Mis seadmega vaadates teil viivitused on? Ma pole küll tähelepannud, Sony TVs android app siis vist peaks olema mul.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viaplay Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustMis seadmega vaadates teil viivitused on? Ma pole küll tähelepannud, Sony TVs android app siis vist peaks olema mul.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustSee viivituse teema. Ma OJ puhul ka märkasin seda, teiste puhul nagu ei ole märganud. Või on teistel ka?
Kommentaar
-
Nüüd kui Meistrite liigas on jäänud 5 mängu ja samal ajal mänge enam ei toimu, siis kas Järvela&Jürgenson teevad kõik allesjäänud ? Nad tunduvad hierarhias kõrgemal olevat . Üldse kommentaatoritest , siis Ellisaar on jätnud kõige parema mulje, J & J elab ka üle. Aga Lulla , Grauberg ja Voolaid ( viimases kahes mängus eriti õnnetu ) .. Poisid, tore oli aga aitab küll .
Kommentaar
-
Pildikvaliteedi üle eile enam ei kurtnud (üleeile hangus küll aeg-ajalt), isegi telekasse saadetuna tundus vaadatav. Kommentaatorit 'pooli mängu ajal kuulan vähe - see eilne oli päris raskesti talutav, nii et läks ruttu mute'i.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar