Algselt postitas Stok
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Victoria Concordia Crescit
-
No sorri ise, Eesti rahvustelevisioonis Eesti rahvuskoondise värava peale elevile minemist on päris narr kritiseerida. Täiesti savi ju, keskmine vaataja röögib sel hetkel ise poole valjemini ja viskab laes hundirattaid ega pane tähelegi. Häirida saab see ainult järgmise päeva hommikul pohmas peaga hailaite üle vaadates.
Ja vähemalt oli see itsitamine siiras, erinevalt enamikest Järvela pröökamistest.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMinu arust peabki jalkat elavalt kommenteerima, mitte nagu Anu Säärik iluuisutamist. Kahju, et Järvelat sinna ei kutsuta.
Ja vutikommentaatorite puhul pole mötet viriseda. Vaata mängu Lillekal ja sul pole aimugi, mis teles toimub. Emotsioon muide on palju vahetum. Mis puudutab ETV komentaatoreid, siis eilse (ja ka reedese) mängu ETV kommentaatorid olid kordades (ja ma mötlen kordades) paremad kui Järvela. Järvela tahab esineda, mitte kommenteerida ja see on haige kuulata. Ah-jaa, Kaljuveeri ühtede-ja-samade faktide kordamine mängu ajal on peaaegu sama haiglane, kui Järvela karjumine.
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustSorry, aga miks täielikku jura suust välja ajada ja kalduda äärmustesse? Kas ma olen öelnud, et elavalt ei peaks või ei tohiks kommenteerida? Näiteid kust õppida ei ole vaja kaugelt otsida - meie oma naabrite, Soome ja Venemaa, kommentaatorid on vägagi professionaalsed. Ning ma ei nõua ju midagi enneolematut, vaid tavapärast "üksteisele sisse ja üle ei räägita eetris" ja "ärge röökige nagu tavafännid pubis" iga momendi ja värava puhul. Või on see mingi enneolematu ja ennekuulmatu asi, et ETV sporditoimetuselt natukenegi mingit elementaarset taset loota ja nõuda?
Räägib iseenda eest...eriti hea on see "kurat seda Givenit võtku" seal lõpus. I Like!"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustVaatasin ka hommikul err'ist mängu üle telepildis, ning ennastki ikka väga häirib see, et kommentaatorid pidevalt üksteisele sisse ja üksteisest üle räägivad/karjuvad. Mujal maailma telekanalites on see väga suur no-no. Ning loomulikult see "hahahahaaaaa väraaaaaaav" karjumine kõlas pigem nagu fännid stadkal või pubis, mitte kommentaator riigitelevisioonis.
Viimaseid ETV jalkakommentaare ei kritiseeri, asjad paistsid olema enam-vähem paigas.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Mina jäin ka kommentaaridega üldiselt rahule.Zelinski on mulle alati meeldinud , kuna ta omab jalgpalli väljakult kogemusi ja teab millest räägib.See goaaaaaaaaaaal , nagu Ladina-Ameerikas kõlab ka suht hästi ta suust.Kalkuni HAHA võiks saada ta firmamärgiks väravate puhul , lisab päris hea annuse huumorit mängu .
Kommentaar
-
Algselt postitas StokÄkki võtad kätte ja lähed õige perse oma täieliku juraga, ah? Mida on sellest halba, kui telekommentaatorid elavad mängule kaasa ja lasevad emotsioonid valla? Üksteisele sisse rääkimine tõesti häirib, aga röökimine sündmuste ajel - kindlasti mitte.
Ei tea, muu sport ei huvita üldse. Mängu vaata(si)n Lillekal ja pole üle vaadanud, sest ETV ei korda ja meesmuiste toodangut mu brauser ei mängi.
See on vist kategooriasse kellele ema, kellele tütar.
Ning Sääritsa uisukommentaar on tõesti korralik, samamoodi nagu Osila kergejõustik või Kuuse suusk.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMinu arvates Kalkuni kommentaarid ühed kuulatavamad ETV-s. Eriti korvpalli puhul.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Meireles Vaata postitustJa vähemalt oli see itsitamine siiras, erinevalt enamikest Järvela pröökamistest.Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustMillal sa viimati Anu Sääritsa poolt kommenteeritavat iluuisutamist vaatasid muidu? Anu Säärits on iluuisutamise fanatt ja poolte esituste puhul kukub suurest erutusest tooli pealt maha, elavamalt enam ei saaks.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
No Säärits on nõrk muidugi aga iluuisutamisega saab siiski suht okeilt hakkama. Ka ala spetsiifika on selline, et eriliseks lärmiks pole põhjust.
Aga mis Kalkunisse puutub, siis sellest nooremast sellist, kes Sloveenia mängu kommenteeris on ta kindlasti parem. Muidugi ka kreissaehäälega Kaljuveerist. Ma ise pooldaks praegustest valikutest, et kommenteerib Kalkun või siis Tiisler.
Kommentaar
-
Sääritsa ja iluuisutamise puhul tekitab positiivsust just areng, mida Anu läbi on elanud. Veel paar aastat tagasi oli piinlik teda kuulata, aga naine on ilmselgelt teinud tööd ja ennast nüanssidega kurssi viinud. Ühesõnaga jagab biiti, teab tausta ja saab aru, mis jääl toimub. No reaalselt võib Anu ja iluuisutamine panna samma patta Kuuse ja suusatamise ning Osila ja kergejõustikuga. On näha, et jälgitakse ala ka kommenteerimisvälisel ajal.
Vastandiks on siis kõik ETV jalgpallikommentaatorid, kes vähemalt jätavad mulje, et kui tööpostile ei käsutata, siis ükski jalgpallimäng vabatahtlikult telekas või arvutis ei mängi. Kaljuveere teadmised lõppevad viimaste suurturniiridega (ma usun, et Kaljuveere meelest on Milan Baroš siiani läbi aegade üks awesomemimaid ründajaid), Kalkun on ilmselge kossupede ja Ojangust ei saa üldse aru. Vat Tiisler sestap tundubki äge, et mees isegi kui ei vaata vabal ajal jalgpalli, siis vähemalt on teinud reaalset eeltööd ja teadmised ei piirdu paberile kirjutatud "mängija nimi - mängija pikkus - mängija koduklubi" + "staadioni nimi - kohtunike nimi" komboga.
Kõik muu "hahahahaa" ja "Gogogoooooooool" hüüded on juba selline maitseküsimus.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar