Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
ETV
Collapse
X
-
-
Ma ei mäleta, et millises ülikooli loengus, aga mingis keeleloengus räägiti, et sõna alguses olev sulghäälik ei eristu kirjapildi järgi. Ehk nõrk hääldub tugevana.Algselt postitanud kasutaja Artur pooltVahe on nõrga ja tugeva sulghääliku puhul eesti keeles täiesti olemas, lihtsalt mõne sõna puhul kergemini tajutav. "Baski" puhul on /s/ palataliseeritud lisaks muidugi.Kommentaar
-
Üks mu tuttav tundis muret, et tema küsimust ei loetud ETV-s ette. Nimelt, et kas Zelinskil on tõesti Dormeo madrats kodus?Kommentaar
-
täpselt, ja just selle pärast valmistabki eestlastele teatud raskusi hääldada korrektselt mõningaid nende keelte sõnu, kus tehakse vahet sõna alguse helilistel (nõrkadel) ja helitutel (tugevatel) sulghäälikutel. st kiputakse hääldama helilisi sulghäälikuid helitult.
a la "to be/pee or not to be/pee"Kommentaar
-
ja lõppeks oleks Kalkuni mõlema mängu "väljakul on bask / üks bask vahetab teise välja" tähelepanekud jäänud tähelepanuta, kui ta poleks pidanud vajalikuks teha oma "humoorikaid" täpsustusi. kogu see neegriteema ja bask nagu banaan tähelepanekud jätavad Kalkunist üsnaüsna labase mulje.Kommentaar
-
Meeeeeene(s) mitte meneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.Inter - ausaim klubi Itaalias.Kommentaar
-
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
-
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!Kommentaar
-
Eks see meneeee tuleb prantsuse keele mitmuse oleviku 2. pöörde analoogiast, mingil määral on arusaadav, aga raisk, kuidas häirib. Eriti kui mees veel tihti pildil nii hea kui halvaga.Inter - ausaim klubi Itaalias.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar