Macheda vs. Aston Villa.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ilusamad väravad...
Collapse
X
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustSee on nagu kõige ülbem koll EVA!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustmkmm. oleks see mõeldud niimoodi ujuma, siis oleks. isegi Rauli omaaegne klassik on sellest parem. kõige ülbem koll on see ronaltsi 'kõhukas', mida ma sulle tutvustasin, kui sa venemaalt naasesid.FC Otepää II
Kommentaar
-
Algselt postitas cosmix100 Vaata postitustToda ei viitsi enam meile näidata? leidub veel kuskil ?
Algselt postitas dannar Vaata postitustSee on nagu kõige ülbem koll EVA!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustÜlbusest rääkides, siis ...
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustÜlbusest rääkides, siis ...
Minu meelest on ikkagi kaks eri asja, kas sa lööd ülbe iluvärava suures eduseisus, kui kaitsjad ootavad juba ammu lõpuvilet või pingelises mängus, kus värav on nö elu ja surma küsimus. Sellise otsustava värava löömine nõuab ülbust ja suuri munandikotte.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitust
Minu meelest on ikkagi kaks eri asja, kas sa lööd ülbe iluvärava suures eduseisus, kui kaitsjad ootavad juba ammu lõpuvilet või pingelises mängus, kus värav on nö elu ja surma küsimus. Sellise otsustava värava löömine nõuab ülbust ja suuri munandikotte.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustPanin linkidena, kuna siis saab neid ka fullscreenina vaadata.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustVajuta videole kaks korda.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar