängude taustal isegi talutav.

Kommentaar

Algselt postitas Intertoto Vaata postitust
      Järvela peamine häda on see, et ta on igal pool. Teed Soccerneti lahti – Järvela. Vaatad koondisemänge – Järvela. Meistrite Liiga – Järvela. ETV jalkastuudiod – Järvela. Kuku raadio – Järvela. vaatad aknast välja – Järvela. helistad emale – Järvela võtab vastu. igal pool oma vankumatut tõde kuulutamas (ja teisitimõtlejaid lollideks kutsumas). või röökimas.

puhtalt tänu sellele, et SN podcastis pole teda viimasel ajal olnud, oli ta nägu ja hääl viimaste koondisemängude taustal isegi talutav.
      Peaksid enda emaga tõsisemalt rääkima.

Kommentaar

"Midagi läks valesti"

Android TV

Kommentaar

Tee resa.
          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

tegin

Kommentaar

Mul teinekord vaja voolust välja võtta a la minutiks, siis saab jälle hakkama.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Peaks Viagay kontoril laskma voolu välja võtta jah

Kommentaar

On see üldse olemas?

Kommentaar

Kellele uuest aastast õigused üle lähevad? Või ses osas vaikus ainult eetris?

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                      Kellele uuest aastast õigused üle lähevad? Või ses osas vaikus ainult eetris?
                      Viaplay sotsis oli info ja ka meile (kommentaatoritele) on info selline, et "seni kuni ei tule muud infot, jätkub kõik vanaviisi".

Kõige tõenäolisemalt võiks eeldada, et äkki tuleb mingit infot siis, kui kolmanda kvartali tulemused tulevad? Eelmine kord tulid suured uudised just kvartali lõpus.

Kommentaar

Poola portaalides liigub aktiivsemalt selline jutt, et seal riigis tõmmatakse aasta lõpuks need otsad kokku + mingid litsentsid leiavad omaniku vähemalt canal plusis.

Kommentaar

Järvela räägib, et 58.a MMi finaal jäi 5:2 ja et tänapäeval sellise kaitsemängu ja üleüldiselt lahtise mänguga ei võida. Tuletan meelde, et kaks viimast MM finaali on olnud 4:2 ja 3:3

Kommentaar

Algselt postitas Peeter I Vaata postitust
                            Poola portaalides liigub aktiivsemalt selline jutt, et seal riigis tõmmatakse aasta lõpuks need otsad kokku + mingid litsentsid leiavad omaniku vähemalt canal plusis.
                            Canal+ (Vivendi grupist) ostis ca 12% Viaplayst ehk siis tundub loogiline, et vähemalt need õigused, mida Canal+ muidu omab (sh F1, CL ja Premm) võiksid ka Poolas neile huvi pakkuda.

Kommentaar

Highlightsides oli jah mõnel mängul üleval nurgas mingi muu logo.

Kommentaar

Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
                                Highlightsides oli jah mõnel mängul üleval nurgas mingi muu logo.
                                Bayern vs Manchester United puhul oli see 3+, mis peaks olema samasse gruppi kuuluv telekanal tv3+ vms.

Kommentaar

Working...
                                X