Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kuna alanud EM finaalturniiri kantakse üle Eesti Televisioonist, ja TV3-e kommentaatoritel oma teema on, siis võiks ju ETV omasi selles teemas arvustada.
Või mis?
Kas Mõttus on loll või ongi Guardiola sel suvel Realiga liitumas? Või on mul midagi kahe silma vahele jäänud?
Kui midagi valesti kuulsin, siis palun vabandust.
Kuna jah on teada,et etv kommentaatorid eriti oma jutuga ei hiilga on plaanis kõiki mänge vaadata soome tv-st kus on alati asjalikud kommentaarid ja puuduvad mõtetud spekulatsioonid(Guardiola reali)
Kas Mõttus on loll või ongi Guardiola sel suvel Realiga liitumas? Või on mul midagi kahe silma vahele jäänud?
Jutt käis Xabi Alonso\'st ja siis hakkas ta teda võrdlema Guradiolaga... ning siis läks asi segaseks ja kuidagitpidi oli ikkagi võimalik arusaada, et jutt siis Xabi Alonso Reali siirdumisest käis
mismaoskankosta - duo kaljuveer ja keegi häbelik häälega noormees (oli see too Kivivsild?) sundisid mind esimest korda elus ataki vältimiseks kanalit põhjanaabrite omale vahetama.. ENAM ebakompetentsemalt vist ei anna kõneleda - faktivigadega pikitud ümmargune mittekuhugiviiv jutt \'luuravast\' jalgpallist 10 min järjest - tänks bat nõu tänks. Pisikestele vajakajäämistele vaatamata võin ma nüüd rahumeeli väita, et Mardikas ja Kannik on mesi minu kõrva...
GO ENGLAND!
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
kuna minu t-vesi vulistab vaid kodumaiseid kanaleid, pean leppima etv poolt edastatavaga. aga üks mõnus näide tuhandest killust:
kivisild: ...ja kui lampard ette rünnakule läheb, peab gerrard ära katma kaitseliini esise ala...jne...
kaljuveer: ...arvatavasti on see erikssoni korraldus...
kivisild: kindlasti, jah.
no marko, sa oled küll geenius.
aga üldiselt kannatan ma isegi jurtšenko-lehiste duo ära, kui välja arvata ivari kuked ja kiljatused aeg-ajalt. kaljuveeri ma ei talu ja kuigi kivisild on lahe mees ja puha, on ta kaugel mõistest \'sõnasepp\'.
See kivisild nagu suri seal rääkides, ta rääkis nii aeglaselt,et kui ta alustas lauset siis oli juba ette teada, kuidas see lõpeb.Ja see, et ta oma mõtet kordab erinevata sõndaga ca 30minti, ei anna mingit uut informatsiooni,nagu ta seal ette kujutab.
Jutsenko on kõige parem, sel mehel vähemalt emotsioone
Osila kommib nii:
Ja eesti koondis on löönud teise värava prantsusmaale
Aga jurtsenko:
Jaa EESti koooondis on lööööööööööööööööööööööööönud väraaaaaaaaaaaaaaaavaa karmauhti
Aga see oleks ju eriti tore olnud kui Oz-ila oleks Horvaatia-Šveitsi mängu kommenteerinud.Hoolimata varasest kellaajast oleks ma suhtkoht kindlalt magama jäänud, aga tegelt oli mäng nii igav, et ma vahepeal magasingi
Kommentaar