Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Raamatud jalgpalli kohta!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kas keegi teab soovitada mingeid raamatuid Eesti jalgpalli kohta, kus oleks ükskõik mida. Nt ajalugu ja mingisugused inimeste arvamused jms? Ühesõnaga kõike Eesti jalka kohta. Kui jah, siis öelge palun ning kust ma neid saaksin. Kas ainult ostes või on võimalik raamatukogudest laenutada ka ikka?

Kommentaar

Algselt postitas Henriolen Vaata postitust
      Kas keegi teab soovitada mingeid raamatuid Eesti jalgpalli kohta, kus oleks ükskõik mida. Nt ajalugu ja mingisugused inimeste arvamused jms? Ühesõnaga kõike Eesti jalka kohta. Kui jah, siis öelge palun ning kust ma neid saaksin. Kas ainult ostes või on võimalik raamatukogudest laenutada ka ikka?
      Estonian Football 100 years. Ka ise otsisin seda raamatud uurimistöö jaoks ja lõpuks andsin alla ning sain ka ilma selleta hakkama

Kommentaar

Lugesin lapsena mingit nõukaaegset noorteraamatut, kus peamise jalgpallimansa nimeks oli "VõitJõKo" (lühend fraasist "võitluseks jõudu kogu"). Teab keegi selle raamatu nime ja autorit?

Kommentaar

Zlatani autobiograafia "Mina, Zlatan" on praegu Rahvaraamatus E-raamatuna 6,76€
          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
            Lugesin lapsena mingit nõukaaegset noorteraamatut, kus peamise jalgpallimansa nimeks oli "VõitJõKo" (lühend fraasist "võitluseks jõudu kogu"). Teab keegi selle raamatu nime ja autorit?
            VOLDEMAR RAIDARU "Poisid tänavalt". Tegevus toimus Võrus. Niki ja Sepo jms shit.

Oleks ma seda teemat mingi aasta jooksul kordagi vaadanud, siis oleks kohe öeldud saanud.

P.S. Zlatani raamat on joga.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
              VOLDEMAR RAIDARU "Poisid tänavalt". Tegevus toimus Võrus. Niki ja Sepo jms shit.

Oleks ma seda teemat mingi aasta jooksul kordagi vaadanud, siis oleks kohe öeldud saanud.

Tänud. Muidu rumalate küsimuste teemas wordprez juba aitas hädast välja selle raamatuga.

Kommentaar

enne, kui Bonnier on su raamatu avaldanud, ei ole sul õigust prestiižsetele auhindadele kokureerivaid raamatuid maha teha. go!
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

'

täiesti nõus, esiteks täis fakti/tõlkevigu, nagu siingi vist mainitud kuskil. teiseks tüütu, igav ja mitte midagi uut teada andev värk. kuula aga kuula- selle lause ära loed, tead tervet raamatut.

Kommentaar

Ma olen viimased 3 aastat lugenud spordiraamatuid. Sealhulgas ka väga häid spordiraamatuid. Zlatani oma pole kindlasti midagi nende hulgast. Samas on kindlasti ka jubedamaid teoseid.

Kommentaar

Algselt postitas metssiga Vaata postitust
                      täiesti nõus, esiteks täis fakti/tõlkevigu, nagu siingi vist mainitud kuskil. teiseks tüütu, igav ja mitte midagi uut teada andev värk. kuula aga kuula- selle lause ära loed, tead tervet raamatut.
                      Kuna eriline Itaalia liiga guru ma ei ole, siis oli saapamaal veedetud aastate kohta mul vähemalt põnev lugeda, mis sest et kogu lugu oli kirjutatud ühe väga suure egoga tegelinski sõnade ja meenutuste läbi. "Mina võitsin Scudetto" jne.

Lisaks ei olnud ma niiväga kursis Ajaxi aastatega ning üldse mitte tema lapsepõlve tegemistega - sisserändajate elu-olu uutes ühiskondades on alati minu jaoks suht paeluv teema olnud. Ühelegi kirjanduspreemiale, selge see, raamat ei kandideeri ning ega see ei olnudki eesmärk omaette - taheti bestsellerit, saadi bestseller. Hea lennujaamast enne reisu pardale kaasa haarata.

Tõlkevigade kohta ei oska öelda. Lugesin originaalkeeles.

Kommentaar

Algselt postitas szandor Vaata postitust
                        Ühelegi kirjanduspreemiale, selge see, raamat ei kandideeri
                        kandideerib. ma ei viitsi nimekirja otsida. #selgesee

tõlgetega on jah nii nagu on. "eestikeelne on pask"(petterii), esimene ingliskeelne ametlik samuti. Penguini poolt välja antud on ok.
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                          kandideerib. ma ei viitsi nimekirja otsida. #selgesee

tõlgetega on jah nii nagu on. "eestikeelne on pask"(petterii), esimene ingliskeelne ametlik samuti. Penguini poolt välja antud on ok.
                          Ka Petroonede "minu-sari" kandideerib mingitele asjadele vahepeal.

Kommentaar

Ka Petroonede "minu-sari" kandideerib mingitele asjadele vahepeal.
                            kirjuta siis sinna vastulause raamat "Minu Zlatan - kes ta tegelikult on ja millest ta enda raamatus ei räägi" ja pärast Diftong ütleb, kes võitis.
                            jokers to the right
                            clowns to the left of me

Kommentaar

Zlatan oli tõesti suht õudne raamat. Lugesin inglise keeles.

Samas on tõesti ka hullemaid.
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                              X