Kas Kaljuveer on Armeenia päritolu?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustKas Kaljuveer on Armeenia päritolu?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
(Et mitte valesse teemasse kirjutada)
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustMis kuradi vimm teil seal peas on, et te Kaljuveeri ei talu? Mind ei sega absoluutselt kui tema kommenteerib, jah vahepeal põrkab teemas üllatavaltki kaugele, aga ta on muheda jutuga selline mõnus. Kõrvad kohe puhkavad.(loe=seoses kalev spordi kommentaariga[ei ole mul nende vastu ka 100% midagi, sama muhedad vennad, igaühel oma stiil])
Kui te mingit väga professionaalset kommi kuulata tahate siis palun kolige Hollandisse või Inglismaale! Teises on teil võimalus ka veel valida 11-mne kanali vahet, mis jalkat üle kannavad.
Ärge vinguge koguaeg Kaljuveeri&co üle ja olge ültse õnnelik et Kuuse seda ei tee.
Minu meelest on hea kommentaatori tunnus see, et ta suudab ka tühjad hetked ära täita, kui võistlusareenil midagi ei toimu. Kõik Kuused, Osilad ja Sääritsad saavad sellega mingil määral hakkama, aga Kaljuveer ja Kalkun on kohe mök-mök "ööööööö...äää...mis ma nüüd räägin". Kommentaator võiks olla selline jutukas inimene, kes suudab ka musta pildi ajal lakkamatult rääkida. Pilt kadus ära- Kaljuveer selle asemel, et rääkida, mis väljakul toimub, hakkas jahuma midagi Armeenia ajaloost ja pool aega oli vait. Täiesti mõttetu. Rääkimata Kaljuveere üleüldisest segasepanekust- pooled nimed ajas sassi, minutis pidi vähemalt 4 korda ütlema Jerevan ning ohtlike olukordade ajal ajas mingit muud paska.
Kommentaar
-
Algselt postitas KeRRRt Vaata postitustpole kahjuks kunagi kuulnud kalev kruusi jalka kommentaare, kuid usun, et seda oleksgi etv'se vaja.
auk seinas on igatahes supperFC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustKaljuveer oli suht hea täna minu arust. Ajas mind isegi naerma kui rääkis sellest raadionaljast. Mida vähema fakte ta räägib seda parem ta on.LFC
Kommentaar
-
Minu arust polnud ka eile Kaljuveeril väga häda midagi.
See on nüüd rohkem suusavaldkonnast, aga mis mind ETV suusakommentaaride juures häirib on see, et kui on 2 kommentaatorit, siis kumbki ei jälgi telepilti ega kumbki ei jälgi statistikat/aegu vms. Mingid telepildist väljasolevad ajad tulevad 10-minutilise hilinemisega, samas telepildis toimuv jääb neil ka enamus märkamata.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustMingid telepildist väljasolevad ajad tulevad 10-minutilise hilinemisega, samas telepildis toimuv jääb neil ka enamus märkamata.Mul on liiv ja sul on savi.
Kommentaar
-
Öelda võib paljutki kuid see Kaljuveri rääkimine häris mind ja kurat need keda vutt nii palju ei huvita panevad üldse teise kanali sellise jura peale ...
______
Kolmapäeval "kooseis" : Reporterid Martin Reim, Indrek Zelinski ja Marko Kaljuveer.
E:õnneks saab seekord ise kohapeale minna.>>
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar