Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
vaatasin siis steaua - flora mängu highlighte siis terehhovi värav oli küll ilus. hea tsenderdus muidugi kristalilt, aga kahju on see et flora kaitses nii halb oli. steaua 2 värav oli tänu sellele et flora kaitsjad jooksid ringi nagu kanata pead, Ciocoiu lihtsalt "sörkis" selle palliga karistusalla ning lõi sealt värava. , mõtlesin kui ma kokku saan flora kõik higlightid 1994-2004 (ainult eurosarjades) siis teen väikse muuvi.
Kui kellegil huvi t2ispikkuses m2ngude vastu siis mul on v2ike kollektsioon, kus leidub igasugust kraami. (enamasti 1980-2000 Eesti m2nge kahjuks v2he)
Kui kellegil huvi t2ispikkuses m2ngude vastu siis mul on v2ike kollektsioon, kus leidub igasugust kraami. (enamasti 1980-2000 Eesti m2nge kahjuks v2he)
Siis kui ma küsisin Poomi video jaoks materjali, siis küll keeldusid mulle mänge andmast? Miks nii?
Pareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..
Siis kui ma küsisin Poomi video jaoks materjali, siis küll keeldusid mulle mänge andmast? Miks nii?
Ma ytlesin, et mul pole Eesti m2nge. Mul pole ka Mart Poomist yhtegi klipi (loe: m2nge). Kui tahad kasutada minu videosi oma videos(des) siis palun t6mba alla youtube downloaderi vms asjaga, ma ei keela
Last edited by kodukaitsja; 20.08.11, 19:04.
Põhjus: kuna tekst sai kiiresti kirjutatud siis leidub ka vigu. Eksimine on inimlik.
Kommentaar