Replying to Topic \'MM või Meistrite Liiga?\'
ei, minu jaoks pole ka CL. meistrite liiga ei suuda köita, kuna on suur ja laialivalguv ( sisaldades liialt palju igasugu mänge, millel mingit mõtet pole - nii esimese kui teise alagrupiturniiri viimased mängud sageli toovad nii 80\'000sele staadionile lausa tuhatkond pealtvaatajat) jne. aga peamine küsimus on selles, et mis mängijate jaoks on prioriteetsem? ja seda just rahasajandil (21sel) - ja ma kardan, et just peamiselt klubijalgpall ning selle kõrgeim areen - CL. mängijad loobuvad koondise jalgpallist viimsel ajal üha enam klubijalgpalli kasuks - see tendents on süvenev ... hoopis eriteema on see, et kui euroopa rõhutab pidevalt suuremat konsolideerumist ja lähenemist, et mis näiteks tulevikus on rahvuskoondise väärtus keskmise belglase, prantslase või hollandlase jaoks? selge see, et rahvused ei sure - aga inimeste suurem mobiilsus on kindlasti tuleviku märksõna (no et mitte liialt maha jääda kiirelt arenevast konkurendist, USAst) ning rahvuslikud eripärad tahtest hoolimata võivad väheneda - ning mõtet jalgpalli ülekandes - klubijalgpalli tähtsus võib oluliselt suureneda.
Originally posted by mcnamara
Hoopis põnevam on mõnikord jälgida muid asju: näiteks eri maailmajagudest kokkutulnud pallurite näoilmeid, tehnilisi oskusi, reageeringuid eri mängusituatsioonides, üleüldist mängu ülesehitust, aga ka treenerite käitumist ja fänne kogu nende värvikuses ja mitmekülgsuses. Kui see kõik sulle huvi ei paku, siis ei ole midagi parata. CL on sinu jaoks.
Zidane ei pidanud võimalikuks oma geniaalsust MM-il välja näidata. Mitmel põhjusel kahtlemata. Aga see ei vähendanud minu jaoks MM-finaalturniiri mõnu karvavõrdki.
Hoopis põnevam on mõnikord jälgida muid asju: näiteks eri maailmajagudest kokkutulnud pallurite näoilmeid, tehnilisi oskusi, reageeringuid eri mängusituatsioonides, üleüldist mängu ülesehitust, aga ka treenerite käitumist ja fänne kogu nende värvikuses ja mitmekülgsuses. Kui see kõik sulle huvi ei paku, siis ei ole midagi parata. CL on sinu jaoks.
Zidane ei pidanud võimalikuks oma geniaalsust MM-il välja näidata. Mitmel põhjusel kahtlemata. Aga see ei vähendanud minu jaoks MM-finaalturniiri mõnu karvavõrdki.
Kommentaar