Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Replying to Topic \'Üleskutse Tartus elavatele Žinglise liiga vaatajatele\'
Originally posted by yheksa
Eksole... nüüd ma veel ei tea ka kus ma käisin ... ja millal ma käisin
Yheksa käis Tartus (loe Manhattanis) 28.09.2002 ja vaatas Leeds-Arsenal mängu (mille Arsenal 1:4 vöitis). Ning päriskindlasti oli see inglise keelne... Ning päriskindlasti ei olnud see Kanal2 vöi TV1 vöi TV3.
Kus asub(s) Tartus Nimeta... pole mul halliaimugi ja ega vist väga ei huvita ka
Vaata sihuke värk on, et oma ühes eelmises postituses mainisid sa muuhulgas, et sa käisid Tartus 2-3 aastat tagasi. Ja siis tõepoolest ei näidatud manis ingliskeelset vutti. Võib-olla, et nüüd näidatakse. Kui näidatakse, siis on see väga tore, kuigi jah, mina elan selles piirkonnas kus tele2 oma ntv+ futboliga nähtav on. Aga vahel on ikka mõnusam kõrtsus jalgpalli vaadata.
Nimeta pakkumine oli ka inspireeritud sellest \"2-3 aastat tagasi\" sõnakõlksust. Siis oli see (nimeta ma mõtlen, mitte sõnakõlks)veel olemas, enam ei ole.
Originally posted by jjriado
Originally posted by yheksa
Eksole... nüüd ma veel ei tea ka kus ma käisin ... ja millal ma käisin
Yheksa käis Tartus (loe Manhattanis) 28.09.2002 ja vaatas Leeds-Arsenal mängu (mille Arsenal 1:4 vöitis). Ning päriskindlasti oli see inglise keelne... Ning päriskindlasti ei olnud see Kanal2 vöi TV1 vöi TV3.
Kus asub(s) Tartus Nimeta... pole mul halliaimugi ja ega vist väga ei huvita ka
Vaata sihuke värk on, et oma ühes eelmises postituses mainisid sa muuhulgas, et sa käisid Tartus 2-3 aastat tagasi. Ja siis tõepoolest ei näidatud manis ingliskeelset vutti. Võib-olla, et nüüd näidatakse. Kui näidatakse, siis on see väga tore, kuigi jah, mina elan selles piirkonnas kus tele2 oma ntv+ futboliga nähtav on. Aga vahel on ikka mõnusam kõrtsus jalgpalli vaadata.
Nimeta pakkumine oli ka inspireeritud sellest \"2-3 aastat tagasi\" sõnakõlksust. Siis oli see (nimeta ma mõtlen, mitte sõnakõlks)veel olemas, enam ei ole.
Kas raibert Tele2 edastab endiselt NTV+Futboli? Kui jah,siis olen tartlaste pääle jummala kade...Starman,nagu ma juba ennist mainisin, ei saa(mitte ei taha) seda enam näidata....
Smutt,kui teed pubi ,siis olen nõus partneriks (ärilises mõttes) hakkama!
Originally posted by ass
Kuni tänaseni nautisin veel Tele2 kliendina NTV Futboli hüvesid, kuid nüüd on jälle see nõme DSF tagasi maailma parima kanali asemel
Masendav, läksin täna üle saja aasta sõprade poole Meistrite Liigat vaatama ja minu suureks ebaüllatusesk NTV futbooli enam polnud. Milline ajastus!
\\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee
Originally posted by greenday
Masendav, läksin täna üle saja aasta sõprade poole Meistrite Liigat vaatama ja minu suureks ebaüllatusesk NTV futbooli enam polnud. Milline ajastus!
Pead oma sõpru paremini valima :P
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
ahjaaa... btw, paar s6na ka \"smutipubi\" kohta... kuiv6rd olen selle pubi eelk2ija (hetkel ajavormiks kestev olevik) yks aktiivsemaid kliente, siis v6tan endale 6iguse m2rkida, et isegi kui kehtestada 10-kroonine sissep22sutasu v6i 30-kroonine v2ljap22sutasu, j22b kogu yritus k6igest hoolimata ikkagi miinustessse... tjah. kirjutasin meelega h2sti segaselt, et keegi essugi aru ei saaks...
See teema ei puuduta ainult tartus elavaid inglise liiga vaatajaid. Ise elan Tallinnas, kuid olen Tartust pärit.
Käin väga tihti nädalavahetustel Tartus ja küsimus kuskohas ma siis Inglise liigat saan vaadata tõuseb ikka esile.
Originally posted by Artur
Siitkohalt ka küsimus, et äkki keegi teab, et kas Tartus on sel pühapäeval, 10. novembril vaadata Juventuse ja Milani vahelist Itaalia liiga kohtumist? Päris jama oleks, kui see mäng nägemata jääks.
Pole aimugi, kust küll sellist mängu näha saaks
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Tekkalt oleks jummal lahe,kui riputaks siia kõikide progressiivsete pubide-klubide-jne kohtade nimed ja aadressid,kus saaks erinevaid mänge jälgida. Kunagi ei või sa teada kus linnas parajasti maabud!!!
Tallinnas siis sai enda jaoks uus koht avastatud.Nimelt, käisime Buldogi Pubis Arsenali suurepärast võitu vaatamas. Õlle on 25 ja pärast mängu hakkas ka miski bänd kitarri tinistama...kuid kurivaimud ei tahtnud soovilugu mängida,milleks oli loomulikult Atomic Kitteni hetke hittlugu...Igastahes hea et kohti juurde tuleb...ja eriti veel kodule lähemale..kuigi Nõmmelt saaks ka kelguga koju sõita...
Juhtusin eile ühes juhuslikus kohas Tartus telekat vaatama ja mis ma nägin - NTV futbol! Minu teada seal kohas satelliiti pole. Kas keegi teab, kas see on Tele2-s tagasi? Või kuskil mujal?
\\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee
Originally posted by greenday
Juhtusin eile ühes juhuslikus kohas Tartus telekat vaatama ja mis ma nägin - NTV futbol! Minu teada seal kohas satelliiti pole. Kas keegi teab, kas see on Tele2-s tagasi? Või kuskil mujal?
Ole pai ja ütle, mis see juhuslik koht Tartus on. Siis saaksin kohe järgi uurida, milles asi. Isiklikult nägin veel eila varasema NTV Futboli kanalilt DSF-i
Kommentaar