Šoti vs Ukraina on jah TV3 viimane pääsuke, Mm-valikmäng ju.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viaplay Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustŠoti vs Ukraina on jah TV3 viimane pääsuke, Mm-valikmäng ju.
Kommentaar
-
Enne jäi Finalissima vaatamine pooleli. Esiteks miks ei ole lihtsalt ja mugavalt kohe kalender ees, miks ma pean klõpsutama 20korda paremale, et see leida?
Teiseks see, et ma pidin algusest peale vaatama hakkama WTF kus on "jätka vaatamist" t*ra aasta on 2022.
Kolmandaks tra see kvaliteet on NII juust ju.
Tean ise inimesi, kes muidu alati ETV'st Eesti koondise mänge vaatasid aga hui nad hakkavad mingisuguse viagayga jamama, et neid nüüd näha.
Ja korralik skämm oli ka, et TULGE TULGE SÕBRAD EESTI KOONDISE MÄNGUD MEIL TASUTA. Teed uudise lahti ja tasuta ainult siis, kui registreerisid faking 48h enne Eesti tänase mängu algust.
Täielik pask ja peale koondisepausi loobun sellest jurast. Kujutage ette, millise esimese kogemuse osaliseks need vähesed patrioodid saavad, kes täna esimest korda viaplayd kasutavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustJa korralik skämm oli ka, et TULGE TULGE SÕBRAD EESTI KOONDISE MÄNGUD MEIL TASUTA. Teed uudise lahti ja tasuta ainult siis, kui registreerisid faking 48h enne Eesti tänase mängu algust.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustSul on vist tõsine probleem loetud tekstist arusaamisega, kui sa niimoodi sellest aru said.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
Inimesed on kirjutanud, et nõutakse kohe pangaandmeid jms.
Suutsin oma 65. aastasele emale läbi telefoni kõik selgeks teha ja kõik toimib. (Kusjuures registeeris alles 1h aega enne mängu)
Registeerimiseks vajalik vaid mailiaadress ja parool. KÕIK
Kommentaar
-
Paistab, et Viaplayl on ikka tõsised probleemid arendajatega. Minul telekast v-b kord kolme-nelja mängu peale korraks jääb laadima, lähen mängust välja ja sisse ja kõik ok. Kvaliteet ka sobiv. Sõprade juures olen vaadanud ja üks jama teise otsa. Üks sõber vahetas teleka välja, ostis uue ja korraliku, ja enam pole jamasid. Tont teab milles asi, aga uueks hooajaks võiks asjad ikka korda saata. Kuna striimidega rohkem jamasid, siis ma maksan selle 10€ edasi, sest näen oma Bundesligat ja CLi. Loodame, et kasvuraskused saavad üle.Mia san mia
Kommentaar
-
Proovisin ka paljukiidetud teenus ära.
hea: sai suvalise emailiga registreerida, ilma kinnituseta
halb: kvaliteet oli hullem kui enamus suvalisi linke redi1.soccerstreams.net lehelt + kaks korda mõlemal poolajal jäi lampi laadima, tegin sama mis nikitheone .
Kommentaar
-
Algselt postitas nikitheone Vaata postitustPaistab, et Viaplayl on ikka tõsised probleemid arendajatega. Minul telekast v-b kord kolme-nelja mängu peale korraks jääb laadima, lähen mängust välja ja sisse ja kõik ok. Kvaliteet ka sobiv. Sõprade juures olen vaadanud ja üks jama teise otsa. Üks sõber vahetas teleka välja, ostis uue ja korraliku, ja enam pole jamasid. Tont teab milles asi, aga uueks hooajaks võiks asjad ikka korda saata. Kuna striimidega rohkem jamasid, siis ma maksan selle 10€ edasi, sest näen oma Bundesligat ja CLi. Loodame, et kasvuraskused saavad üle.
Kommentaar
-
Sel nädalal on veel päris palju jalgpalli Viaplay eetris ning paneme siia info kirja ka.
Reede 03.06
16.50 Kasahstan vs Azerbaidžaan (väljakuheli)
18.20 Läti vs Andorra (Dannar Leitmaa)
21.35 Horvaatia vs Austria (väljakuheli)
21.35 Prantsusmaa vs Taani (Silver Lulla)
21.35 Belgia vs Holland (Kristjan Jaak Kangur)
21.35 Valgevene vs Slovakkia (väljakuheli)
21.35 Lichtenstein vs Moldova (väljakuheli)
Laupäev 04.06
15.50 Armeenia vs Iirimaa (Taavi Pailk)
18.20 Leedu vs Luksemburg (Taavi Pailk)
18.50 Ungari vs Inglismaa (Kasper Elissaar)
18.50 Soome vs Bosnia ja Hertsogoviina (väljakuheli)
21.35 Türgi vs Fääri Saared (väljakuheli)
21.35 Montenegro vs Rumeenia (väljakuheli)
21.35 Itaalia vs Saksamaa (Kristjan Jaak Kangur)
Pühapäev 05.06
15.50 San Marino vs Malta (väljakuheli)
18.50 Gibraltar vs Põhja-Makedoonia (väljakuheli)
18.50 Küpros vs Põhja-Iirimaa (väljakuheli)
20.50 Argentina vs Eesti (Ott Järvela)
21.35 Portugal vs Šveits (väljakuheli)
21.35 Serbia vs Sloveenia (väljakuheli)
21.35 Tšehhi vs Hispaania (Rasmus Voolaid)
21.35 Kosovo vs Kreeka (väljakuheli)
21.35 Bulgaaria vs Gruusia (väljakuheli)
21.35 Rootsi vs Norra (väljakuheli)
NB! Eesti koondise mängud Viaplays tasuta ning valitud mängud veel. Tasuta mängude listi näeb SIIT.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustJonas, kas staadioniheli asemel inglise, suva-skandinaavia, leedu vms keelt ei saaks?
Nii palju kui ma tean, siis staadioniheli pandi äkki Meistrite liiga puhul seepärast, et see on neutraalsem kui läti või taani keel. Rahvuste liiga õiguste osas ei oska kohe öelda, kas võiks ka teises keeles näidata. Samas, teada on see, et Türgi vs Fääri Saared mängu ei kommenteeri ka lätlased ega leedukad. Vaevalt ka taanlased.
Aga ma uurin asja. Minu isiklik maitse on ka see, et pigem vaataks kommentaariga kui väljakuheliga. Samas, ideaalne oleks mõistagi see, kui saaks valida...
- Likes 1
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar