Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4. osa Soccerneti Pall on d'koroon

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Siin peaksid korraldajad enda poole vaatama. Väga ebaproffesionaalne korraldus. Näiteks teema nimed on seinast seina ning kui ei teaks, siis ei oskaks arvata, et sama üritus. Sama nimega teemad ning alagrupid pealkirjas peaks olema ju elementaarne.
    See on mingi nali, eks?

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
      See on mingi nali, eks?
      see on tõsi

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
        see on tõsi
        Nojah, mis teha, kui kaks suvalist foorumlast võtavad midagi ette ja korraldavad midagi meelelahutuslikku, et sinusugune tühm pederast möliseda saaks, eks.

Kommentaar

Selgituseks, et nimede muutus tuli sellest, et kui panna voor ette, siis on seda kohe uue teemana näha. Ja, taaskord, nõuda "proffesionaalset" korraldust foorumiteemast, siis, noh, pöörduge kuhugi instantsidesse.

Kommentaar

Rahune maha, ma tegin ju (ebaõnnestunud) nalja ainult
            Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
            Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Nojah, mis teha, kui kaks suvalist foorumlast võtavad midagi ette ja korraldavad midagi meelelahutuslikku, et sinusugune tühm pederast möliseda saaks, eks.
              Tüüpiline reageering, kui sulle midagi ebameelivat ainult vihjatakse, nimetad kohe pederastiks jne. Liberast võiks ikka veidi leplikum olla, mitte kohe räuskama hakata.

Kommentaar

Millal viimane kaine päev oli mõnu?

Kommentaar

Ma arvan, et Urmar on pettunud, sest Neymaril on vaid neli häält.

Anyway, 5 Eusebio fänni on veel vaja, et Pirlo välja lükata. Selleks küll aega vähe. Ühinege!
                  Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Tühm, mitte rühm.

Ja kurval kombel tegin viimasel kuul enne palgakärpe jõustumist ära sammu, kus maksin kõik järelmaksud ja võlad ära, mistõttu olen järgmise kuuni kaine ja seetõttu tige. Ilmselt on see suures plaanis hea.

Kommentaar

Tühm, mitte rühm.

Ja kurval kombel tegin viimasel kuul enne palgakärpe jõustumist ära sammu, kus maksin kõik järelmaksud ja võlad ära, mistõttu olen järgmise kuuni kaine ja seetõttu tige. Ilmselt on see suures plaanis hea.
                      Tofoa on mulle 2 craft õllet sees. Teeme nii, et ta annab need sulle!

Kommentaar

Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
                        Tofoa on mulle 2 craft õllet sees. Teeme nii, et ta annab need sulle!
                        Kui sa tahad saavutada, et su hääl Neymarile 20 eest oleks, siis see ei tööta.

P.S. Tofoa teab, kus ma elan.

Kommentaar

Working...
                        X