Palju maksab üks korralik ManU originaalsärk? võib olla ka komplekt koos pükstega
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Küsimused hindade kohta ?
Collapse
X
-
Vastus teemale \'Küsimused hindade kohta ?\'
Mis asi on turuoriginaal?Algselt postitas Yazid
Turuoriginaali saad healjuhul umbes sotaga kätte.Aga poes vast kuskil tonna ringis,kui just mõnd head soodukat pole.Algselt postitas Van Nistelrooy
Palju maksab üks korralik ManU originaalsärk? võib olla ka komplekt koos pükstega
Kommentaar
-
No selline särk, mille sa näiteks kadaka turult ostad. Ühesõnaga vuffel.Algselt postitas Ferreira
Turuoriginaali saad healjuhul umbes sotaga kätte.Aga poes vast kuskil tonna ringis,kui just mõnd head soodukat pole.Algselt postitas Van Nistelrooy
Kommentaar
-
Kadaka turgu ei eksisteeri enam minu teada, nii et ei osta sa midagi näiteks kadaka turult.Algselt postitas 17
No selline särk, mille sa näiteks kadaka turult ostad. Ühesõnaga vuffel.Algselt postitas Ferreira
Kommentaar
-
Minu teada mingi väike osa sellest ikkagi on olemas, selle mingi Kadaka Prisma vms kokku ehitatud vms. Igatahes kui ma viimati seal käisin, siis mingi mees astus juurde ja küsis, kas riideid, plaate jms ei soovi.Algselt postitas peremees
Kadaka turgu ei eksisteeri enam minu teada, nii et ei osta sa midagi näiteks kadaka turult.Algselt postitas 17
Kommentaar
-
Tohoh Nistelrooy ju nii suur mees ja sinule jääb tema särk juba väikseks. Järelikult ikka 150.- eest õiget Nistelrooy särki ei saa :PAlgselt postitas Van Nistelrooy
\"turuoriginaal\" on jama !
Nistelrooy särk maksab 150.- . Selle ma ostsin eelmine aasta ja hakkab juba väikseks jääma.
The only sensible way to live in this world is without rules!
- The Joker.
If you're good at something, never do it for free
- See above.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger
- See above.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

, Endal veel polegi
Kommentaar