Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viaplay Sport
Collapse
X
-
Ega mina ka sellest aru ei saa, mis eriline väärtus on kõikide mängude olemasolu. Ausalt öeldes on liiga palju jalkat päris tüütu. Viaplay ostan ma lõpuks ainult sellepärast, et mujalt enam üldse Liverpooli ja koondisemänge ei näe.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Põhimõtteliselt nii ongi, vinguda siin võib paljude asjade üle, aga Eestis alternatiivi pole ju sellele teenusele. Minu jaoks mingitest striimidest mängude vaatamine jääb sinna talongi ja krooniaega. Aga mine tea, kui järgmisel Manu mängul pilti pole, siis võibolla esineksin siin krõbedama sõnavõtuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustMinu jaoks mingitest striimidest mängude vaatamine jääb sinna talongi ja krooniaega. Aga mine tea, kui järgmisel Manu mängul pilti pole, siis võibolla esineksin siin krõbedama sõnavõtuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokVõi siis väga kõrged. Mulle vastupidiselt ei tähenda see mitte kui midagi, et kõiki mänge näitab, ma oma elutempo juures ei jõua kõiki Liverpooli mängegi vaadata. EL ja EC on umbes nagu vene kanalid tavalise televisiooni juures (no offence - lihtsalt keelt ei valda).
Ses mõttes kui on veits kehvem resolutsioon, siis ma striimima küll ei viitsi. Kui aga mängu pole, siis mul muud valikut pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustNeed premmifännid vapsjee ärahellitatud ikka. Itaalia/Hispaania/Prantsusmaa vuti fännidel vapsjee pidupäev, kui ei pea oma klubi matši striimist vaatama.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustEga mina ka sellest aru ei saa, mis eriline väärtus on kõikide mängude olemasolu. Ausalt öeldes on liiga palju jalkat päris tüütu.
Kommentaar
-
Mina võtsin Viaplay sellepärast, et saaks Bundesliga mänge näha ja näen ka neid, seega super. See, et näitab kõiki CL on ka hea, saab oma lemmiku välja valida. AGA, kui see kvaliteet jääb nii halvaks nagu jääb, siis mingi hetk ei kannata siin olla. Annan veel võimalust, aga mingi hetk võin üle minna ka tasuta striimile, kus Järvela ei karju 2 sekundit hiljem.Mia san mia
Kommentaar
-
Kas ma saan õigesti aru, et kõige enam häirib see, et heli on pildist veidi maas? Loodan, et tehnikud suudavad vea üles leida ja selle lähiajal korda teha. Üsna kummaline, et selle vea leidmisega nii kaua aega on läinud.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKas ma saan õigesti aru, et kõige enam häirib see, et heli on pildist veidi maas? Loodan, et tehnikud suudavad vea üles leida ja selle lähiajal korda teha. Üsna kummaline, et selle vea leidmisega nii kaua aega on läinud.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar