Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
ETV
Collapse
X
-
No Vikerraadio kommentaator rääkis küll, et talle tõid lahked Armeenlased aina uusi ja uusi konjakitopse, kuid ta pani need oma ekraani taha. Kaljuveer ei pruukinud seda ju teha ning ei saa välistada, et vennal promill sees oli.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
-
Armeenia raadiole helistatakse ja küsitakse, millal tuleb Armeeniasse kommunism. Armeenia raadio vastab, et mitte kunagi. "Miks nii", küsitakse vastu. Sellepärast, et kommunism pole enam mägede taga, aga Armeenia on mägede taga.
Mina küll naersin. Mitte küll nalja, vaid seda kohmetu vaikuse pärast, mis sellele anekdoodile järgnes
Kommentaar
-
See oli jah sellise kategooria anekdoot, millest igamees läbi ei näri.Armeenia raadiole helistatakse ja küsitakse, millal tuleb Armeeniasse kommunism. Armeenia raadio vastab, et mitte kunagi. "Miks nii", küsitakse vastu. Sellepärast, et kommunism pole enam mägede taga, aga Armeenia on mägede taga.
Mina küll naersin. Mitte küll nalja, vaid seda kohmetu vaikuse pärast, mis sellele anekdoodile järgnes
Ma pole ka mingi eriline Kaljuveeri fänn, aga pole see Zelinski parem midagi. Vot Ott, see oleks ikka tase.
Kommentaar
-
rubriik "nädala sõna"
ätte - ä ja e tähe keeleuuenduslik variatiivsus. Esineb peamiselt otsereportaažides, kuid on täheldatud ka imbumist teistesse meelelahutuslikesse areaalidesse. Levinumad kõrvalnähud - verbaal-ideeline piiratus, logorröa, faktoloogiline pealiskaudsus. Ravile allub raskelt.
vaata ka: "mädal", "Dmitri Ustritski", "Emil Rutiku", "aiteh", "kui pikk on shaun wright-phillips".armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
Kommentaar
-
Eelmisel Konfrontatsioonikarikal näidati ka ju. Parajasti esines Tallinnas White Stripes, kui finaali näidati. Mina seetõttu ei näinud finaali, sest White Stripes on parem kui jalgpall.See on küll väga tore uudis: ETV kannab juunis üle Konföderatsiooni karika otsustavad mängudKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar