Miks te üldse vaatate neid ülekandeid siis, kui miski ei sobi? Otsige endale mingi striim vms.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Algselt postitas carlj Vaata postitustsarap ei suuda punktegi kokku arvutada. seletas, et portugalil piisab nüüd brasiiliaga viimases mängus viigist, et esimeseks tulla. no türa vaata seda tabelit paberilt siis, kui sa nii sitt peast arvutaja oled! ja see pole esimene kord kui meeskondade tulevaste mängude tähtsust ei suudeta tabelist välja lugeda.
kuuse, kalkuni ja lemsalu ebaprofessionaalsusest ei maksa rääkidagi.
zelinski hoidku oma arvamus eetris endale! ära mölise seal, et tahad inglismaad välja kukkumas näha ja hoia edaspidistes argentina mängudes see erapooletus tagasi!
Kommentaar
-
porrr pidavat agressiivsust kasvatama - kõik klapib.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas allarn Vaata postitustMiks te üldse vaatate neid ülekandeid siis, kui miski ei sobi? Otsige endale mingi striim vms.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustSa vaatasid mängu ? Kui vaatasid, siis kas sulle meeldis, et kui värav tuli, rääkis ta sama vaikselt edasi ja tundus nagu väravat poleks olnudki ?
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustSa vaatasid mängu ? Kui vaatasid, siis kas sulle meeldis, et kui värav tuli, rääkis ta sama vaikselt edasi ja tundus nagu väravat poleks olnudki ?
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustSaage sellest ka aru, et mehed on juba pea kaks nädalat iga päev kommenteerinud. Mehed, kes kamba peale olid enne MMi kommenteerinud elus umbes 10 mängu. Loogiline ka, et värskus ja ind kaob, eriti kui mängud on sellised, et erilist pinget neis pole.
Kommentaar
-
Lehistet ei tohiks jalgpalli ligidale lasta. See on kümnenda astme mõrv.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
nüüd saab Kalkun vastu kukalt, sest Kaljuveer võttis ka selle info omaks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas allarn Vaata postitustKui tahad mingeid ettepanekuid teha, kirjuta ETV'sse. Siin foorumis niutsumisel pole mingit kasu.sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar