320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

tra kui närvi ajab see kaljuveeri-zelinski pask.
    http://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
    Klavani debüüt Meistrite liigas!

Kommentaar

Algselt postitas stark Vaata postitust
      tra kui närvi ajab see kaljuveeri-zelinski pask.
      mees ise ikka mitte midagi mängust ei jaga ja loeb juba kolmandat korda oma ettevalmistatud paberilehte pikkuste ja koduklubidega ette - ajuvaba

Kommentaar

Kaljuveer ei tee üldplaanis näidatavatel mängijatel absoluutselt vahet, pooltel kordadel ajab mängijad sassi. Alves on Robinho, Melo on Fabiano jne. Zelinski ei tunne ka lähiplaanis mängijaid ära ja ajab koguaeg paberist näpuga järge. Kodutöö on täiesti tegemata. Mulle tundub, et Kaljuveer vaatab jalgpalli ainult siis, kui ta kommenteerib seda ja see annab tunda.

Lemmikkoht tänasest mängust: Kaljuveer karjub "Roberto Silva lööb peale." Zelinski parandab "Ei-ei, see on Felipe de Melo"

Ja kommentaatorid võiks oma eelistusi natukenegi varjata. Julio Cesar teeb suvalise tõrje ja Kaljuveer koheselt karjub "Julio Cesar on fantastiline väravavaht!". Samas hämmastavaid tõrjeid teinud Howardit mees küll kiitma ei vaevu.

Kommentaar

Zelinski rääkis paar korda Kuldsest jumalannast, kui maailmameistri karikast. Nii palju, kui mina mäletan, oli sellise nimega endine nn. maailma karikas, mille brassid 1970. aastal jäädavalt endale said ja mis neilt hiljem ära varastati, mitte praegune maailma karikas, mis 1974. aastal mängu pandi.

Kommentaar

palun võtke see kaljuveer sealt etv´st maha!

MMil loodaks juba kommenteerimas näha järvela-koorti duot.

Kommentaar

Algselt postitas stark Vaata postitust
              palun võtke see kaljuveer sealt etv´st maha!

MMil loodaks juba kommenteerimas näha järvela-koorti duot.
              Kahtlen, et need kaks meest ERR-s koha saavad, kuigi atraktiivsem ju oleks.

Kommentaar

laine jänesega sai räägitud ,et rahvale ei meeldi see kaljuveer ja co...

Kommentaar

no kuna Eestis on majanduskriis ja ETV´l on vaja raha kokkuhoida
                  siis ilmselt pannakse MMi kommenteerima ka kuse-lemps.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                    Zelinski rääkis paar korda Kuldsest jumalannast, kui maailmameistri karikast. Nii palju, kui mina mäletan, oli sellise nimega endine nn. maailma karikas, mille brassid 1970. aastal jäädavalt endale said ja mis neilt hiljem ära varastati, mitte praegune maailma karikas, mis 1974. aastal mängu pandi.
                    Noh, tegelikult oli esimese trofee nimi 'Victory' ning hiljem nimetati see ümber Jules Rimet auks.
                    jokers to the right
                    clowns to the left of me

Kommentaar

Noh nägite nüüd ETV taset ,kui homme on Levadia -Wisla mäng ja ülehomme Flora -Brondby mäng aga Sääriku mutt rääkis iluuisutamisest ja veel muust huijnja muijnast.
                      Ma ei saa aru ,mida sa Marko ( Kaljuveer ) seal ETV siis teed ,kui tra. põhitõdesid pole selgeks õppinud? Ei imesta siis ,kui fännid sind sõimavad ja osaliselt toetan ka mina seda. Kas oli raske minna Wislale lennujaama vastu ja teha väike klipp see on ju siiski CL -i mäng kuulsa vastasega kellega võõrsil viiki mängiti.
                      Fakk juu ETV.
                      FCF Forever

Kommentaar

Eile oli juba euromängude klipp eetris.

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                          Eile oli juba euromängude klipp eetris.
                          Kallis sõber sa vist pole näinud ,kuidas tsiviliseeritud maailmas neid mänge promotakse. Kui eile oli siis täna võib juba iluuisutamist näidata või ? Täna oleks just pidanud ja terve nädala peaks sellest rääkima mitte paska jahuma mingitest talvealadest ja mõttetusi rääkima. Sitta ajab keema(:
                          FCF Forever

Kommentaar

Ma ei mõista, miks peab Rahvusringhääling mängu promoma. See töö on antud juhul Levada ja Pohlaku oma.

Kommentaar

Mingi väikse klippi oleks võind tõesti teha
                              You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                                Noh nägite nüüd ETV taset ,kui homme on Levadia -Wisla mäng ja ülehomme Flora -Brondby mäng aga Sääriku mutt rääkis iluuisutamisest ja veel muust huijnja muijnast.
                                Ma ei saa aru ,mida sa Marko ( Kaljuveer ) seal ETV siis teed ,kui tra. põhitõdesid pole selgeks õppinud? Ei imesta siis ,kui fännid sind sõimavad ja osaliselt toetan ka mina seda. Kas oli raske minna Wislale lennujaama vastu ja teha väike klipp see on ju siiski CL -i mäng kuulsa vastasega kellega võõrsil viiki mängiti.
                                Fakk juu ETV.
                                See ju ammu teada, et etv lemmik spordialad on talialad ja nendest pasandatakse aastaringselt ka sellest kuidas veerpalu hommikul sital käis.
                                FC Flora

Kommentaar

Working...
                                X