Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Replying to Topic \'TV jalgpall Nimeta ja Nimega baaris\'
Originally posted by Raix
Nimeta kohta ei oska öelda, aga Hiiu Pubi reklaamib küll, et näitavad.. Mitte et see sind huvitaks!
Ehk siis kui Nimeta mängu ei näita, siis nii mõnigi, kes seda mängu tahaks näha (suure suuga mehi nende seas küll pole ), ei pruugigi sinna üldse jõuda!
kuna hiiu ei näita \'Pooli mängu siis oleme ikka nimetas.
Kui sa Raix oled Hiiul või ka mujal hoian põialt et teil eelmisest nädalast paremini läheb ja et meie lemmikklubid lõpuks finaalis võiksid kokku saada(lootes loosiõnnele ka et varem kokku ei satu)
Originally posted by rauno
Kui sa Raix oled Hiiul või ka mujal hoian põialt et teil eelmisest nädalast paremini läheb ja et meie lemmikklubid lõpuks finaalis võiksid kokku saada(lootes loosiõnnele ka et varem kokku ei satu)
Üks pöial siis ka teile!!
Kui kõik läheb planeeritult, siis ma ka Nimetas olemas! Tunduvalt parem asukoht võrreldes Hiiuga.. Ja siis näeb ka teie esimese poolaja ära, kus jälle erakordselt hea võimalus vähemusi toetada!
Nojah siis sa \'POOLI poolt oled vä?
kui arvetsada publiku ja fännide hulgaga on kolmap \'POOL vägagi suures vähemuses.Teadaolevalt Sofias rahvusstaadionil Vassili Levski oodatakse u 2000 \'POOLI fänni ja samast infoallikast väidetakse ka et kõik 15 000 piletit on välja müüdud.
7,5x vähemus jajaa.
Originally posted by Raix
oh Rauno, Rauno.. võtame ikka natuke kitsamalt seda, ehk siis take a wild guess mitu Levski toetajat Nimetasse tuleb!?
Vähemuse toetaja ju parem olla, kui massi kisada! Siinkohal tuleta meelde seda Sheffield Utd\'i fänni!
Kas ma tohin ka arvata? Ma arvan, et tuleb 0 Levski fänni ja see pole mitte mingi vähemus. See on olematus. Niiet ma ei saa ka päris täpselt aru, et kelle poolt Sa ikka oled
Raix ma võin kodust bulgaaria salli ka sulle kaasa võtta
Ja kui sa paremust vähemuse fännina nn Sheffieldi fänniga võrdled siis sa vist ei tea mis ta saatus õhtu jooksul edasi oli?
ehk siis noris oma keretäie ikka ära seda küll mitte nimetas vaid Von Krahlis.ja paras talle
Originally posted by rauno
Ja kui sa paremust vähemuse fännina nn Sheffieldi fänniga võrdled siis sa vist ei tea mis ta saatus õhtu jooksul edasi oli?
ehk siis noris oma keretäie ikka ära seda küll mitte nimetas vaid Von Krahlis.ja paras talle
Rauno, kas see puutub üldse asjasse, et mis temaga pärast juhtus? See ju tema isiklik probleem, kui ta harrastab laustongis teravatõmbamist..
Nii et vähemuse toetamise poindile pole sa ikka veel pihtasaanud!?
Paistab, et täna õhtul tuleb sinuga pikem jutuajamine...
Kommentaar