Kas keegi teab soovitada mingeid raamatuid Eesti jalgpalli kohta, kus oleks ükskõik mida. Nt ajalugu ja mingisugused inimeste arvamused jms? Ühesõnaga kõike Eesti jalka kohta. Kui jah, siis öelge palun ning kust ma neid saaksin. Kas ainult ostes või on võimalik raamatukogudest laenutada ka ikka?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Raamatud jalgpalli kohta!
Collapse
X
-
Algselt postitas Henriolen Vaata postitustKas keegi teab soovitada mingeid raamatuid Eesti jalgpalli kohta, kus oleks ükskõik mida. Nt ajalugu ja mingisugused inimeste arvamused jms? Ühesõnaga kõike Eesti jalka kohta. Kui jah, siis öelge palun ning kust ma neid saaksin. Kas ainult ostes või on võimalik raamatukogudest laenutada ka ikka?
Kommentaar
-
Zlatani autobiograafia "Mina, Zlatan" on praegu Rahvaraamatus E-raamatuna 6,76€The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustLugesin lapsena mingit nõukaaegset noorteraamatut, kus peamise jalgpallimansa nimeks oli "VõitJõKo" (lühend fraasist "võitluseks jõudu kogu"). Teab keegi selle raamatu nime ja autorit?
Oleks ma seda teemat mingi aasta jooksul kordagi vaadanud, siis oleks kohe öeldud saanud.
P.S. Zlatani raamat on joga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVOLDEMAR RAIDARU "Poisid tänavalt". Tegevus toimus Võrus. Niki ja Sepo jms shit.
Oleks ma seda teemat mingi aasta jooksul kordagi vaadanud, siis oleks kohe öeldud saanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustP.S. Zlatani raamat on joga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust'
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitusttäiesti nõus, esiteks täis fakti/tõlkevigu, nagu siingi vist mainitud kuskil. teiseks tüütu, igav ja mitte midagi uut teada andev värk. kuula aga kuula- selle lause ära loed, tead tervet raamatut.
Lisaks ei olnud ma niiväga kursis Ajaxi aastatega ning üldse mitte tema lapsepõlve tegemistega - sisserändajate elu-olu uutes ühiskondades on alati minu jaoks suht paeluv teema olnud. Ühelegi kirjanduspreemiale, selge see, raamat ei kandideeri ning ega see ei olnudki eesmärk omaette - taheti bestsellerit, saadi bestseller. Hea lennujaamast enne reisu pardale kaasa haarata.
Tõlkevigade kohta ei oska öelda. Lugesin originaalkeeles.
Kommentaar
-
Algselt postitas szandor Vaata postitustÜhelegi kirjanduspreemiale, selge see, raamat ei kandideeri
tõlgetega on jah nii nagu on. "eestikeelne on pask"(petterii), esimene ingliskeelne ametlik samuti. Penguini poolt välja antud on ok.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustkandideerib. ma ei viitsi nimekirja otsida. #selgesee
tõlgetega on jah nii nagu on. "eestikeelne on pask"(petterii), esimene ingliskeelne ametlik samuti. Penguini poolt välja antud on ok.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKa Petroonede "minu-sari" kandideerib mingitele asjadele vahepeal.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar