oot kui Novosjolov praegu ka võidaab, siis on medal käes või mängitakse kolmas koht ka välja?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustoot kui Novosjolov praegu ka võidaab, siis on medal käes või mängitakse kolmas koht ka välja?
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustoot kui Novosjolov praegu ka võidaab, siis on medal käes või mängitakse kolmas koht ka välja?
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustOlümpiastuudio on sisuliselt ülevärvitud Euro 2016 stuudio
(Värdjad vaesed, soome televisoonis on hoopis teistmoodi, #striiminsesteisalliaeti )
Tuld, tuld, tuld!!!armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustLoit on hea. Täiskasvanud inimesed, te nagu päriselt usute jinximisse vms ?
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustLoit on hea. Täiskasvanud inimesed, te nagu päriselt usute jinximisse vms ?
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustEi usu. Aga mind ajab närvi, kui mäng pole tehtud ja kommentaator tunnistab selle tehtuks. Ja kui sa oma ennustusega korduvalt feilid ja seda omade kahjuks, siis võiks ühe korra midagi muud ka öelda."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustPigem on see stiili küsimus. Loit on endine vehkleja ja tippsportlasena enesekindel, eks kannab seda kommidesse üle. Miks mitte, mulle isegi meeldib, ettevaatlikku jutuveeretamist võib Osila kümnevõistluses teha. Vehklemine on tõesti vähe teistsugune ala, aga Nikolai on tõesti klassilt parem vehkleja ja 5 punktine edu annab alust öelda, et peaks olema tehtud.Ja kusjuures kui Loit ise aru sai, et näe, mis juhtuda võib, annab see kommile võlu juurde. Kusjuures, mulle meeldib Osila ettevaatlikkus.
Kommentaar
-
Lisaks kõigele paneb Loit jumala umbes hinnanguid. Novosjolov pidavat ungarlasest klassi võrra parem olema. Siis selgus, et ungarlane on juhuslikult valitsev maailmameister. Sama oli Kirpuga. Pidi tuneeslannast parem olema. Siis selgus juhtumisi, et tuneeslanna on maailma teine number. Asjatundjalt ootaks vähe adekvaatsemaid hinnanguid.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustkiidaks purjetamise kommentaatoreid vahepeal. kellega tegemist?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar