Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vastus teemale \'Jalgaplli teadmiste kontroll huvilistele!\'
Kindlasti 05.10.1996. aastal lõi Kadrioru staadionil MM-kvalifikatsioonimängus Eesti - Valgevene 1:0 (0:0) 26. minutil Andres Operi jalaluu puruks valgevenelasest kaitsja Aliaksandr Hatskevitš.
Paneks siis ka mõningad vastused:
2)John Toshack
3)Charlie Wallace ( ASTON VILLA, 1913)
4)Bob Chatt ( ASTON VILLA, 1895)
5)1962: Vaclav Masek - 15. sekondil (Tsehhoslovakkia vs Mehhiko)
8)Nõukogude kohtunik Miroslav Stupar tühistas värava Kuveidi FA presidendi prints Fahid survel
12)Basile Boli
14)Jean-Pierre Papin
17)Wallace
18)Les Ferdinand
24)Alex Ferguson
Algselt postitas lennat
Kindlasti 05.10.1996. aastal lõi Kadrioru staadionil MM-kvalifikatsioonimängus Eesti - Valgevene 1:0 (0:0) 26. minutil Andres Operi jalaluu puruks valgevenelasest kaitsja Aliaksandr Hatskevitš.
hmmm ma küsin Eesti Meistri Võistlustel kes lõi!!!
Algselt postitas pallimees
Paneks siis ka mõningad vastused:
2)John Toshack
3)Charlie Wallace ( ASTON VILLA, 1913)
4)Bob Chatt ( ASTON VILLA, 1895)
5)1962: Vaclav Masek - 15. sekondil (Tsehhoslovakkia vs Mehhiko)
8)Nõukogude kohtunik Miroslav Stupar tühistas värava Kuveidi FA presidendi prints Fahid survel
12)Basile Boli
14)Jean-Pierre Papin
17)Wallace
18)Les Ferdinand
24)Alex Ferguson
Algselt postitas eestimees
Algselt postitas lennat
Ai-ai, valesti vastatud küsimus, jah! Mina pakun siis, et Igor Prins (FC Lantana) oli see mängija, kes Eesti Meistriliiga mängus Operile haiget tegi. Niisiis
1. Igor Prins
Algselt postitas lennat
Algselt postitas eestimees
Algselt postitas lennat
Ai-ai, valesti vastatud küsimus, jah! Mina pakun siis, et Igor Prins (FC Lantana) oli see mängija, kes Eesti Meistriliiga mängus Operile haiget tegi. Niisiis
1. Igor Prins
Kommentaar