Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Parim värav

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Parim värav\'

Originally posted by Jaan
    Kui ma pidin lahti seletama tema karistusl88kide \"fenomeni\" siis v6in seda teha ka \"tsenderduste\" kohta. Mingit t2psust neis kyll ei ole - enamasti laksib ta nad tugevalt trahvikasti, kus keegi pallile pihta ei saa ning see l2heb teisel pool v2ljakut kyljeauti.
    muide, kui nägite Supercup-i, siis üks värav sündiski taolisest suurepärasest \'tsenderdusest\' Ehk siis ilge laks rahva keskele ja seal lükkas kaitsja palli oma väravasse...

muidugi Carlos lõi ka värava...mängusituatsioonist...ja parema jalaga

Kommentaar

Häid väravaid on palju näha saanud.
      Kõige rohkem on vere keema ajanud allas, zelinski ja keegi albaanlane, kes seamani vastu oskuslikult nurgalöögist värava lõi.

Kommentaar

Arie Haan
        Holland vs Italy (2-1) 1978

40 meetri pealt, ilusti otse postipõrkest sisse.

Originally posted by M6iss

Häid väravaid on palju näha saanud.
        Kõige rohkem on vere keema ajanud allas, zelinski ja keegi albaanlane, kes seamani vastu oskuslikult nurgalöögist värava lõi.
        Minuteada polnud see albaalane, vaid mingi Makedoonia mees, Artim Sakari.

Kommentaar

Artim Sakiri on rahvuselt albaanlane, kuid on Makedoonia kodakondne ja esindab Makedoonia koondist. Muuseas, Carlosest - kas ta ajavahemikul 1997. juuni Prantsusmaa vastu kuni 2002. juuni Hiina vastu m6ne trahvil88gi sisse sai. Minu teada mitte...
          “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
          The Special One

Kommentaar

siiski on. reali eest

Kommentaar

ILusaim on Bergkampi värav 98\'l Argentiina vastu

PS.Kõik tema väravad on ilusad.

Kommentaar

Originally posted by eston#21

siiski on. reali eest
                Oled sa kindel? Ma olen seda kuulnud kyll, aga keegi pole andnud mingit kuup2eva ehk m2ngu kus ta l6i...
                “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                The Special One

Kommentaar

siiski on. reali eest
                  Oled sa kindel? Ma olen seda kuulnud kyll, aga keegi pole andnud mingit kuup2eva ehk m2ngu kus ta l6i...
                  kindel

mõni nädal tagasi alles lõi

näedsa...9. november 2002...Rayo Vallecano vastu. link kah

Kommentaar

siiski on. reali eest
                    täpselt ei tea tõesti aga nagu mäletan et olen vähemalt ühte näinud sinu nimetatud ajavahemikul

Kommentaar

I koht: Diego Maradona, 2:1,1986 Argentiina vs Inglismaa
                      II koht:Argentiina koondise osav karistulöögi lahtimäng, 2:2,1998 Inglismaa vs Argentiina.
                      III kohtennis Bergkamp ,2:1,1998 Holland vs Argentiina
                      Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
                      "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Originally posted by jazzjansa

yeah, absoluutselt parim värav, mis kunagi sooritatud. Vähemalt minu arvates. Aga tegelikult eks neid ilusaid väravaid ole enne ja pärastki nähtud küll ja küll. Ntx R.Koemani karistuslöögid Hollandi ja Barca eest jne... Olid ike ajad...
                        btw 86 mm-ist mulle jalkapisik külge jäi ja siiamaani ripub küljes veel
                        Cerveza.

Kommentaar

Originally posted by shepard

Originally posted by jazzjansa

yeah, absoluutselt parim värav, mis kunagi sooritatud. Vähemalt minu arvates. Aga tegelikult eks neid ilusaid väravaid ole enne ja pärastki nähtud küll ja küll. Ntx R.Koemani karistuslöögid Hollandi ja Barca eest jne... Olid ike ajad...
                          btw 86 mm-ist mulle jalkapisik külge jäi ja siiamaani ripub küljes veel
                          Parim värav :Beckam vc Liverpool 2001
                          Ma tean mida räägin!

Kommentaar

Parim (oma)värav: saksa liiga 2001/2002 Cottbus-Borussia M`gladbach.
                            Gladbachi mängija lööb ca 25 meetrilt kaarpalli värava suunas. Cottbusi ja Bosnia koondise vv Tomislav Piplica seisab väravajoonel suu ammuli ja vaatab enda pea suunas langevat palli, kuid ei liiguta end üldse. Pall kukub Piplicale täpselt lagipähe ja sealt edasi väravasse.

Ehk nagu saksa meedias pärast öeldi:
                            \"Piplica - ein Mann wer viel hält, aber fenig fäst hält!\" (~ mees, kes palju püüab aga vähe kinni püüab)

Kommentaar

Ei meenu nö. parimat/ilusamat väravat, aga meelde tulevad 2 tükki: Tarnati koll AC Milani vastu sel aastal ja Bernardi värav ManUtd vastu..lihtsalt meenusid sellest aastast..

Kommentaar

Di Canio kung fu löök Premierhipis 2000 kevadel, ei mäleta kelle vastu.
                                Hey, Skeezix. You ain't cool. You're fuckin' chili. And chili ain't never been cool.

Kommentaar

Working...
                                X