Algselt postitas rahvaspordipäev
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMinu meelest ütlevad kõik eestlased Džuba. Ta on Dzjuba ikka. A see on savi.
Karel Vooglaid, kui peaksid lugema, siis (mitte üldse paha pärast), siis Tšerõševi parem jalg on üldiselt vaid kõndimiseks ja Mario Ferndandes ei oska pmst üldse vene keelt.
Kommentaar
-
Kokkuvõte on ETV pealt. Mäng on AK pärast ETV2 pealt.
e: aasee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSelle mängu ajal käib küll täiesti lootusetu heietamine - saudidesse suhtumine on sel vennal ebameeldivalt üleolev. Isegi vahetus jäi neil märkamata.
Kommentaar
-
Kas ajaliselt ei ole võimalik taktikanurka paremini planeerida?
Iga jumala mäng lõppeb taktikalaua jutt sellega, et "Nii Janno, räägi kiiresti nüüd Hispaania mängust ka, sest mängijad on juba väljakul".
Pigem tehku see taktikanurk korralikult kui näidaku mingeid ebaõnnestumise toppe. Need top5 asjad ja muu pläma võikski pigem jääda päeva kokkuvõttesse.FC Flora
Kommentaar
-
Ma kiidan siis ka.
Minu meelest kõik põhikommentaatorid väga head. ERR-il küll ei tea kedagi, kes võiks neist parem olla. TV6-s on mitmeid oluliselt nõrgemaid kommentaatoreid. Võrreldes näiteks TV6 ja VSB hokikommentaatoritega, siis on tase veel eriti kõrge. Egiptuse-Venemaa mängu viimast paarikümmend minutit vaatasin huvi pärast saksakeelse ZDF-i pealt. Saksa keele oskajana tahtsin just võrrelda, kuidas seal kommenteeritakse. Sealne kommentaator oli aga suure osa ajast vait, mängu kommenteeriski üks inimene ja väga palju infot peale ei tulnud. Eks see ole maitse asi - palju on siingi foorumis öeldud, et tervet eetrit ei peagi täis rääkima, aga see oli juba liig. Ja miks ometi üks kommentaator - seda veel riigis, kus jalgpalli jaoks on rahakott kummist ja kus vaatajanumbrid on kosmilised.
Kaaskommentaatorid on asjalikud. Häirib vaid Voolaid, kes räägib põhikommentaatoriga võrreldes liiga palju. Ja iga mõtet veeretab ta liiga kaua, selle asemel et asi ära öelda. Teised aga väga head, eriti Hurt ja Pärnpuu.
Alvar võiks emotsiooni natuke juurde panna. Saan aru, et ta tõmmati liistule 2014 MM-i ajal, kuna läks natuke liiale. Ega ta päris sinna tasemele, nagu selles videos (https://sport.err.ee/56210/video-uru...-mangu-varavad) ei peagi jõudma. Aga minu maitse järgi natuke võiks sinna poole tagasi liikuda küll.
Eile nägin esimest korda mängupäeva kokkuvõtet ka. Väga muhe vaatamine, samas oma põhi eesmärgi täidab ikkagi ära (näitab see ju päeva mängude kokkuvõtted ära), mis sest et seda ei juhi spordiajakirjanik ja külaline ei ole jalgpallur.
Taktikalaud super! Mis sest et teostus pärineks justkui minu lapsepõlvest, kui sarnased lauajalgpallid päris luks asjad olid. Tähtis on sisu.
Schvede nurk on huvitav.
Hea muutus on see, et stuudios pole enam suvakaid tegelasi, vaid ikka treenerid ja mängijad.
Lõpetuseks paar videot selle kohta, kuhu eesti jalgpallikommentaatorite tase vahepeal langes ja millest me oleme praegu kaugele jõudnud.
Kommentaar
-
Mul on tuline kahju, et Schwede ajaloonurk mul nii tihti nägemata on jäänud, vist ainult õhtuse mängu eel on need klipid?"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas Toomperep Vaata postitustHäirib vaid Voolaid, kes räägib põhikommentaatoriga võrreldes liiga palju. Ja iga mõtet veeretab ta liiga kaua, selle asemel et asi ära öelda. Teised aga väga head, eriti Hurt ja Pärnpuu.
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustSee on vist see kes praegu Taani - Austraalia mängul on? See on küll esimest korda kui mul kõrvast verd hakaks tulema, jah. Kohutav jutt.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar