Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
\\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee
Trikid ja petted ning triblamine on küll samad, aga tehnika on natuke teine asi Hughes, see ei ole ainult triblamine vaid seal on ka teisi asju nagu palli valdamine jms.
noo põhimõtteliselt üldpildis peaks nad ikka ühte ja sama tähendama... nii et I agree with Hughes
aaga panen siis ka oma variandi siia välja:
Kiirus - R. Giggs
Kiirendus - R. Carlos
Tehnika - C. Ronaldo
Trikid ja petted - C.Ronaldo
Triblamine - C. Ronaldo
Karistuslöök - D. Beckham
Finishing - Drogba
Söötmine - Lampard
Peaga mäng - J. Terry
Rap music doesn\\\'t kill people - Hollywood does! Films don\\\'t kill people - video games do! Games don\\\'t kill people - guns do! Guns don\\\'t kill people - culture does!
Tõsi ta on et \"flip-flap\" i teevad paljud hea tehnikaga mängijad. Aga Ronaldinhol tuleb see kuidagi eriti hästi välja see gif mis ma postitasin pole parim näide. Kahjuks ei leidnud paremat
The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker. If you're good at something, never do it for free - See above. I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.
Tõsi ta on et \"flip-flap\" i teevad paljud hea tehnikaga mängijad. Aga Ronaldinhol tuleb see kuidagi eriti hästi välja see gif mis ma postitasin pole parim näide. Kahjuks ei leidnud paremat
Minu meelest sellest paremat näidet annab otsida. Oskan ka seda teha aga mitte liikumise pealt ja nii suure amplituudiga.
\\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee
Algselt postitas Ch1ller666
Minu meelest sellest paremat näidet annab otsida. Oskan ka seda teha aga mitte liikumise pealt ja nii suure amplituudiga.
Wilhemsoni ta minu jaoks siiski üle ei trumpa. Täiesti uskumatu liigutus.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kusjuures,Ronaldinho tegi ka seda Wilhemsoni trikki ühe korra PSG eest mängides.
Aga selle vahega,et kui ta palli oli viinud kanna tagant läbi,tõstis ta selle õhku,üle vastasmängija põlve. Ronaldinho tegi seda efektsemalt, sest tõstis ju siiski õhku ka.
Ronaldinho flip-flapiga saan keskmise hoo pealt hakkama,Wihemsoni oma teen kohapealt.
Kommentaar