Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Minu subjektiivse arvamuse kohaselt on Lelov täisloll, nii treeneri, kui kommentaatorina.
Aru ma ei saa, miks on ta veel noortekoondiste juures ametis.
Algselt postitas alehis
"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!
Minu subjektiivse arvamuse kohaselt on Lelov täisloll, nii treeneri, kui kommentaatorina.
Aru ma ei saa, miks on ta veel noortekoondiste juures ametis.
Kuigi Zelinski oli stuudios oranzi pusaga, siis kommentaatoripuldis olid vist nii kollased prillid ees kui võimalik. No nii ühte auku ja erapoolikut kommenteerimist oli piinlik kuulata. Iga aussie-de võimaluse täielik üle võlli üles puhumine ja hollandlaste võimaluste alavääristamine. Tundus, et mees oleks ise kollases särgis platsile jooksnud kui selleks võimalus oleks olnud. Kogu loo puänt oli muidugi olukord kui Depay lõi 3:2 ja näidati videokordust olukorrast. Kuid Zelinski jaoks oli palju tähtsam olukord, mis eelnes Hollandi värava all kui rohelise mandri mehed head võimalust ei osanud ära kasutada. Tõesti piinlik.
Lootsin pingsalt, et Henton ikka tuleks. Üsna südantsoojendav on kuulata, kuidas ta oma aktsendiga slängi viskab, stiilis "kui meil on 10 minti vaba, siis teeme jalkat"...
et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali
Kuigi Zelinski oli stuudios oranzi pusaga, siis kommentaatoripuldis olid vist nii kollased prillid ees kui võimalik. No nii ühte auku ja erapoolikut kommenteerimist oli piinlik kuulata. Iga aussie-de võimaluse täielik üle võlli üles puhumine ja hollandlaste võimaluste alavääristamine. Tundus, et mees oleks ise kollases särgis platsile jooksnud kui selleks võimalus oleks olnud. Kogu loo puänt oli muidugi olukord kui Depay lõi 3:2 ja näidati videokordust olukorrast. Kuid Zelinski jaoks oli palju tähtsam olukord, mis eelnes Hollandi värava all kui rohelise mandri mehed head võimalust ei osanud ära kasutada. Tõesti piinlik.
Eks see oli pigem selline väiksemale kaasa elamise efekt kui mingi Austraalia fänlus. Mõistetav, kuigi see "MIKS OMETI, KUIDAS NII" pigem just Tiisleri poolt selle Austraalia võimaluse ajal oli tõepoolest pisut piinlik.
Eks see oli pigem selline väiksemale kaasa elamise efekt kui mingi Austraalia fänlus. Mõistetav, kuigi see "MIKS OMETI, KUIDAS NII" pigem just Tiisleri poolt selle Austraalia võimaluse ajal oli tõepoolest pisut piinlik.
Ma varasemalt turniiridest samas ei mäleta, et nii erapoolikud ollakse. Asi pole ainult autsaiderites ja favoriitides, noor Tiisler oli Elevandiluuranniku mängus ikka väga selgelt aafriklaste poolt jne. Ja neid väljendeid, et kahjuks läks mööda, kahjuks ei õnnestunud on muidugi ka teiste poolt.
Kuigi Zelinski oli stuudios oranzi pusaga, siis kommentaatoripuldis olid vist nii kollased prillid ees kui võimalik. /../ oli palju tähtsam olukord, mis eelnes Hollandi värava all kui rohelise mandri mehed head võimalust ei osanud ära kasutada. Tõesti piinlik.
tegelt on Zelinski alati hoopis massiivne Brasiilia fänn olnud
aga see võiduväravale eelnenud situatsioon teise värava all oli tõesti tähtis,
enamik vaatajaid nägi, et aussiedel oli suurepärane võimalus taas juhtima minna ja Hollandi elu veel raskemaks teha
Ses suhtes, et ostsin tema soovituse peale selle raamatu aafrika jalgpallist. Üldse võiks rohkem kultuurist ja raamatutest jalgpalli ajal rääkida. Mis ma mingeid taktikaanalüüse ikka kuulan, goddamn.
Mis raamat see oli? Mul tekitas tänane jutt täitsa huvi.
Ikka suhteliselt masendav on see etv teema. Ütlen kohe ära, et see mängude kommenteerimine väga ei häirigi, kuigi ka seal saaks tööd teha, vähemalt ei kommenteeri mänge Kaljuver.
AGA
Stuudios toimuv on masendav. Selle asemel et analüüsida mängu, analüüsida kordusi, üks kõik mis mängus, ajatakse mingit mõtetut juttu ja need küsimused. Kõik on läbi mõtlemata. Ma saan aru, et nende küsimustega on üritatud nö vaatajat veel rohkem kaasata. Aga mis on selle mõte, kui küsimustele ei osata vastata? Ma tegelikult väga sellel tähelepanu ei pööra, sest neid küsimusi on ka selliseid mille vastuse leiaks googeldades 10 sekundiga üles. Samas on ju kõik küsimused ju interneti vahendusel etv stuudiosse saadetud. Meili saata osatakse, aga googeldada mitte?
Sealt edasi....mujal maailmas (inglise meedia eelkõige) kasutatakse selliste asjade puhul interneti ja ipad jms, näiteks sky sportsis. Kui inimesed küsivad. Näiteks stuudios olles siis kui tulevad need küsimuste teemad üles, siis Kaljuver või kes iganes saab ipadist leida googeldades need vastused mida ei teata.
Ei meenu küsimus, aga oli siin see nädal üks mäng kus oli küsimus ja see Zelinski oli stuudios ja ütles, et ei tea, üritame teise poolaja jooksul välja mõelda. Pärast jäigi vastamata. Küsimus oli selline millele oleks googeldades vastuse leidnud. Mingi numbrite teema oli, kas või et mis on mõõdud vms.
Täiesti läbi mõtlemata formaat. Milleks küsimused, kui ei osata vastata. Pole ju mõtet ennast lolliks ka teha, internet/wikipedia abimeheks. Aga Kaljuver on meil nii vana kooli mees.
Oleks aeg muutusteks, mul on kahju, et Priit Kuusk ak ankruks tehti, omal ajal oli ta ka seal stuudios koos Aavo Sarap (oli vist selline mees), ja oli palju meeldivam. Kuna ta on ka veidi noorema generatsiooni mees, siis ma arvan, et saaks hakkama millegi sellisega.
Teine teema on need saatekülalised, on meil siin ju olnud Kivirähk ja Vseviov. Targad mehed kõik, aga jälle on see kuidagi läbi mõtlemata, Kaljuveri jutt domineerib, minu meelest see päev kui Vseviov oli seal, 2 lauset sai ainult öelda pm stuudios? Milleks siis kutsuda selliseid mehi?
Kas tõesti kavatseb Kaljuver kõik päevad seda asja seal juhtida? Mulle meenuvad mõned varasemad turniirid kuskil seal 2004-06-08 kui stuudio "ankrumees" vahetus. See muutub juba veidi tüütuks isegi, nagu juba mainisin, Priit Kuusk näiteks.
Kui nüüd kommentaatoritest rääkida siis Zelinski see turniir käib ropult närvidele, selles suhtes, et jutt on äärmiselt kibestunud, tundub, iga suurema koondise puhul, ka täna. Ja stiilis, et kui mina oleks, siis vot oleks ja lööks ära jne. Varem ju polnud selline? Aga see mm on. Keskeakriis või?
Teistest kommentaatoritest rääkides siis Lemsalu tundub kõige normaalsem nendest sportlastest nö. Vana Tiisler on hea. Noor oli alguses hea 1-2 mängu, olen ka vaadanud neid hiliseid mänge, aga vaikselt hakkab nüüd juba ära tüütama. Stiil on sama, ma saan aru küll, alguses eriti, et hiline mäng, uni tuleb peale jms, las siis karjub, aga mees on teatud mõttes kontrolli kaotamas, vahepeal ajab ikka väga sellist kontrollimatut juttu, lahmib niisama.
Ja üldiselt rääkides siis jällegi jääb mulje et kodutöö on tegemata, Zelinski vist eriti, ei tea isegi kus suured/suur klubide mängijad mängivad, kas tõesti siis ei saa enne mängu koosseisud välja printida koos klubidega ja väike eeltöö teha, et näe, see mees lõi nii ja nii palju ja mängib seal klubis.
Kommentaar