Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fantasy footballer

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Fantasy footballer\'

Algselt postitas Jaan

Välimus - Luke Chadwick.
    Yeah! Something for da ladiez!
    \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Algselt postitas Shrek

Algselt postitas Hughes

Algselt postitas Ch1ller666

Tehnika - Figo

Trikid ja petted - Ronaldinho

Triblamine - C. Ronaldo

Igalt mängijalt saab laenata ainult ühe oskuse
      oot kas see kõik ei tee kokku ühte asja?

Trikid ja petted ning triblamine on küll samad, aga tehnika on natuke teine asi Hughes, see ei ole ainult triblamine vaid seal on ka teisi asju nagu palli valdamine jms.
      noo põhimõtteliselt üldpildis peaks nad ikka ühte ja sama tähendama... nii et
      I agree with Hughes

aaga panen siis ka oma variandi siia välja:

Kiirus - R. Giggs
      Kiirendus - R. Carlos
      Tehnika - C. Ronaldo
      Trikid ja petted - C.Ronaldo
      Triblamine - C. Ronaldo
      Karistuslöök - D. Beckham
      Finishing - Drogba
      Söötmine - Lampard
      Peaga mäng - J. Terry
      Rap music doesn\\\'t kill people - Hollywood does! Films don\\\'t kill people - video games do! Games don\\\'t kill people - guns do! Guns don\\\'t kill people - culture does!

Kommentaar

Algselt postitas Jaan

Välimus - Luke Chadwick.

täitsa nõus
        ½121½

Kommentaar

Trikkide ja petete alla panin ma Ronaldinho siukeste trikkide pärast

wilhemson oskab ka midagi
          sams seda ronaldinho trikki on ju päris paljud teinud, ronaldo, figo, zidane jne.
          “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Tõsi ta on et \"flip-flap\" i teevad paljud hea tehnikaga mängijad. Aga Ronaldinhol tuleb see kuidagi eriti hästi välja see gif mis ma postitasin pole parim näide. Kahjuks ei leidnud paremat
            The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
            If you're good at something, never do it for free - See above.
            I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

va seda flip fläppi olen ka teinud ükskord, aga enne selle triki tegemist tuli ennast mõõdukalt täis võtta, siis käisid jalad lihtsamini tiira-taara

Kommentaar

Tõsi ta on et \"flip-flap\" i teevad paljud hea tehnikaga mängijad. Aga Ronaldinhol tuleb see kuidagi eriti hästi välja see gif mis ma postitasin pole parim näide. Kahjuks ei leidnud paremat
                Minu meelest sellest paremat näidet annab otsida. Oskan ka seda teha aga mitte liikumise pealt ja nii suure amplituudiga.
                \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Algselt postitas greenday
                  Minu meelest sellest paremat näidet annab otsida. Oskan ka seda teha aga mitte liikumise pealt ja nii suure amplituudiga.
                  Wilhemsoni ta minu jaoks siiski üle ei trumpa. Täiesti uskumatu liigutus.
                  When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Kusjuures,Ronaldinho tegi ka seda Wilhemsoni trikki ühe korra PSG eest mängides.
                    Aga selle vahega,et kui ta palli oli viinud kanna tagant läbi,tõstis ta selle õhku,üle vastasmängija põlve. Ronaldinho tegi seda efektsemalt, sest tõstis ju siiski õhku ka.

Ronaldinho flip-flapiga saan keskmise hoo pealt hakkama,Wihemsoni oma teen kohapealt.

Kommentaar

ma vaatan ,et siis päris tehnikakunnid koos, kõigil on ronaldinho flip fläpid ja wilhemsoni kannatrikid selged
                      “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

mina olen ikak eriti kunn - võin flip-flopidega joosta ka..

Kommentaar

Working...
                        X