tra kui närvi ajab see kaljuveeri-zelinski pask.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Algselt postitas stark Vaata postitusttra kui närvi ajab see kaljuveeri-zelinski pask.
Kommentaar
-
Kaljuveer ei tee üldplaanis näidatavatel mängijatel absoluutselt vahet, pooltel kordadel ajab mängijad sassi. Alves on Robinho, Melo on Fabiano jne. Zelinski ei tunne ka lähiplaanis mängijaid ära ja ajab koguaeg paberist näpuga järge. Kodutöö on täiesti tegemata. Mulle tundub, et Kaljuveer vaatab jalgpalli ainult siis, kui ta kommenteerib seda ja see annab tunda.
Lemmikkoht tänasest mängust: Kaljuveer karjub "Roberto Silva lööb peale." Zelinski parandab "Ei-ei, see on Felipe de Melo"
Ja kommentaatorid võiks oma eelistusi natukenegi varjata. Julio Cesar teeb suvalise tõrje ja Kaljuveer koheselt karjub "Julio Cesar on fantastiline väravavaht!". Samas hämmastavaid tõrjeid teinud Howardit mees küll kiitma ei vaevu.
Kommentaar
-
Zelinski rääkis paar korda Kuldsest jumalannast, kui maailmameistri karikast. Nii palju, kui mina mäletan, oli sellise nimega endine nn. maailma karikas, mille brassid 1970. aastal jäädavalt endale said ja mis neilt hiljem ära varastati, mitte praegune maailma karikas, mis 1974. aastal mängu pandi.
Kommentaar
-
palun võtke see kaljuveer sealt etv´st maha!
MMil loodaks juba kommenteerimas näha järvela-koorti duot.http://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
Klavani debüüt Meistrite liigas!
Kommentaar
-
Algselt postitas stark Vaata postitustpalun võtke see kaljuveer sealt etv´st maha!
MMil loodaks juba kommenteerimas näha järvela-koorti duot.
Kommentaar
-
no kuna Eestis on majanduskriis ja ETV´l on vaja raha kokkuhoida
siis ilmselt pannakse MMi kommenteerima ka kuse-lemps.http://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
Klavani debüüt Meistrite liigas!
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustZelinski rääkis paar korda Kuldsest jumalannast, kui maailmameistri karikast. Nii palju, kui mina mäletan, oli sellise nimega endine nn. maailma karikas, mille brassid 1970. aastal jäädavalt endale said ja mis neilt hiljem ära varastati, mitte praegune maailma karikas, mis 1974. aastal mängu pandi.
Kommentaar
-
Noh nägite nüüd ETV taset ,kui homme on Levadia -Wisla mäng ja ülehomme Flora -Brondby mäng aga Sääriku mutt rääkis iluuisutamisest ja veel muust huijnja muijnast.
Ma ei saa aru ,mida sa Marko ( Kaljuveer ) seal ETV siis teed ,kui tra. põhitõdesid pole selgeks õppinud? Ei imesta siis ,kui fännid sind sõimavad ja osaliselt toetan ka mina seda. Kas oli raske minna Wislale lennujaama vastu ja teha väike klipp see on ju siiski CL -i mäng kuulsa vastasega kellega võõrsil viiki mängiti.
Fakk juu ETV.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustEile oli juba euromängude klipp eetris.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustNoh nägite nüüd ETV taset ,kui homme on Levadia -Wisla mäng ja ülehomme Flora -Brondby mäng aga Sääriku mutt rääkis iluuisutamisest ja veel muust huijnja muijnast.
Ma ei saa aru ,mida sa Marko ( Kaljuveer ) seal ETV siis teed ,kui tra. põhitõdesid pole selgeks õppinud? Ei imesta siis ,kui fännid sind sõimavad ja osaliselt toetan ka mina seda. Kas oli raske minna Wislale lennujaama vastu ja teha väike klipp see on ju siiski CL -i mäng kuulsa vastasega kellega võõrsil viiki mängiti.
Fakk juu ETV.FC Flora
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar