selle teema point oleks et milline siis on teie meelest maailma täisulikem olemasolev (ega keelatud pole ju fantaasitaki kasutada) ründepaar
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Maailma parim ründepaar
Collapse
X
-
Replying to Topic \'Maailma parim ründepaar\'
Originally posted by Kaarel
Shearer & Bellamy
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Originally posted by Stennur
Legendaarsed ässad Tony Adams ja Martin Keown
aga ega samas ka henry - bergkamp pole mitte halb variant.
Kommentaar
-
mina ka siis juba:shearer-bellamy..vana ja kogenud peamängija ja bellamy näol hull rügaja....nufci lihtsustatud ründeplaan on seega selline:given lööb pika palli ette,shearer suunab selle ballamyle ja vimmane triblab kaitsijast mööda ja lööb värava....simpel...
ja ei tohi ka unustada ka vieri-crespo tandemit....igati kõvad nimed ja head mängijadbuy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Originally posted by H.M Murdock
mina ka siis juba:shearer-bellamy..vana ja kogenud peamängija ja bellamy näol hull rügaja....nufci lihtsustatud ründeplaan on seega selline:given lööb pika palli ette,shearer suunab selle ballamyle ja vimmane triblab kaitsijast mööda ja lööb värava....simpel...
ja ei tohi ka unustada ka vieri-crespo tandemit....igati kõvad nimed ja head mängijad
ja bellamy on rohkem suuga rügaja
Kommentaar
-
Ma tooks välja siis paar hetkel maailma parimat ründepaari:
Shearer & Bellamy - ei kommenteeri, põhjus armastada Newcastle\'t
Crespo & Vieri - seda tandemit pole veel palju näinud, kuid minu arvates väga võimekas ja huvitav kooslus, eks saab nägema, potentsiaalikas igatahes...
Saviola & Kluivert - Saviola on Anticu käe all oma mängu leidnud ja lõpuks on talle leitud sobiv positsioon väljakul. Kluivert vanategija ja tugev mängumees, Saviola selline Bellamy-tüüpi kiire ja osav tehniliselt.
Ronaldo & Raul - tükk aega mõtlesin, kas panna, aga jah, peab tõdema, et viimasel ajal on nähtud, et kui kaks mängijat iseseisvalt nii võimakd on, saab neid kokku mängima panna. Kuigi mulle isiklikult Ronaldo ei meeldi, siis viimasel ajal on need minu arust suht. sarnased mehed hästi hakanud koostööd tegema. Vähemalt nii palju, kui minu silmad seda näinud on...
...ja ega rohkem polegi. Ütleks lihtsalt veel, et Sir Alex võiks van Hobusele partneri osta, see oleks tegija.
Ja lähiajaloost lisaks ma Yorke & Cole paari, teadagi miks...
Kommentaar
-
Originally posted by eston#21
Originally posted by H.M Murdock
ja ei tohi ka unustada ka vieri-crespo tandemit....igati kõvad nimed ja head mängijad
ja bellamy on rohkem suuga rügaja
Kommentaar
-
Originally posted by Magpie
Ronaldo & Morientes - tükk aega mõtlesin, kas panna, aga jah, peab tõdema, et viimasel ajal on nähtud, et kui kaks mängijat iseseisvalt nii võimakd on, saab neid kokku mängima panna. Kuigi mulle isiklikult Ronaldo ei meeldi, siis viimasel ajal on need minu arust suht. sarnased mehed hästi hakanud koostööd tegema. Vähemalt nii palju, kui minu silmad seda näinud on...
...We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Originally posted by fittibaldi
Ronaldo & Morientes - tükk aega mõtlesin, kas panna, aga jah, peab tõdema, et viimasel ajal on nähtud, et kui kaks mängijat iseseisvalt nii võimakd on, saab neid kokku mängima panna. Kuigi mulle isiklikult Ronaldo ei meeldi, siis viimasel ajal on need minu arust suht. sarnased mehed hästi hakanud koostööd tegema. Vähemalt nii palju, kui minu silmad seda näinud on...
...
Kommentaar
-
Originally posted by fittibaldi
...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar