ot aga kas siis on tõesti nii, et kui on ostetud näitamisõigused, siis kasumlikum on asja mitte näidata kui et näidata?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viaplay Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
PS! Sinu teise lõigu vajadusest ei saanud päris täpselt aru.
Ja viaplay osas on mul üks, ee, eelaimdus.
Kommentaar
-
Kaudselt näitab ka see suhtumist\huvi tarbijasse
ca 1 kuu tagasi sai taaskord VP pakett ära lõpetatud. Vabas vormis tekstiväljale sai pandud stiilis "ei ole teenusega üldse rahul jne".
Siiani täiesti 0 tagasisidet. Ei tunne keegi huvi, et mis ei meeldinud, kas asi oli spordis, teenuses endas, filmi\sarjavalikus v milleski muus.
Sidefirmad, pangad jms oleks juba 48h jooksul kõne peale tõmmanud, täpsustamaks mis siis täpsemalt juhtus.
Kommentaar
-
Et siin asi liiga ühepoolseks ei kisuks ütleks ka sõna sekka.
Aasta alguses mõtlesin, et oleks mingeid mänge mõnusam Viaplayst vaadata kui netist striimida. Tegin paketi ära ja laias laastus siiani rahul. Olen saanud vaadata nii EPL, FA Cupi kui ka Meistrite liiga mänge ja plaanin täna õhtul ka Reali ja PSG pela rahulikult Viaplayst passida.
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustkusjuures UEFA Europa League lehel on info homsete mängude osas- Watch on: Viasat
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustViasat pole minu teada enam kuidagi Viasat Sport Balticu ega ka Viaplayga seotud.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustklikates seal UEFA lehel sellele Viasatile, siis avaneb link www.viasat.ee/sport
Kommentaar
-
Pole küll juba ammu Viaplays, aga Euroopa Liiga õiguste pakett oli minu teada selline, mis polnud kasumlik üle 1 mängu näitamise puhul (ala stiilis 1 mäng tuli tasuta kaasa CLi õigustega, aga iga järgnev oli juba lisaraha ja väga väikese populaarsusega mäng ei tasu ära)
Aga jah kõlakad räägivad, et uute omanikega on nii mõndagi muutumas
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustPole küll juba ammu Viaplays, aga Euroopa Liiga õiguste pakett oli minu teada selline, mis polnud kasumlik üle 1 mängu näitamise puhul (ala stiilis 1 mäng tuli tasuta kaasa CLi õigustega, aga iga järgnev oli juba lisaraha ja väga väikese populaarsusega mäng ei tasu ära)
Aga jah kõlakad räägivad, et uute omanikega on nii mõndagi muutumas
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMida need kõlakad siis räägivad?
(sellele küsimusele võib suva mida vastata, ajalugu on näidanud)When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Seoses Euroopa Liigaga.
Tõepoolest, antud liiga õigused tulevad koos paketina CL'iga.
Järgmises ringis/voorus, kui on tekkimas suuri vastasseise, siis peaks mõni neist kindlasti ka Viaplaysse jõudma.
Seoses kasutaja risto kommentaariga, siis andsime sellest ka õigele osakonnale teada. Loodame, et asi läheb paremaks.
Kommentaar
-
Head uudised seoses Euroopa liigaga.
8. märts
19.55 AC Milan - Arsenal FC. Hetkel vajab täpsustamist, kas eetrisse jõuab ka teine mäng.
15. märtsil näitame kahte kohtumist.
18.50 FC Lokomotiv Moskva-Club Atlético de Madrid ja 19.55 Arsenal FC-AC Milan
Loodame, et 8. märtsi kohta tuleb info kiiresti ning head jalgpalli saab nautida ka neljapäeval.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar