Algselt postitas carlo2
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Jalgpalli teadmiste kontroll huvilistele!
Collapse
X
-
Algselt postitas Tundmatu Vaata postitustKurat ja põrgu.
Ma ei arvanud, et asi nii lihtne oli ja mu esmane idiootne mõte õigesse auku kiskus
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustKuna Nurmekas ilmselt ei küsi hetkel, siis võid ilmselt ka ise seda teha.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustMa kibelen ka üht kerget rasket küsimust küsima?Tundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
-
Algselt postitas lennat Vaata postitustDiego Armando Maradona sündis 30. oktoobril 1960 a. kell 7.00 PM
29.06.1991. Karasjok Saami - Eesti 2:1
07.07.1992. Tallinnas Eesti - Saami 2:1
08.08.1998. Stokholm Saami - Eesti 0:0
nende eesti koosseise tead?
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitust13.10.1990. Tallinnas Eesti - Saami 2:0
29.06.1991. Karasjok Saami - Eesti 2:1
07.07.1992. Tallinnas Eesti - Saami 2:1
08.08.1998. Stokholm Saami - Eesti 0:0
nende eesti koosseise tead?
Olen näinud nendest vaid kolmandat mängu Kalevi staadionil kui väravad lõid Aleksandr Puštov ja Urmas Kirs saamid lõid teisel poolajal ühe vastu. Esimeses kohtumises mängisid Eesti (NSV) koondise nime all SK Sport Tallinn meeskond, kus olid jalgpallurid vennasliiduvabariikidest ja eestlane Urmas Kirs. 1991. a. mängiti skandinaavia-norra turnee raames. Mul on meeles, et turnee toimus juuni lõpus ja mängiti kokku 4 kohtumist EESTI koondise nime all: Kongsvinger KIL võitis eestlasi tollal uskumatult suurelt 6:0 (1992.a. kordas Šveits neid numbreid). Kohtumine Trondheimi BK Rosenborg - EESTI lõppes aga 1:1. Edasi võideti veel Alta IF 1:0 ja lõpuks saadi Karasjokis saamidelt 1:2 kaotus.
PS 1998.a. esindas Eestit aga hoopistükkis B-meeskond.
Kommentaar
-
Algselt postitas lennat Vaata postitustDiego Armando Maradona sündis 30. oktoobril 1960 a. kell 7.00 PMAILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustMinu andmed väidavad muud! Niiet pakkuge edasi!Kust sa lennat selle kellaaja võtsid?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar