Selline küsimus - Jalgpalluritel on päris paljudel sokiümber pahkluu kohapeal tõmmatud teibiga jäme riba. Miks? Ja siis veel et miks mitte kõigil. Kus on selle pahkluu ümber mineva teibirulli kasutegur!! Palun seletage. Järsku peaks kasutama ise kah hakkama=??
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Küsimusi jalgpallist!
Collapse
X
-
Orginally posted by erx
sa oled kuskil pappkastis elanud..... no kidding, see on vahel selleks et kedrad all ei vajuks.. vahel osad kaitsmed vajuvad alla ja selle kaitsexJube Tige Kala
Kommentaar
-
Orginally posted by erx
AMATÖÖR, AMATÖÖR !!!Jube Tige Kala
Kommentaar
-
Orginally posted by erx
need pannaxe kaitsme alla ja ylevale , v6i kuidas?Jube Tige Kala
Kommentaar
-
Orginally posted by erx
to miq :
tegelt me vist räägime ühte ja sama asja v6i kudas? s6nastus on erinevJube Tige Kala
Kommentaar
-
Nonii
Nüüd on asjad sealmaal, et ma ei tahtnud tekitada mingit tõsist poleemikat vaid lihtsalt sellist väikest küsimuste vastuste nurgakest. Kus küsida rumalaid küsimusi, et targemad vastaks!Ise alustasin. Ahjaa.. olen ka näinud teipi põlve all soki peal, aga see pole nii tavakohane. Seda pahkluu juures näeb ikka oluliselt rohkem.
Martin Kaalma EESTI HOKIKOONDISESSE!
ROSSONERI!!!!!
Kommentaar
-
Erinevaid kasutusi on 1.kaitsmetel on kumm ära vajunud
2.Kedrade ülemine kumm on välja veninud
3.Kaitsetell puudu lapakas mis läheb talla alt läbi ja ei hakkaks keerduma
4.Kedrad on lihtsalt välja veninud ja ei hoia tihedalt ümber jala.
5.Kaitsmed on 20 aastat vanad ilma igasuguste kummideta ja oinas loodab et need on ta õnne kaitsmed millega ta lõi 1986 sstal kaks väravat.
6.Kedradele on pärast loomat tekkinud suitsukoni auk ja treenerile ei tohi seda näidata.J.N.E.Jalgpallihaigla liige.
Kommentaar
-
Sellisel juhul tekib mul veel üks rumal küsimus. Kas korralikes klubides mängivatel palluritel on tõesti säärane vaesus käes, et kui kumm välja venib ei jaksata mängijale uusi katsmeid osta?? või siis kui juhtub ükskõik millne ülalpool nimetat põhjustest?
Martin Kaalma EESTI HOKIKOONDISESSE!
ROSSONERI!!!!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar