Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti Jalgpall?????????

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

yess! Leidsin Steaua-Flora mängu üles, võõrsil mäng, kodumängu ma pean veel otsima.

järgmine eesmärk Eesti - Shotimaa 0-0

Kommentaar

Millal sa üles paned selle muidu ?

Kommentaar

see nädal või järgmise nädala esmasp. teisip. Praegult pole eriti aega, kuna net siin niiaeglane siis jõuan nädalavahetuseks koju ning upin üles.

Kommentaar

FC Lantana - Hearts (1998 Cup Winners Cup)

Kommentaar

vaatasin siis steaua - flora mängu highlighte siis terehhovi värav oli küll ilus. hea tsenderdus muidugi kristalilt, aga kahju on see et flora kaitses nii halb oli. steaua 2 värav oli tänu sellele et flora kaitsjad jooksid ringi nagu kanata pead, Ciocoiu lihtsalt "sörkis" selle palliga karistusalla ning lõi sealt värava. , mõtlesin kui ma kokku saan flora kõik higlightid 1994-2004 (ainult eurosarjades) siis teen väikse muuvi.

Kommentaar

Mõtekam oleks Levadiast teha

Kommentaar

Algselt postitas Meintz Vaata postitust
                Mõtekam oleks Levadiast teha
                Peale seda võtan ette Levadia

Kommentaar

Venemaa - Eesti (2006)

Eesti - Albaania (2009)

Kui kellegil huvi t2ispikkuses m2ngude vastu siis mul on v2ike kollektsioon, kus leidub igasugust kraami. (enamasti 1980-2000 Eesti m2nge kahjuks v2he)

Kommentaar

Algselt postitas kodukaitsja Vaata postitust

Kui kellegil huvi t2ispikkuses m2ngude vastu siis mul on v2ike kollektsioon, kus leidub igasugust kraami.

Sealhulgas on mul ka Steaua - Flora 1998. aastal

Kommentaar

Kommentaar

Kui kellegil huvi t2ispikkuses m2ngude vastu siis mul on v2ike kollektsioon, kus leidub igasugust kraami. (enamasti 1980-2000 Eesti m2nge kahjuks v2he)
                        Siis kui ma küsisin Poomi video jaoks materjali, siis küll keeldusid mulle mänge andmast? Miks nii?
                        Pareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..

Kommentaar

Algselt postitas Janinho Vaata postitust
                          Siis kui ma küsisin Poomi video jaoks materjali, siis küll keeldusid mulle mänge andmast? Miks nii?
                          Ma ytlesin, et mul pole Eesti m2nge. Mul pole ka Mart Poomist yhtegi klipi (loe: m2nge). Kui tahad kasutada minu videosi oma videos(des) siis palun t6mba alla youtube downloaderi vms asjaga, ma ei keela
                          Last edited by kodukaitsja; 20.08.11, 19:04. Põhjus: kuna tekst sai kiiresti kirjutatud siis leidub ka vigu. Eksimine on inimlik.

Kommentaar

leidsin Steaua - Maardu Levadia mängu ning Eesti - Bosnia 1:0 2005. aastal WOHO ma olen nii uhke enda üle

Kommentaar

Eesti - Bosnia 1:0 2005. aastal :
                              Opaa!Selle mängu videot olen tükk aega oodanud.Millal lootust näha seda?

Kommentaar

see mäng on nii kuradi pikaks mul salvestatud, ma võtan mingi päev/öö ette kõrghetkede kokkupanemise sis upin üles.

Kommentaar

Working...
                                X