Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vastus teemale \'maailma parim penaltite tõrjuja\'
Algselt postitas MikkMetsa
Toldo.
Raudselt
Raudselt Toldo !
Algselt postitas tank
Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.
Algselt postitas Tembu
Headel hallidel aegadel, mil Poom veel PL-is mängis, tõrjus Mart 4 järjestikust (erinevates mängudes) antud 11m karistuslööki. Sel ajal oli ta hot-mis hot-super hot kohe.
ühel hooajal liigamängudes määratud 8st penaltist leidis tee Poomi seljataha vaid 3...
oli vist jah 3 järjestikust (mingi karikamänguga v-o ka 4) liigamängu,
vähemalt kahte neist näitas ka soome pealt,
Arsenali ründeäss Ian Wright pani silmad kinni ja põrutas palli latti igatahes
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
Pakkuks Toldo\'t. Olgu ta tavalistes olukordades kuidas on, aga harva ma näen, kuidas ta penaltite tõrjumisel valele poole hüppab. Kuigi rektsioonile mängimine kaotab talle mõned väärtuslikud hetked ja tihtipeale jääb ainult 5-10 cm pallist puudu, kui varem hüppates oleks ta selle kätte saanud.
Algselt postitas Tanel
Pakkuks Toldo\'t. Olgu ta tavalistes olukordades kuidas on, aga harva ma näen, kuidas ta penaltite tõrjumisel valele poole hüppab. Kuigi rektsioonile mängimine kaotab talle mõned väärtuslikud hetked ja tihtipeale jääb ainult 5-10 cm pallist puudu, kui varem hüppates oleks ta selle kätte saanud.
Van der Sar on sellel alal samuti super.
ega me ei arvanudki, et sinu lemmikklubi väravavaid sulle ei meeldi
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Algselt postitas kaala
Algselt postitas Tanel
Van der Sar on sellel alal samuti super.
ega me ei arvanudki, et sinu lemmikklubi väravavaid sulle ei meeldi
Julged vastu vaielda?
Toldo puhul ma ehk kahtlen, kuid Van der Sari puhul ei kõhklegi.
Kommentaar