Algselt postitas ericbana
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
-
Mis värk sellel Tiisleril nende hääldustega on? Sesmõtte, et ma pole eriline tähenorija tavaliselt häälduste kohapealt, aga võiks eeldada et tänapäeva noorema põlvkonna inimesed inglise keelt ikka rääkivad? Sesmõttes arusaadav, et igast hispaanlasi, prantslasi ja albaania nimesid võibki mõnel inimesel keeruline hääldada olla, aga briti nimed peaks ju ometi suupärased olema?ei?
Brady=Bräädi wtf.
Neid Ciaran Clarke ja Seamus Colemane vägistatakse ikka nii et vähe pole.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMinu meelest võiks Teeveri palju rohkem kasutada, kui seda praegu tehakse. Juba varemgi hästi meelde jäänud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas tema oli Hispaania mängus? Ma just mõtlesin, et veidi puine...
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAet on nüüd ju päris okei, ei?
#lol#wtf
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAet on nüüd ju päris okei, ei?Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustMm...ei. Võibolla ma olen tõesti ise vinguv eit, aga minu silmis allapoole igasugust arvestust.
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustSina ise oled tuntud väravakütt.......ou jee neiu Aet!
Kommentaar
-
Mind isiklikult see tema kerge kokutamine või puisus isegi eriti ei häiri, see ilmselt suuremate telegurmaanide teema.
Häirib see näiliselt tohutu võhiklikus, mis väljendub nii küsimuste küsimuses kui ka nii mängu kui olukordade analüüsimises. Tegemist on ikka spordiajakirjanikuga, aga kõige keerukamad analüüsid/kirjeldused kipuvad olema "ilus löök oli" "ei mänginud hästi" "suur jalgpallur" vms. Rääkimata küsimustest stiilis "mis tunne on väravat lüüa" "kas ibrakadabra on väsinud või kehvas vormis".
Ma saan aru, et see stuudio mõte ongi asju tavavaatajani viia. Süvari puhul jääb aga mulje, et tema spordi/jalgpalliteadmised ongi täpselt selle sõbranna tasemele, kes räägib koguaeg kuidas ta jalgpalli armastab, aga tegelikult rohkem Rootsi jalgpallureid peale Zlatani või Portugali jalgpallureid peale Ronaldo ei tea. Meil ilmselt kõigil on mõni selline naistuttav.
Mingi Eeva Esse või Anna Gavronski puhul oleks see arusaadav, sest tegu pole spordiajakirjanikega. Süvari oleks aga justkui palgatud kriteeriumite "meeldib jalgpall" ja "olen nõus kaamera ees olema" alusel.
Kõige kurvem või samas naljakam on muidugi stuudiokülaliste nägusid vaadata enamus küsimuste peale.
PS! Vb tõesti suuremas osas jalkavõhikule ongi see stuudio väga ok ja hea ja tema jaoks ongi kõik norm. Olles ise terve elu erinevaid spordialasid jälginud on suhteliselt keeruline sellist võhiklikust vaadata ja kuulata spordiajakirjaniku suust.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar