Messi ja Pele.

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

SUUR POOLFINAAL! Soccerneti Pall on d'Koroona

Collapse

X
- 

Ei võta au endale, siin küsitluses on 98% ideest, mängijatest (ok, seal veidi vähem), aga 100% playoffist ikkagi minust mittelähtuv. Aitäh, Paulile, ptüi, futboliidile, et ta sellise asja välja pakkus ja üles joonistas. Mina olin lihtsalt kohati eestkõneleja.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKas mõnu on mingi geenius draw teinud? Kuidas see nii tasavägine on?
Kommentaar
 - 

kle kaka endale ja sõpradele pihku. kui sa teed draw, siis veerandfinaalidest lähevad poolfinaali kokku ülemine tabeli osa ning alumine. Mitte ei toimu mingit ümberhindamist. Raske muidugi muud eeldada kui korraldaja on klikkidele orienteeritud skämmer!Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEi võta au endale, siin küsitluses on 98% ideest, mängijatest (ok, seal veidi vähem), aga 100% playoffist ikkagi minust mittelähtuv. Aitäh, Paulile, ptüi, futboliidile, et ta sellise asja välja pakkus ja üles joonistas. Mina olin lihtsalt kohati eestkõneleja.
smail ka: omajagu õlunaadi deep.
Kommentaar
 - 

Eelmise vooru tulemus tuleb kaasa. Kes seal rohkem sai. Loodame, et ei tule viiki.Algselt postitas zaz Vaata postitustTuleb lisaaeg või penaltid?Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
 - 

mis kellani siin hääletada sai?
pilti tabelist?Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustLäksidki nii nagu pidi. Mõnu lihtsalt pani nad teises järjekorras.
Nii palju oli, et alagrupi esimene ja teine läksid erinevatesse tabeli pooltesse.
Kommentaar
 - 

Tähtaeg oli 1 päev. Foorumi ise luges küsimuse püstitamise hetkest.Algselt postitas Jasper Vaata postitustmis kellani siin hääletada sai?
pilti tabelist?
Pilt.jpgLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar