320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Täitsa perses mis vennad stuudios. Nagu kristen viikmäe vanaema ja lauri leesi.

Kommentaar

ETV inimesed võiksid siit paar hädaldajat ennast stuudiosse kutsuda.

Kommentaar

Algselt postitas Shaq Vaata postitust
        Kas alguses mitte ei öeldud,et Zelinski on argentiina poolt ja Tiisler(onssee?) siis Lõuna-Korea poolt
        kusjuures Jorh ütles kohe alguses ära, et asi aus oleks, et tema on Argentina poolt, mispeale Tiisler ütles, et seekord siis teeme nii, et mina olen Lõuna-Korea poolt ja näis mis välja tuleb.

Kommentaar

kui argentiina 3 värava lõi karjus zelinski värav ,värav ,värav. Mu ema ütles selle peale kes see teismeline kukk seal karjub.

Kommentaar

Algselt postitas Turban Vaata postitust
            kui argentiina 3 värava lõi karjus zelinski värav ,värav ,värav. Mu ema ütles selle peale kes see teismeline kukk seal karjub.
            Vahva ja verbaalselt tugev ema sul. A mis sa siis vastasid?
            Kallis ema, see mees kes karjub seal kui kukk on Eesti koondise läbi aegade edukuselt teine väravakütt? Või mis oli su vastus?
            Algselt postitas alehis
            "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
            Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!

Kommentaar

mida te vingute koguaeg rsk
              Ela ja tunne, et elad
              see on kõige lihtsam
              filosoofia, mis toimib
              sule silmad ära vaata
              tagasi, hinga sügavalt ja
              hüppa üle iseenda varju
              tule koos minuga.

Kommentaar

Algselt postitas Piksenool Vaata postitust
                Vahva ja verbaalselt tugev ema sul. A mis sa siis vastasid?
                Kallis ema, see mees kes karjub seal kui kukk on Eesti koondise läbi aegade edukuselt teine väravakütt? Või mis oli su vastus?
                Ma lihtsalt ütlesin see on zelinski.

Kommentaar

Algselt postitas Iceman Vaata postitust
                  mida te vingute koguaeg rsk
                  Mina leian ka, et mida on vinguda. Me peame olema rahul, et ETV toob meile kõik need mängud otseülekandes koju kätte. Alati saate ju hääle televiisoril maha keerata ja panna oma arvutist vuvuzelade pinina tööle ja siis ise kommenteerida palju süda lustib. Ma kujutan ette mis kisa oleks lahti läinud, kui ETV oleks teatanud, et rahapuudusel näitame ainult poolfinaale ja finaali. Kõik on ju tegelikult hästi. Me näeme oma telekanalilt, omas keeles, maailma tipp-jalgpalli. Muidugi oleks ju võinud panna Kuuse asemele Osila ja Tiisleri asemel Säärutsa. No see ka ei oleks läinud. Teevad need kes oskavad ja tahavad ja kes saavad sellega ka hakkama.
                  Algselt postitas alehis
                  "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
                  Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!

Kommentaar

Mina leian ka, et mida on vinguda. Me peame olema rahul, et ETV toob meile kõik need mängud otseülekandes koju kätte. Alati saate ju hääle televiisoril maha keerata ja panna oma arvutist vuvuzelade pinina tööle ja siis ise kommenteerida palju süda lustib. Ma kujutan ette mis kisa oleks lahti läinud, kui ETV oleks teatanud, et rahapuudusel näitame ainult poolfinaale ja finaali. Kõik on ju tegelikult hästi. Me näeme oma telekanalilt, omas keeles, maailma tipp-jalgpalli. Muidugi oleks ju võinud panna Kuuse asemele Osila ja Tiisleri asemel Säärutsa. No see ka ei oleks läinud. Teevad need kes oskavad ja tahavad ja kes saavad sellega ka hakkama.
                    Ja sellega võiks selle teema ka MM-i lõpuni lukku panna

Kommentaar

5+

101010
                      Where were you in '62?

Kommentaar

Ha!

Samaras mängis Manchester Shittys.

Kommentaar

Ma muidu olen rahul kommentaatoritega, aga mida nahhui need Sarap ja Lemps üksteise jutule kogu aeg vahele segavad. Suht häiriv on:@

Kommentaar

Lembitu, mäng kestab lõpuvileni.
                            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Yorro Vaata postitust
                              Ha!

Samaras mängis Manchester Shittys.
                              see oli hea koht

Kommentaar

Selles, et kommentaator kellegi poolt on, pole iseenesest midagi häda, aga kui oma kaasaelamist väljendatakse vaimuhaige kombel.....

Kommentaar

Working...
                                X